Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 10 марта 2018, 20:52
1878
0

SC Connection – чемпіони!

Команда SC Connection U10 виграла футбольний турнір в Лас-Вегасі

| Обновлено 10 марта 2018, 20:52
1878
0
SC Connection – чемпіони!
chasipodii.net
Цими вихідними в місті Лас-Вегас команда SC Connection U10 брала участь у футбольному турнірі FC Heat Invention. Турнір відбувався з 2 до 4 березня. Команда прилетіла за два дні до турніру, маючи можливість ознайомитись з містом, яке знає весь світ. У четвер після приїзду вся команда разом з батьками вирушила на екскурсію, щоб побачити всю красу міста. Наступного дня відбулось відкриття турніру і вечірнє тренування перед грою. Організатори подбали про хороший стан полів та грамотний календар ігор. 
 
Свій шлях за трофеєм підопічні Володимира Боєчка розпочали в суботу о 8.00 годині ранку за Nevada time. Всі чекали, щоб показати себе на полі, було помітне хвилювання і легкий мандраж, та й зміна часових поясів не завжди сприяє швидкій адаптації до нового місця. В Чикаго команда Connection ще тільки закінчує грати в indoor, а тут одразу +20 тепла і трав'яне поле. Та сумніви розвіялись уже після першої гри з командою Casa Thunders (Colorado). Команда з Чикаго декласувала суперника з рахунком 6:3. Голи забивали Віталій Глют (4), Володимир Лучан (2)
 
Друга гра розпочалася о 2:30 пополудні. За календарем суперником чиказьців була місцева команда з Лас-Вегаса - Heat FC 08. Рахунок матчу 6:1 і знову на нашу користь. Голи забивали: Віталій Глют (2), Влад Зарутський (2), Андрій Костюк (1), Володимир Лучан (1). Після двох перемог ми вийшли до півфіналу. В неділю зранку жереб звів з командою Casa Inter All Stars(California). Гра була обережною, після першого тайму табло показувало 0:0. В другому таймі після настанов тренера почали грати активніше, і Віталій Глют відкрив рахунок у цьому матчі. Після пропущеного гола суперники посипалися, і ми довели перевагу з рахунком 5:0. Голи забивали: Віталій Глют (3), Влад Зарутський (1), Володимир Лучан (1).
 
І ось кульмінація турніру - фінал! Всі з нетерпінням чекали цієї гри. Суперником були господарі турніру Heat FC, які впевнено пройшли сито змагань. Гра була напруженою, але завдяки швидким голам, які почав забивати Влад Зарутський, господарі «поплили», і команда Connection довела гольову серію до нищівних 5:0. Голи забивали: Влад Зарутський (2), Віталій Глют (3). Команда з міста Чикаго вперше стала переможцем на турнірі Heat Invention у Лас-Вегасі. Всі поверталися з медалями і чудовим настроєм до Чикаго.
 
Хочемо подякувати батькам хлопчаків SC Connection за несамовиту підтримку на стадіоні! Склад команди - це діти українських сімей, і ми пишаємося, що представляємо Україну так далеко від нашого краю! Взагалі, вихованці тренера Володимира Боєчка показують доволі якісний футбол у структурі клубу SC Connection. Тренер своєю працею привчив нас до перемог у залах та на відкритих полях.
 
До речі, набір хлопчиків та дівчат різних вікових категорій у клуб Connection триває цілий рік.
 
Отож, склад команди переможців: воротарі - Іван Дубчак, Олекса Левкович; захисники - Максим Дмитрук, Денис Лічнер, Андрій Гасюк, Марко Гук; півзахисники - Володимир Лучан, Денис Ключенко, Данило Михальський, Влад Зарутський; нападники - Віталій Глют, Денис Третяк, Андрій Костюк, Олександр Боєчко, Давид Дворецький. Найкращим бомбардиром турніру став Віталій Глют, забивши 12 голів.
Юрий Штемберг
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Шахтер отказал двум грандам в продаже Судакова. Как отреагировал Георгий?
Футбол | 14 марта 2024, 17:40 15
Шахтер отказал двум грандам в продаже Судакова. Как отреагировал Георгий?

Украинский клуб получил два предложения от «Ювентуса» и «Наполи»

Астон Вилла – Аякс – 4:0. Уверенный триумф команды АПЛ. Видео голов и обзор
Футбол | 15 марта 2024, 03:16 0
Астон Вилла – Аякс – 4:0. Уверенный триумф команды АПЛ. Видео голов и обзор

Английский клуб при поддержке болельщиков не оставил шансов гостям

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.