Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
|
88588
305

«Прозора арифметика УФІ переконує більше аніж чорний піар..»

Відповідь президента ФФУ Григорія Суркіса на звернення президента ФК «Шахтар»

«Прозора арифметика УФІ переконує більше аніж чорний піар..»

Шановний Рінате Леонідовичу!

Я цілковито підтримую Вас у тому, що головна для українського футболу гра року відбудеться 18 листопада на «Донбас-Арені». Саме цього дня буде остаточно вирішено, чи здобуде синьо-жовта дружина путівку на чемпіонат світу до ПАР.

Зайве говорити, наскільки важливим є цей поєдинок не лише для гравців і тренерів збірної команди, її мільйонів уболівальників, але й для кожного працівника національної асоціації, хто своєю повсякденною працею створює належні умови для досягнення футболістами високих світових результатів.

Можливо б я посперечався з Вами стосовно доводів та аргументів, на яких Ви будуєте комерційні розрахунки, мотивуючи свою логіку ціноутворення щодо вартості квитків на матч у Донецьку. Але відкрита та прозора арифметика, запропонована нашим діловим партнером «УФІ», особисто мене переконує більше, аніж той галасливий чорний піар, котрий влаштувало керівництво ФК «Шахтар» напередодні важливої гри.

Можливо б я спробував переконати Вас і в тому, що фінансові витрати ФФУ на утримання всіх збірних команд, а також ціла низка загальнонаціональних футбольних проектів, якими опікується федерація, лежать не на державному, а на бюджеті громадської організації. А комерційна пропозиція, яку Ви театральним жестом пропонуєте нам прийняти, насправді є лише невеличкою часткою того обсягу матеріальних ресурсів, який ми самотужки регулярно акумулюємо для виконання своїх статутних цілей та завдань.

Можливо б я справді вступив з Вами у публічну дискусію стосовно питання про ціну патріотизму, якби учора за кілька годин до початку матчу в Афінах самочинно не прийняв рішення про надання фінансових гарантій, завдяки якому кожен український уболівальник зміг побачити гру своєї команди у прямій трансляції на Першому Національному телеканалі.

Зверніть увагу, я не почав докопуватись до причин, через які донецька ТРК до останнього не спромоглася придбати телеправа на матч у грецькій столиці. Де Ви були з цими 1,5 мільйонами доларів учора, коли телекартинка поєдинку для глядачів усієї країни вартувала 800 тисяч євро? Це лише один приклад того, як Ваші реальні вчинки не співпадають із гучними заявами.

У зв’язку з вище викладеним, закликаю Вас припинити нагнітання ажіотажу навколо питання про вартість квитків. Тим більше, що нашим комерційним партнером вже реалізовано близько 25 тисяч місць. Якщо Ви справді хочете організувати благодійну акцію для уболівальників всієї країни, будь ласка, викупіть квитки за цінами, встановленими «УФІ», і розпоряджайтеся ними на власний розсуд. При цьому не треба спекулювати на протистоянні з ФФУ, оскільки, роз’яснення комерційного агента Федерації футболу України вже давно розставили усі крапки над «і» для допитливих уболівальників.

Сподіваюсь, що і Ви, нарешті, почуєте ці аргументи, а також разом з ФФУ та місцевою владою подбаєте про те, щоб авторитет «Донбас-Арени» був підтверджений зразковою організацією непересічної спортивної події, яка очікується 18 листопада.

Я переконаний у тому, що наші спільні, а не розрізнені зусилля напередодні матчу Україна − Греція, будуть правильно оцінені футбольною громадськістю країни.

Григорій Суркіс

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Золотая бутса. Кейн значительно оторвался. Какое место занимает Довбик?
Футбол | 24 апреля 2024, 06:25 15
Золотая бутса. Кейн значительно оторвался. Какое место занимает Довбик?

В топ-3 также входят Серу Гирасси из «Штутгарта» и лидер «ПСЖ» Килиан Мбаппе

Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?
Футбол | 24 апреля 2024, 12:20 17
Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?

