Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
7936
9

«Шкільна ліга» та «Локобол-РЖД» пройшли у Лютіжі +ФОТО

Фінальні змагання «Шкільна ліга» сезону 2009-2010 р. та відбірковий етап фестивалю «Локобол-РЖД»

«Шкільна ліга» та «Локобол-РЖД» пройшли у Лютіжі +ФОТО
ДЮФЛКО

Фінальні змагання з футболу серед дітей 1999-2000 р.н. «Шкільна ліга» сезону 2009-2010 р. та відбірковий етап змагань міжнародного дитячого футбольного фестивалю «Локобол-РЖД».

Справжнє футбольне свято пройшло в невеличкому затишному селі Лютіж, Вишгородського району. 23 травня 2010 року на стадіоні ОСК «Діназ» вісімнадцять дитячих футбольних колективів 1999-2000 р.н. виборювали почесне звання переможець міжнародного дитячого фестивалю «Локобол-РЖД». Дитячо-юнацька футбольна ліга Київської області разом з Дитячою футбольною лігою Росії організували справжнє футбольне видовище для дітей. Слід відзначити президента ФК «Діназ» Наливайка Василя Богдановича, який разом з головою Вишгородської районної державної адміністрації Ярославом Миколайовичем Москаленком всіляко допомогли у проведенні даного заходу. Але про все по порядку.

Голова дитячо-юнацької футбольної ліги Київської області Валерій Васильович Золотухін та голова Дитячої футбольної ліги Росії Горлов Віктор Миколайович офіційно відкрили даний турнір. Також слід відзначити той факт, що разом з Віктором Миколайовичем Горловим на турнір прибув тренер воротарів юнацької збірної Росії та Московського «Локомотива» Малишев Володимир Миколайович. Справжнє шоу він організував в перерві між матчами з молодими та талановитими голкіперами, діти були просто в захваті від так званого майстер-класу від видатного воротаря. Хочеться, щоб тренери дитячих команд зробили правильні висновки по роботі з молодими голкіперами. А скільки ж вболівальників прибуло до Лютіжу щоб підтримати юних футболістів, яблуку не було де впасти. Дивлячись на це, можна сміливо стверджувати, що дитячо-юнацький футбол в Київській області розвивається великими темпами.

Як же вдається розвивати дитячий футбол в Київській області, не дивлячись на кризову ситуацію в країні? Саме з таким питанням ми звернулися до голови ДЮФЛКО В.В.Золотухіна. «Головне на мій погляд мати бажання робити цю добру справу, не зважаючи на всі фінансові проблеми, які були, є та будуть. На сьогоднішній день дитячо-юнацька футбольна ліга Київської області існує на голому ентузіазмі. Намагаємось працювати зі спонсорами, розробляємо нові  програми щодо їх залучення, нові пропозиції. Сподіваємось на порозуміння Київського обласного керівництва на чолі з Головою облдержадміністрації Присяжнюком А.Й. особливо в підтримці «Комплексної цільової програми розвитку дитячо-юнацького футболу  у Київській області на 2010-2014 рік», яка б надала можливості для продовження системної роботи по розвитку дитячо-юнацького футболу. Але поки це все надії на майбутнє. Що ж стосується самої роботи, то вона щоденно кипить. На сьогодні вже підписані меморандуми про співпрацю та розвиток міжнародних відносин в сфері дитячого футболу з Росією, Білорусією, Польщею, Австрією та Німеччиною.

З кожним днем дитячо-юнацька футбольна ліга Київської області намагається вийти на більш якісний рівень. І в цьому велика заслуга нашого виконавчого директора ДЮФЛКО Карпини Івана Володимировича та його заступника Дудки Дмитра Олександровича, які сумлінно, професійно та відповідально виконують свою роботу».

Та повернемося безпосередньо до самого турніру. Вісімнадцять команд методом жеребкування були розподілені на чотири групи.

Група А

  1. ФК «Вікторія-ДЮСШ», м. Обухів
  2. МФК «Вишгород», м. Вишгород
  3. ФК «Плиса», с. Плисецьке
  4. ФК «Дніпро», м. Вишгород
  5. ФК «Фастів-ДЮСШ», м. Фастів

Група В

  1. «КДЮСШ», м. Славутич
  2. ФК «Княжа», смт. Щасливе
  3. ФК «Росава», м. Біла Церква
  4. ФК «Полісся», Броварський район

Група С

  1. «ДЮСШ», смт. Бородянка
  2. «КОУФВС», м. Біла Церква
  3. ФК «Іскра», смт. Глеваха
  4. ФК «Гребінки», смт. Гребінки 

Група D

  1. «ДЮСШ», м. Буча
  2. ФК «Каскад», м. Бровари
  3. ФК «Хілд-Любомир-ДЮСШ», смт. Ставище
  4. ФК «Діназ», м. Вишгород
  5. ФК «Вишневе», м. Вишневе.

