Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 08 марта 2018, 10:25
1770
2

Олег БОЙЧИШИН: «Попереду Карпати чекають десять фіналів»

Головний тренер львівської команди поділився очікуваннями від майбутніх матчів

| Обновлено 08 марта 2018, 10:25
1770
2
Олег БОЙЧИШИН: «Попереду Карпати чекають десять фіналів»
ФК Карпаты. Олег Бойчишин

Головний тренер «Карпат» Олег Бойчишин поспілкувався розповів про підготовку команди до майбутньої гри з «Олімпіком».

«Перша половина поєдинку з «Шахтарем» вселяє надію на те, що в майбутньому все буде добре. Що стосується психологічного стану, постараємось взяти весь позитив, який отримали в першому таймі. Проаналізуємо гру та зробимо конкретні висновки. Знаємо, що чекає попереду, є десять фіналів, до яких ми готуємось. Необхідно детально розглянути матч з «Шахтарем» та зрозуміти куди потрібно рухатись далі.

Намагаємось у кожній грі тримати високий темп протягом всіх дев’яноста хвилин. Можливо, зараз це важко зробити, але у нас є ціль, ми впевнено до неї йдемо.

Наступну гру з «Олімпіком» не можна прирівнювати до другого тайму, котрий ми нещодавно провели. Кожен матч – нова сторінка. Думаю, донеччани зроблять висновки по минулій грі. Ми, зі своєї сторони, спробуємо зробити так, щоб виглядати ще кращими.

Олімпік» – організована, дисциплінована команда. Проти них завжди важко грати. У нас є певні награвання на цей матч, спробуємо їх удосконалити на тренуваннях та застосовувати в майбутньому.

Зараз цікавить виключно наша гра. Впевнений, коли будемо показувати футбол, який хоче бачити тренерський склад, то обов’язково результат прийде. Відповідно, тоді можна буде говорити про найвищі місця у другій шістці», — зазначив Бойчишин.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Владимир Пидвирный
А ваша ціль - це 100% перша ліга.
Владимир Пидвирный
Олеже ти б краще менше пі--дів, а більше робив. Я бачу балабол ти ще той. А коли команда грати буде, намалюй їм на установці де ворота суперника, може колись попадуть. Почесний громадянин Львова Олег Кононов ніколи не кидав слова на вітер. Він показував результат. А ти вискочив з грязі в князі і вже такі коменти даєш. Навчи забивати а не пропускати. Ось тоді ляпай що хочеш. А так сховайся подалі і мовчи.