Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
10842
2

В киевской области конкретно развивают детский футбол

В Киеве создана «Детско-юношеская футбольная Лига Киевской области»

В киевской области конкретно развивают детский футбол

Установча конференція дитячо-юнацької громадської організації «Дитячо-юнацька футбольна ліга Київської області».

22 травня 2009 року об 11-00 годині в приміщенні Київської обласної державної адміністрації відбулася установча конференція Дитячо-юнацької громадської організації «Дитячо-юнацька футбольна Ліга Київської області».

Дитячо-юнацька громадська організація «Дитячо-юнацька футбольна Ліга Київської області» була зареєстрована Київським обласним управлінням юстиції 10 квітня 2009 року (свідоцтво про реєстрацію № 636), за безпосередньої ініціативи Федерації футболу України, згідно листа від 18.03.2008 року № 566, та повній підтримці футбольного активу дитячо-юнацьких тренерів Київської області та керівництва Київської обласної державної адміністрації.

Головною метою діяльності новоутвореної громадської організації є популяризація дитячо-юнацького футболу, як засобу організації здорового способу життя серед дітей, юнаків та дівчат Київського регіону.

Цілі ДЮГО:
1. Організація системного підходу по розвитку дитячо-юнацького футболу Київської області.
2. Придання проблемі розвитку дитячо-юнацького футболу статусу державної.
3. Розробка та впровадження системи фінансування дитячо-юнацького футболу окремою статтею в місцевих бюджетах.
4. Організація змагань серед дитячо-юнацьких команд з врахуванням спортивних принципів чесної гри.

Основні задачі ДЮГО:
Розробка погодження та затвердження обласної програми розвитку дитячо-юнацького футболу з відповідним фінансуванням, що буде вирішувати наступні задачі:
1. Розробка погодження та впровадження пропозицій, щодо організації системного розвитку дитячо-юнацького футболу з мотивованим залученням органів місцевої влади.
2. Розробка та впровадження системного підходу по організації залучення дітей, юнаків та дівчат до систематичних занять футболом.
3. Створення відповідних умов для організації змагального, тренувального процесу та залучення дітей до занять футболом.
4. Організація відповідного кваліфікованого медичного забезпечення занять дітей, юнаків та дівчат футболом.
5. Розвиток дитячо-юнацького міні-футболу.
6. Розвиток дівочого футболу.
7. Розвиток дитячо-юнацького пляжного футболу.

На конференцію були запрошені в якості почесних гостей Сирота Святослав – президент Професійної футбольної Ліги України, Олег Орехов – Віце–президент дитячо-юнацької футбольної Ліги України, Виктор Вакараш – Перший заступник Голови Київської обласної державної адміністрації, Валерій Кондрук – Заступник Голови Київської обласної державної адміністрації, Іван Кураченко - Начальник управління з фізичної культурі та спорту Київської облдержадміністрації.

Конференція ДЮФЛКО мала на меті:
1. Затвердження кандидатів у колективні члени дитячо-юнацьких команд, що братимуть участь у змаганнях під егідою ДЮФЛКО.
2. Вибори Голови ДЮФЛКО та затвердження складу членів виконавчого комітету.
3. Вибори органів футбольного правосуддя.
4. Розгляд проекту регламенту змагань з футболу на першість Київської області.

На конференції були заслухані виступи почесних гостей – Орехова О.Б., який наголосив на необхідності створення ДЮФЛКО, за для подальшого розвитку дитячо-юнацького футболу в Київській області.

Також на конференції виступив Перший заступник Голови Київської облдержадміністрації Вакараш В.М. зі словами підтримки ініціативи футбольного активу Київської області, щодо утворення ДЮФЛКО, та висловив запевнення щодо безпосередньої допомоги Дитячо-юнацькій громадській організації з боку владних структур Київської області.

Колективними членами Ліги стали всі приватні клуби, ДЮСШ, інтернатні заклади, згідно поданих заяв про прийом до складу ДЮФЛКО.

Головою ДЮФЛКО було одноголосно вибрано Золотухіна В.В., за його поданням було погоджено склад керівних органів та членів виконавчого комітету. Першими заступниками Голови були затверджені Горовий Микола Васильович та Засуха Віктор Петрович саме цим кваліфікованим та досвідченим фахівцям доведеться разом з Головою та всіма членами виконавчого комітету проводити роботу по становленню дитячої Ліги.

Після обрання Першим заступником М.В. Горового він зазначив наступне: «Я готовий прикласти максимум зусиль для досягнення головної мети Ліги – надання максимального поштовху для розвитку дитячо-юнацького футболу в Київській області та буду робити все від мене залежне щоб діяльність Ліги була відкритою, незаангажованою, порядною та вдалою з точки зору досягнення остаточного результату».

Членами виконкому ДЮФЛКО було затверджено наступних фахівців дитячо-юнацького футболу Київської області: Позняков Валерій Миколайович, Демченко Анатолій Петрович, Осколок Віталій Дмитрович, Яцишин Олександр Михайлович, Горбик Олександр Миколайович, Лазоренко Іван Андрійович, Горячий Іван Іванович, Єщенко Серій Петрович, Хіміч Ігорь Іванович, Стариченко Микола Анатолійович, Горовий Мкола Васильович, Засуха Віктор Петрович. Саме цій команді доведеться протягом наступних чотирьох років працювати на благо розвитку дитячого та юнацького футболу Київської області.

P.S. В ближайшее время на www.sport.ua появится специальный раздел, в котором мы будем публиковать информацию о ходе турниров, проводимых ДЮФЛКО. Следите за нашими анонсами.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Реал нашел вратаря, который будет конкурировать с Луниным за место в старте
Футбол | 16 апреля 2024, 10:16 5
Реал нашел вратаря, который будет конкурировать с Луниным за место в старте

Филипп Йоргенсен может перейти в «королевский клуб»

Вновь четыре на Вестфалене. Боруссия Д выйшла в полуфинал ЛЧ
Футбол | 16 апреля 2024, 23:57 11
Вновь четыре на Вестфалене. Боруссия Д выйшла в полуфинал ЛЧ

Команда Эдина Терзича дважды на своем поле переворачивала ход двухматчевой дуэли против «Атлетико»

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Mukola07
возраст какой?