Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3697
0

Догадайло пішов...

Чернігівська «Десна» залишилась без головного тренера

Догадайло пішов...

У понеділок, 26 липня, Віктор Догадайло, під чиїм керівництвом чернігівська «Десна» в авральному темпі готувалася до старту в другій лізі та провела перший календарний матч в Одесі, залишив команду. У нашій телефонній розмові з цього приводу він зазначив, що «не побачив реальних перспектив для втілення задумів, з якими йшов на тренерську роботу в Чернігів.

«Хотілося побудувати у славному древньому місті міцну професіональну команду, — сказав столичний фахівець.— Але в мене склалося враження, що це навряд чи вдасться. В усякому разі, почали простежуватися не всі точки дотику, які я вважав для цього необхідними. Тож вдячний за довіру, але... Повернувся до Києва й мій помічник Віталій Левченко».

Хто ж їх замінить? Того ж таки 26 липня до роботи з «Десною» взявся Олег Мельниченко, який прийшов із тренерського штабу білоцерківської «Росі». Але не він, сказав генеральний директор СФК «Десна» Ігор Ушурук, стане головним тренером. І, звісно, в команді залишаються гравці, котрі були заявлені за неї минулого тижня. А це:

воротарі: Віктор Литвин (1978) — повернувся в «Десну» з ФК «Ніжин», Ігор Бітів (1984) — торік був у складі «Десни», виступав за «Бананц» (Вірменія);

оборонці: Сергій Таран (1988), Вадим Гетьман (1987) і Андрій Блаватський (1988) — усі з «Росі» (Біла Церква), Сергій Титомир (1990) — «Фенікс-Іллічівець» (Калініно), Ігор Донець (1986) — ФК «Ніжин», позаторік грав за «Десну-2».

півоборонці: Сергій Рева — «Енергетик» (Бурштин), Олександр Крохмалюк (1988) — «Верес»  (Рівне),  Артем Антонов — «Десна» (Чернігів), Михайло Бєлкін (1991) — «Рось» (Біла Церква);

нападники: Максим Ярошенко (1990) — повернувся в «Десну» з «Гірника-Спорту», Комсомольськ), Олег Волков (1984) — МФК «Миколаїв», Віталій Проценко (1992) — «Ворскла» (Полтава).

У вівторок, напередодні кубкової гри з «Енергією» (Нова Каховка), було укладено угоди і з Євгеном Єлісєєвим (1989, півзахисник) та Олегом Орєховим (1990, захисник), які виступали за «Десну» минулого сезону, а також із Фарамазом Велієвим («Енергетик» Бурштин). Вирішувалося питання про оренду в харківського «Металіста» Левана Гувардави.


Віктор МУХА, газета «Український футбол»

Александр Тишура
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Итоговые таблицы отбора к Евро-2024 U-17. Потенциальные соперники Украины
Футбол | 28 марта 2024, 00:59 0
Итоговые таблицы отбора к Евро-2024 U-17. Потенциальные соперники Украины

Команда Юрия Мороза сыграет в финальном раунде ЧЕ U-17 среди 16 команд

Хьюстон Динамо предложил $3 млн за форварда Шахтера – журналист
Футбол | 28 марта 2024, 09:16 10
Хьюстон Динамо предложил $3 млн за форварда Шахтера – журналист

Кевином Келси всерьез интересуются за океаном

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.