Колумнисту Sport.ua Алексею Сливченко не понравилось одно из последних высказываний легенды «Реала»

Комментарии 305
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
s19692009
хоть бы молчал уже а то еще и отгавкивается.ладно если бы на все игры были такие цены . а то решил отроваться в конце.
SANYA68
Свиной грипп-а где он...Напугали весь мир своим бредом-бедные греки-ничего местные помогут...в смысле греки...
igor_ok2007
Вот бы и футболисты не поехали. Такой бы захватывающий матч был! Счет 3:0 !!! Высокая техника наших (тобто техпоражение грекам). И обратная раздача денег за билеты.
igor_ok2007
тАК шо ишо минус греки ))))
igor_ok2007
Отто Рехагель:
Греческие футбольные болельщики могут не приехать в Донецк на ответный матч сборных Украины и Греции из-за опасности подхватить свиной грипп
Такое мнение выразил главный тренер греческой сборной Отто Рехагель в интервью немецкому телеканалу ZDF.
«Конечно, очень жаль, что у нас не будет своих болельщиков.
nick147
SeriyRiba — 16.11.2009 16:21
----------------------------------------------------
Ничего особенного. (в стиле Денисова)
Alex0874
Да все просто, а мы тут чубы друг другу рвем. Просто УТ-1 не будет за матч 10 раз показывать Виктора Федоровича, как на матче с Англией это делала ТРК Украина. Вот немножко обиделись и начали какой бросаться. А мы здесь в высокие материи поперли.
SANYA68
igor_ok2007
Так и я тоже о том,о футболе-здались мне Суркис,Ахметов-хочу в ЮАР-на игры сборной...
igor_ok2007
ПАЦАНЫ !!! Саня (68) и другие товарищи: Давайте может тему прикроем, а то со стороны выходит есть на энтом сайте три статьи и в них люди (т.е. мы) сначала обсуждали суркиса и ахметова, а щас уже готовы друг дружку на куски рвать. Однако может назло врагам (тобто суркиса и ахметова) лючче про футбол?
ВОТ ПУСТЬ ЛЮЧЧЕ ЭНТИ ДВА ИНДИВИДУУМА БЛЯТЬ ЗАРЕГИСТРИРУЮТСЯ НА ЭНТОМ САЙТЕ И САМИ ДРУГ ДРУГА МОЛОТЮТЬ! И ИЖЕ С НИМИ г.г. франковы, денисовы и т.д.
SANYA68
theromario
Брат вой стадиона мне пох-тем более Донбасс Арена-не пример безудержной поддержки-Гимн и пол стадиона петь не будет-не знает его там большинство и не хочет знать...А решать будут игроки на поле и вонь поднятая меценатом ПР мне смешна-пидеть не мешки ворочать-переживает он только за себя...
don-ki-HOT
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
theromario
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
SANYA68
Гость — 16.11.2009 16:47
когда сурок нажрется за счет нас с вами? понятно кто купит билеты по его аппетитам.
Когда вы уже перестанете ныть-все в ваших руках-читаешь-вас ,что билеты по8тисяч заставляют купить,а дешевле в западло купить или понятия не позволяют...
sergeua
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
theromario
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
SANYA68
SeriyRiba
Храбрец Денисов-моська на подгавкиваньи-Хозяин дал команду Раб гавкнул...Вот это герой-Донецк должен знать своих"сявок"в лицо...А еще Серый тату сделай себе-Я ЛЮБЛЮ ДЕНИСОВА...
SeriyRiba
А кто слышал что вчера Динисов в футбольном уик-енде ответил на ето письмо Суркиса. ВОЩЕ ЖЕСТЬ!
SANYA68
igor_ok2007
Ну Ахметов не меньше,а может и больше...в этой ситуёвине...
igor_ok2007
Саня (68) - Не все гости люди ахметова. Просто суркис потц. В данной конкретной ситуёвине.
don-ki-HOT
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил