Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1355
2

КОСЕВИЧ: «Весняну частину Першої ліги потрібно починати у квітні»

Головний тренер «Авангарду» розповів про перенесення матчу проти «Десни»

КОСЕВИЧ: «Весняну частину Першої ліги потрібно починати у квітні»
ПФЛ. Александр Косевич

Головний тренер краматорського Авангарду Олександр Косевич розповів про своє ставлення до перенесення матчів його команди, а також наголосив на важливості взаємоповаги між клубами.

«Взагалі не роздумував над пропозицією «Десни» перенести гру на газон зі штучним покриттям. При таких складних погодних умовах всі клуби готові грати на штучному покриті, адже головне, щоб матч відбувся. Звичайно, ми могли б відмовити керівництву чернігівської команди, але всі повинні по-людські ставитися один до одного, треба розуміти, що кожен міг опинитися в такій ситуації.

Всі команди в рівних умовах, треба один одному допомагати. Потрібно завжди себе ставити на місце суперника, тоді думаю, що ніяких питань не виникатиме. Якби ми чинили якісь перепони, це було б не чесно з нашого боку. Всі ми живемо футболом, займаємося однією справою. Вважаю, що все повинно вирішуватися на футбольному полі.

Ми з тренерським штабом і керівництвом «Гірника-Спорт» без проблем прийшли до взаєморозуміння. В майбутньому, хотілося б щоб такі ситуації не повторювалися і вирішувалися заздалегідь. Вважаю, що необхідно починати весняну частину Першої ліги в квітні, коли вже будуть більш сприятливі для футболу погодні умови», — зазначив Косевич.

Матч 24-го туру Першої ліги України «Десна» — «Авангард» відбудеться у понеділок, 26 березня, о 16:00 за київським часом.

Источник ПФЛ
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Игорь Шевченко
Надо все по уму делать и для людей,в АПЛ и других цивилизованных лигах не зазорно было переносить матчи,хоть там и сборников поболее,а в УПЛ никому не нужные матчи ,все равно зрители не ходят так давай в любую погоду ,футболисты потерпят ,а тренеры го.на в рот наберут или проблеют ,себе поднос.
M-E-S-S-E-R
...а закінчувати в липні, коли на полі +45 !