Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3323
5

Оболонь не смогла обыграть Бунедкор

Команда Сергея Ковальца не удержала разгромную победу

Оболонь не смогла обыграть Бунедкор

В понеділок київська «Оболонь» зіграла контрольний поєдинок з чемпіоном Узбекистану «Бунедкором», що в перекладі з узбецького означає «творець». А ще команда з Ташкенту має прізвисько «Ластівки». Так ось українські «пивовари» у підсумку розійшлися миром з узбецькими «творцями» - 3:3.

Звичайно ж, рахунок свідчить про досить відкритий футбол, котрий продемонстрували обидві команди. Але ще прикметніше те, що за вісім хвилин до завершення матчу підопічні Сергія Ковальця вели з розгромним рахунком 3:0. Що сталося з командою в останні хвилини важко пояснити. Фактично хлопці самі собі «привезли» три м’ячі. Особливо прикрим був третій гол, котрий команда пропустила буквально за 20 секунд до фінального свистка.

А починалося все просто чудово. Кияни з перших хвилин захопили ініціативу, нарощуючи темп біля воріт «Бунедкору». І на 32-й хвилині Олександр Мандзюк, вискочивши віч-на-віч проти голкіпера суперників, відправив м’яч низом у дальній кут воріт. Ще два м’ячі оболонці провели в перші хвилини по перерві. Спочатку Олександр Толстяк на 50 секунді другого тайму під час першої ж атаки «вистрілив» з кута штрафного майданчика і попав точно в дальню «дев’ятку», а через півтори хвилини Валентин Слюсар філігранним пасом «відрізав» практично весь захист суперника і вивів сам-на-сам з воротарем Олександра Бондаренко. Забити гол – було справою техніки. А вона у Сашка ще та…

Повівши в рахунку, «Оболонь» продовжувала атакувати і створила ще кілька гострих моментів біля воріт «Бунедкору». Міг забити зі штрафного Павло Кутас, але його потужний удар голкіпер перевів на кутовий. Точність в завершальній стадії атак не раз підводила Олександра Толстяка, Антона Шевчука, Олександра Бондаренко. Тим часом, узбеки поступово прийшли до тями і в кінці зустрічі кинулися на штурм воріт молодого Василя Литвиненко і за сім хвилин зуміли забити три м’ячі. Що ж, подібні уроки, коли з останніх сил потрібно терпіти, битися, завжди корисні. Тепер головне кожному з футболістів зробити правильні висновки і не допускати подібного в офіційних матчах.

Склад «Оболоні»: Рибка, Котенко, Пластун, Лозінський, Кутас, Лупашко, Путраш, Худзік, Кучеренко, Сібіряков, Мандзюк. Після перерви на заміну виходили: Литвиненко, Родіна, Карамушка, Слюсар, Панас, Шевчук, Бондаренко, Заваров, Козак, Солонинко.

До речі, в цей день у складі команди було одразу двоє іменників – Євген Лозінський та Вадим Сапай. На жаль, подарунку у вигляді перемоги партнери їм не змогли зробити, але свою порцію привітань та побажань хлопці отримали.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Как выглядит таблица АПЛ после побед лидеров и поражения Манчестер Юнайтед?
Футбол | 07 мая 2024, 12:00 1
Как выглядит таблица АПЛ после побед лидеров и поражения Манчестер Юнайтед?

3–6 мая состоялись матчи 36-го тура чемпионата Англии 2023/24

Сколько заработала Жирона с Довбиком, Цыганковым за выход в Лигу чемпионов?
Футбол | 06 мая 2024, 23:14 2
Сколько заработала Жирона с Довбиком, Цыганковым за выход в Лигу чемпионов?

Каждый клуб, который вышел в главный еврокубковый турнир 2024/25, получит £15.9 млн

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Igoroshko-Kiev
бугага! он как раз за пивом для пацанов сбегал!))хотя.один хер напились, горе ли радость!)
kloffi
було 3:0?
нормально, а шо не дотримали, так то ж товарняк... пару замін туди сюди, розладилось, але початковий розклад був за Ковальцем), шо радує
FCMKH1988
Ковалець розбереться
vangog3
Бунедкор довольно сильный клуб,там Ривалдо играл даже...постоянно в азиатской ЛЧ участвует,так что всё нормально.Оболонь может не растраиваться.
Etan
Очень полезный урок. И хорошо что в товарняке.