Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
1046
0

Молодіжна збірна України 22 березня проведе спаринг зі Словенією

Українці вже прибули до Словенії

Молодіжна збірна України 22 березня проведе спаринг зі Словенією
ФФУ
Сьогодні о шостій ранку молодіжна збірна України вилетіла до Словенії, де 22 березня зіграє товариський матч із командою цієї країни.
 
Спаринг із молодіжною збірною Словенії заплановано в рамках підготовки до виїзного матчу відбірного циклу Євро–2019 (U-21) з Англією.
 
Поєдинок зі словенцями українська молодь проведе в містечку Айдовщина, що знаходиться біля італійського кордону, у 25 км від Адріатичного моря. Початок зустрічі — о 16.30 за київським часом.
 
24 березня синьо-жовті відбудуть до Любляни, а звідти, транзитом через Берлін, вилетять до Манчестера. Надалі на українську команду чекає 70-кілометровий переїзд автобусом до Шеффілда, де 27 березня відбудеться поєдинок з англійцями. Матч розпочнеться о 20.00 за київським часом.  
 
Головний тренер нашої команди Олександр Головко викликав на матчі зі Словенією та Англією 21-го виконавця. У своїй четвертій відбірній групі синьо-жовті посідають третє місце, маючи рівну кількість очок із голландцями. Лідирують англійці, які випереджають двох найближчих переслідувачів на пять пунктів. 
 
Нагадаємо, що до фінальної стадії молодіжної першості Європи 2019 року потраплять, окрім господаря турніру, Італії, найсильніші команди дев’яти кваліфікаційних груп і два переможці плей-офф. Причому до стикових матчів проб’ються тільки чотири з дев’яти других команд, що матимуть найкращі показники в поєдинках із першою, третьою, четвертою та п’ятою збірними груп.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.