Всі ігри в групах пройшли в цікавій безкомпромісній боротьбі, але в вирішальну частину змагань потрапили лише переможці груп. Ними стали: ФК «Фастів-ДЮСШ» м. Фастів, ФК «Княжа» смт. Щасливе, «КОУФВС» м. Біла Церква та ФК «Хілд-Любомир-ДЮСШ» смт. Ставище.

В півфінальних матчах зійшлися: ФК «Фастів-ДЮСШ»- ФК «Княжа» та ФК «Хілд-Любомир-ДЮСШ» - «КОУФВС». Обидві зустрічі були настільки цікавими та захоплюючими, що глядачі на трибунах ледь перехоплювали подих. Але найцікавіше те, що долю обох півфінальних матчів вирішували після матчеві одинадцятиметрові удари. Найвлучнішими та найуспішнішими виявилися гравці команди ФК «Княжа» та ФК «Хілд-Любомир-ДЮСШ». Саме вони в фінальному матчі виборювали почесне звання переможець турніру, а разом з ним і путівку на міжнародний турнір до Москви, який відбудеться 01.08.2010 року. Невдахи півфіналів зустрілися між собою в матчі за третє місце. В серії після матчевих одинадцяти метрових ударів третє місце зайняла команда ФК «Фастів-ДЮСШ» м. Фастів.

В вирішальному поєдинку турніру ніхто не збирався поступатися, і багатьом здалося ,що і в цьому матчі рахунок буде нічийним. Але все таки юнаки зі Щасливого знайшли можливість нанести один вирішальний влучний удар, який і приніс перемогу ФК «Княжа».

Після закінчення турніру відбулося офіційне закриття. Ні один юний футболіст не залишився без призу, кожен отримав фірмову футболку, диплом учасника турніру ,а призи кращим гравцям турніру, кубки та медалі особисто вручали голова Дитячо-юнацької футбольної ліги Київської області В.В.Золотухін та голова Дитячої футбольної ліги Росії  Горлов Віктор Миколайович.

Кращим захисником турніру було визнано Городенка Олександра (ФК «Фастів-ДЮСШ»), кращим воротарем – Лаврова Антона (ФК «Княжа), кращим нападником – Дяченка Дмитра («КОУФВС») , кращим бомбардиром – Бабійчука Юрія (ФК «Фастів-ДЮСШ»), приз від Голови ДЮФЛКО отримав Душанківський Євген (ФК «Росава»).

В номінаціях приз глядацьких симпатій подарунки отримали:

Волотівський Максим (ФК «Каскад»), Буяло Олександр (ФК «Дніпро»), Іванов Андрій (ФК «Діназ»), Карпенко Ілля (МФК «Вишгород»), Токаренко Олександр (ФК «Вікторія-ДЮСШ»), Крошка Юрій (ФК «Полісся»), Козій Богдан (ФК «Хілд-Любомир-ДЮСШ»), Степанюк Вадим (ФК «Іскра»).

Після закінчення турніру вболівальники, тренери та всі ті, хто не байдужий до дитячого футболу Київщини, ще довго дякували організаторам за таке яскраве видовище. Дякуємо і ми Вам!!!

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Nikefut
Согласен с выше сказанным "Starshoi" , в Киевской области по детям такой бардак ...Подставляют детей кто как может ,со стороны Федерации контроля - ноль ,оно им похоже и нафиг не надо.Всё делается для галочки ...Пример - пожалуйста: в прошлом году на один из турниров по самым малым умудрились пригласить команду на год старше , если не ошибаюсь из Запорожья ,она и играла в Финале понятно . Эта команда за день до этого играла на турнире в Киеве , потому как мы её там видели ....Зато здесь на сайте от федерации отчёт по полной -провели межд.турнир!!!!
Nikefut
Во прикол.... На том же сайте указан состав команды "Княжа"99-го г.р. , в нём нет ни одного пацана со Счастливого оказывается .Это так ДЮФЛКО во главе с Золотухиным В.В. развивают детский футбол в Киевской области .Ганьба!
Nikefut
На сайте Детской футбольной лиги России http://www.dfl.org.ru/competitions/lokoball/2010/superfinal/ в разделе суперфинал ,в числе суперфиналистов указана команда "Княжа" с.Счастливое . Так где ж правда???
Starshoi
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
salek
играть 5ть таймов подряд ))
Жук
да, поле там такое что хочется играть))
Football200
після матчеві пишеться разом
Дмитрий Копий
Поляна в Лютиже - просто бомба! Играли там две игры, понравилось очень сильно.
RoYY
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил