Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 18 марта 2018, 17:36
5043
15

Олександрія та Карпати під снігопадом зіграли внічию

В складних погодних умовах команди продемонстрували цікавий атакувальний футбол

| Обновлено 18 марта 2018, 17:36
5043
15
Олександрія та Карпати під снігопадом зіграли внічию
Твиттер. «Александрия» - «Карпаты»
Це була заключна гра туру команд з нижньої частини чемпіонату, а після суботніх ігор «Карпати» опинилися на останній сходинці у турнірній таблиці. Тож «левам» відступати було нікуди. У складі львівського клубу після поразки від «Олімпіка» відбулися суттєві зміни. В центрі оборони замість Федецького і  Сандохадзе діяли Лобай та Нестеров, дебютував в українській Прем’єр-лізі аргентинець Крістіан Ербес. Повернулися до основи Мякушко та Ді Франко, який відбув дискваліфікацію. Щодо складу «Олександрії», то відзначимо повернення в стартовий склад Цурікова та Старенького.
 
Обидві команди у цьому році мають певні проблеми з реалізацією своїх гольових моментів, забивши лише по одному голу. В прохолодну, сніжну погоду обидва суперники жваво розпочали принциповий поєдинок. За відсутністю дискваліфікованого Акулініна в нападі «Карпат» діяли Швед та Мякушко. І саме Швед став автором першого у грі удару в рамку воріт, обігравши на швидкості кількох суперників, але досвідчений Паньків, який, нагадаємо, є вихованцем львівського футболу, врятував команду від неприємностей.
 
 «Карпати» продовжували більше володіти м’ячем, виконали декілька стандартів. Міг збільшити лік своїх голів Мякушко, проте його удар зі стандарту «прочитав» Паньків. В наступному ж епізоді воротар містян, не ризикуючи, перевів м’яч на кутовий. Найкращий з початку матчу момент господарі поля не використали, коли Пономар поборовся у штрафному за м’яч, а капітан «Олександрії» та екс-гравець «Карпат» Гітченко з декількох метрів пробив над поперечиною. Міг змінити нулі на табло Карраскаль, обігравши у штрафному трьох (!) суперників, але Банада встиг блокувати удар колумбійця. Під кінець тайму вже Шевченко рятує свої ворота, парирувавши на кутовий небезпечний удар Старенького.
 
Ледь розпочався другий тайм, як один з найактивніших у складі «Карпат» Карраскаль увірвався до штрафного, але Паньків знову рятує ворота, ногами ліквідувавши загрозу. Забракло влучності і Пономарю, який пробив впритул зі штангою. Обидві команди швидко переходили середину поля і часто завершували атаки дальніми ударами, які на засніженому полі несли додаткову загрозу, але, наприклад, Мякушко бракувало точності.
 
Не пощастило відкрити рахунок і Шведу, якого вивів на ударну позицію Карраскаль, поте Паньків вкотре діє надійно, парирувавши удар Мар’яна. Олександрійці також наносили небезпечні дальні удари, але спочатку Шевченко рятує «Карпати» після «пострілу» Банади, а згодом Грицук пробив поруч з дальньою штангою. Після кутового Банада несподівано «зрізав» м’яч у власні ворота, але Паньків вкотре демонструє свою майстерність.
 
І в такій круговерті подій на засніженому полі господарі повели в рахунку. Пашаєв виконав штрафний, і Пономар на дальній штанзі головою добив м’яч у незахищений кут воріт. «Карпатівці» сигналізували, що було положення поза грою, проте арбітр свого рішення не змінив. Пономар, до речі, забив лише свій другий гол у чемпіонаті, і знову у ворота «Карпат», а загалом вже 6-й (!) «карпатівський» у Прем’єр-лізі. Проте підопічні Олега Бойчишина швидко відновили рівновагу. Вербний вивів у прорив Шведа, і Мар’ян, обігравши захисника, влучно пробив у ближній кут. Так «Олександрія» перервала свою рекордну домашню серію без пропущених м’ячів, яка з 21 жовтня тривала 553 (!) хвилини.
 
В заключний відрізок матчу суперники намагалися вирвати перемогу, виконали декілька кутових та штрафних, проте в підсумку порівну поділили очки, хоча два чудових моменти мав Швед. «Олександрія» ж хоч і не перемогла, але збільшила клубну рекордну безпрограшну домашню серію у чемпіонаті до 9-ти ігор: 3 перемоги та 6 нічиїх.  «Карпати» ж не перемагають на полях суперників вже п’яту гру поспіль – 4 нічиї та поразка. Разом з тим, ця нічия дозволила «Карпатам» потіснити «Чорноморець» на дно турнірної таблиці, і тим цікавішим обіцяє бути матч наступного туру, у якому «леви» прийматимуть саме «моряків».

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Александрия»  (Александрия) - «Карпаты» (Львов) - 1:1 (0:0)

Виталий Пономар, 71 - Марьян Швед, 77

«Александрия»: Юрий Панькив, Андрей Гитченко, Павел Пашаев, Андрей Бацула, Артем Полярус, Василий Грицук, Глеб Бухал, Андрей Цуриков (Дмитрий Шастал, 80), Евгений Банада, Сергей Старенький (Евгений Протасов, 60), Виталий Пономар

«Карпаты»: Алексей Шевченко, Андрей Нестеров, Денис Мирошниченко, Иван Лобай, Назар Вербный, Карраскаль, Кристиан Эрбес, Франсиско Ди Франко (Олег Голодюк, 83), Алексей Гуцуляк, Марьян Швед, Сергей Мякушко (Санчес Катриэль Игнасио, 74)

 Андрей Гитченко, 90+4 - Андрей Нестеров, 39. Кристиан Эрбес, 42. Иван Лобай, 66.

Арбитр: Владимир Новохатний (Киев)

Удары (в створ): 12 (4) - 12 (7)
Угловые: 5 - 6
Оффсайды: 0 - 3.

Зрителей: 330.

АЛЕКСАНДРИЯ - КАРПАТЫ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Стадион: КСК «Ника» (Александрия)

Протокольные данные сверены с официальными.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Скауты Манчестер Сити будут просматривать вратаря сборной Украины
Футбол | 19 марта 2024, 00:40 0
Скауты Манчестер Сити будут просматривать вратаря сборной Украины

В поле зрения скаутов чемпиона Англии попал голкипер юношеской сборной Украины U-19 Давид Фесюк

Анчелотти может принять решение, которое убедит Лунина покинуть Реал
Футбол | 18 марта 2024, 23:23 4
Анчелотти может принять решение, которое убедит Лунина покинуть Реал

Уже в ближайшее время звездный вратарь «Реала» Тибо Куртуа вернется в состав команды

Комментарии 15
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Patriot  UA
попри погоду, команди грали у футбол, а не "БЄЙ БЕГИ"
Lviv2018
Питання до тренерського штабу - що робив Ербес на полі цілу гру?? Друге мертве тіло вийшло на заміну. Що сподобалось - старались комбінувати, приємно дивитись на гру Вербного, Шведа, Караскаля, Гуцуляка, в першому таймі непогано Тісіоне та Мякушко. Центр оборони як завжди прохідний двір. Шкода буде як Карпати вилетять, адже по понтеціалу ця команда може боротись за 4-5 місце. Та для цього необхідно працювати над захистом, що не атака на наші ворота, як одразу пожежа. Без організації оборони місце Карпат в зоні виживання
usa
На такой поляне трудно произвести сосредоточенный удар+плюс защитник висит на ноге+Панькив хорошо вышел...так что не надо наезжать...кто в снег играл -поймет..
Bacardi
И этот Швед играл в Севильи и в молодёжной сборной? Оно же косое и не грамотное , только бегает. Футбольная логика отсутствует, командной игры у парня совсем нет. Выход 1 в 1 запорол, выход 3 Напа в 2 защитника запорол. То ли здесь Баранка должен разобраться то ли оно действительно Косое.
Omen
Минусуйте, минусуйте, но то, что он запорол 2 голевых момента это ноги ему не выровняет. Я матч смотрел и все прекрасно видел
eskander1969
Швед-жлобяра.
LembergWestUkraine
Я як побачив п'яних цих мажорів в одному львівському ресторані як вони без пива несідають обідати, а після гри заливаються.
Зрозумів, шо цим алконавтам до фєні результати!
LembergWestUkraine
Я обідаю без пива і водяри, і за кермо сідаю потім тверезий, на відміну від овець)))))))))))
LembergWestUkraine
Я обідаю без пива і водяри, і за кермо сідаю потім тверезий, на відміну від овець)))))))))))
LembergWestUkraine
Грали дві гав.няні команди, якого кращого футболу ви хотіли?! Команди без ьажання і характеру!
Omen
Хорошо, что этот Швед у Карпат такой лопух