Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
941
0

Карпати повернулися до тренувань після матчу з Олександрією

Львівська команда працює на синтетичному покриті

Карпати повернулися до тренувань після матчу з Олександрією
ФК Карпаты
Після виїзного поєдинку в Олександрії, команда отримала кілька вихідних, щоби відпочити та провести більше часу з сім’ями та близькими. У четвер, 22 березня, «зелено-білі» зібрались на заміській базі та провели перше тренування.
 
Нагадаємо, до молодіжної збірної України вирушили Олексій Гуцуляк та Мар’ян Швед, які зіграють товариський матч із однолітками Словенії та виїзний поєдинок відбірного циклу Євро-2019 (U-21) проти Англії. Також у розташуванні «зелено-білих» відсутній Андрій Ременюк, нападник разом із юніорами «синьо-жовтих» готується до ігор еліт-раунду відбору до Євро-2018.
 
Паузу в чемпіонаті, що пов’язана із матчами збірних, «Карпати» заповнять спарингом проти ФК «Львова». Матч відбудеться у суботу, 24 березня на стадіоні «Сокіл». Зустріч із містянами стане однією зі складових підготовки до офіційного поєдинку проти одеського «Чорноморця», який відбудеться 31 березня о 14:00. 
 
Зазначимо, що не зможуть допомогти команді у грі з одеситами захисники Іван Лобай та Андрій Нестеров, які пропустять найближчий тур чемпіонату через перебір жовтих карток.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.