Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
|
3105
10

У Львові встановили гігантський екран для ЧС-2010

Вхід до фан-парку є безкоштовним

У Львові встановили гігантський екран для ЧС-2010

11 червня у Львові на площі перед Львівським Національним університетом ім. І. Франка розпочинає свою роботу фан-парк для перегляду матчів ФІФА – Чемпіонату світу з футболу 2010, який вчора розпочався у Південно-Африканській Республіці. Вподовж місяця – з 11 червня до 11 липня включно львівські вболівальники та гості міста зможуть переглянути всі матчі Чемпіонату світу на гігантському екрані розміром 6х8 метра.

Організатором фан-парку виступив департамент «Євро-2012» Львівської міської ради та компанія «Кока-Кола Україна».

Розклад матчів дуже зручний для вболівальників. Протягом групової частини у розкладі три матчі на день: о 14.30 год., 17.00 год. і 21.30 год. У заключному турі – чотири: два в 17.00 год. і два в 21.00 год. У плей-офф – по два матчі на день: о 17.00 год. та о 21.30 год. А вже з півфіналів матчі будуть розпочинатися о 21.00 год.

Фан-парк – це місце не лише для вболівання, а й сімейного відпочинку. Окрім трансляцій футбольних матчів, тут відбуватимуться різноманітні ігри та розваги, в яких зможуть брати участь всі охочі. В ігровій зоні також працюватиме «Футбольний Fase Art», де спеціальні майстри наноситимуть на обличчя всім бажаючим спеціальні малюнки за вибором. Бажаючі також зможуть виконати футбольний танець чи розказати футбольну речівку, позмагатися у вправності на настільному футболі тощо.

«Організація фан-зони такого масштабу – надзвичайно важливий досвід для Львова, як для приймаючого міста Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Цей місяць футбольного свята – зменшений прототип того, що ми повинні організувати через два роки, тут діють ті ж правила – безкоштовний вхід, перевірка на безпечні предмети, злагоджена робота усіх служб. Впевнений, те, що ми не побачимо на полі битв нашої збірної, не завадить нам насолодитися футболом найвищого ґатунку», - зазначив під час відкриття фан-парку директор департаменту «Євро 2012» Олег Засадний.

Заступник начальника управління охорони здоров’я Львівської міської ради Ігор Стояновський повідомив, що вперше у роботі фан-зони беруть участь медичні волонтери – студенти Львівського національного університету ім. Д. Галицького. Вони отримали обладнання для надання першої медичної допомоги та будуть мати прямий зв’язок із станцією медичної допомоги на випадок екстреної ситуації. «Такі заходи – можливість відпрацювати координацію наших дій перед проведенням турніру, який відбудеться через два роки у Львові», - додав Ігор Стояновський.

Довідка:
Вхід до фан-парку є безкоштовним. З міркувань безпеки, на вході відвідувачі проходитимуть перевірку на наявність заборонених предметів.

У Львові встановили гігантський екран для перегляду матчів Чемпіонату світу з футболу

У Львові встановили гігантський екран для перегляду матчів Чемпіонату світу з футболу

У Львові встановили гігантський екран для перегляду матчів Чемпіонату світу з футболу

У Львові встановили гігантський екран для перегляду матчів Чемпіонату світу з футболу

У Львові встановили гігантський екран для перегляду матчів Чемпіонату світу з футболу

Василь ГОНТАРИК, фото Василя ТАНКЕВИЧА, «Галичина спортивна »

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 10
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
КРИСТИНА
Гость — 12.06.2010 22:50И в Донецке уже дней 5 успешно работает)) Так что чи не новость)) КРИСТИНА — 13.06.2010 12:19
___
Где я могу это увидеть?
КРИСТИНА
Гость — 13.06.2010 15:22да,можно и не спрашивать.Перейдёшь через проезд "Крива липа"-выйдешь на улицу Сичовых Стрельцив,там два шага до универа Франка
КРИСТИНА
Гость — 13.06.2010 15:22КРИСТИНА а как от вокзала туда проехать просто на днях буду во львове можно сгонять погнать тама.я просто с днепра))))).
__________
Трамваем № 1.Выйти на Дорошенка.Спросить -где находится универ Франка
КРИСТИНА
dudigo78 — 12.06.2010 19:44Жара +35 все місто "вимерло" на фіг нікому цей екран зараз не потрібний
___________
НЕ теренди! Місто не вимерло-просто багато людей на вихідні на природу поїхало.
Наразі спеки вже немає,будемо сподіватися,що не вимремо)))))))))
streamers
экранчик конечно можно было и побольше сделать... но все равно не плохо.. Если бы Украина попала на ЧМ таких бы экранов по главным городам Украины было бы намного больше )
Rossinja
хата фаната ! здорово !
Hell_z
просто ГИГАНТСКИЙ экран
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
КРИСТИНА
Упс!Глюк)))Від радості,напевне))
КРИСТИНА
Молодці!! Маю щасливу нагоду бачити це щодня!!!!)))))