Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
7304
19

Володимир ГУДИМА: «Зобов'язання має виконувати клуб, а не треті особи»

Колишній гравець «Карпат» – про збір коштів, ініційований фанатами

Володимир ГУДИМА: «Зобов'язання має виконувати клуб, а не треті особи»
ФК Карпаты Львов

Колишній гравець «Карпат» Володимир Гудима прокоментавав реакцію вболівальників львівського клубу на юридичну суперечку між ним на ФК «Карпати» щодо виплати боргу по зарплаті.

«Це як Чумацький шлях. Початок є, кінця не видно. Зобов'язання має виконувати саме клуб, а не треті особи.

Збір коштів у тій формі, в якій він відбувається є нічим іншим як приниження людини, а не реальним бажанням вийти із глухого кута.

Мені жаль, дуже жаль що «Карпати» втягнули в цю провокацію своїх вболівальників», – написав Гудима у Facebook.

Нагадаємо, ФФУ зняло 6 очок з львівського клубу через борг Гудимі у розмірі 74 тисяч доларів. Фани «Карпат» почали власний збір коштів, щоб допомогти клубу.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина из Реала
Футбол | 24 апреля 2024, 02:46 0
Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина из Реала

По последним слухам, Андрей не согласился на продление контракта и может покинуть клуб

Лунин сомневается, оставаться ли в Реале. Есть предложения от трех грандов
Футбол | 23 апреля 2024, 13:45 31
Лунин сомневается, оставаться ли в Реале. Есть предложения от трех грандов

Украинский вратарь летом может перейти в другую команду

Комментарии 19
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
SolDos
Я вот только "фанов", инициировавших сбор денег, не совсем понимаю. Зачем было расклеивать эти дибильные плакаты? Хотят опустить игрока? Вопрос только: за что? За то, что требует то, что должен получить? Ему как надо было - развернуться и уйти, посмотрев на то, что клуб "у скрутному становищі"? Ну так кто-то же довел клуб до такого состояния. Этот же кто-то обязался выплатить деньги (контракт есть контракт). Вот с этого кого-то и требуйте. И опускайте его, а не футболиста.
Саша Суб
Мав на увазі щоб ви опублікували
usa
Он же не умеет писать....за чувака рулят....наверное с хатьі не вьіходит....отдадут долг и вьіпустят как собаку на растерзание....
Ігор Стеців
неможна команду наказуватиза одного нег1дника десятки раз...зн1м1ть з балансу команди ц1 кошти....але не знищуйте футбол .чи буде знятий Ол1мп1к з вищо1 л1ги за договорн1 матч1. чи там табууууууу.
Ragnaros_HS
гадёныш(с)
Саша Суб
Шановна адміністрація, ви вислови невідомо кого публікується, бо тому що так він не міг сам написати)) опублікують і другу сторону, є гарне і повне інтерв'ю вболівальника, де все чітко написано http://fckarpaty.com.ua/news/mikola_u_federaciji_skazali_shho_ce_bezprecede
ntne_javishhe/2018-03-05-14752
kvlad200760
На ситуацію відносим Гудими та Карпат в мене якесь подвійне відчуття.З одного боку клуб підписав контракти,по них винен гроші гравцям-заплати і не тягни кота за ..... Тим більше що за стільки років можна було б це питання вирішити частинами. З іншого боку гравець сам не розуміє що у клуба скрутне становище,він не може виплатити гроші по контракту,то сядь і домовся -коли і по скільки тобі будуть виплачувати борг. Але цей виступ Гудими що йому обов*язково має заплатити клуб Карпати а не треті особи викликає в мене огиду до цієї людини.Ти або мовчи,якщо гроші хочешь,або відмовся,бо ти не інвалід.Бо в кінцевому рахунку ті гроші до Гудими попадуть через касу Карпат,аби потім не відмовився!
Ігор Стеців
це просто ФФУ знищуе зах1дно укра1нський футбол........говерла волинь карпати хто дальше верес три перш1 м1сця клубам Ахметова потр1бно ввести л1м1т на орендованих гравц1в.
Istm
2007—2014 Україна «Карпати» 14 (1)
2007—2009 → Україна «Карпати-2» 48 (6)
другими словами, сыграл за основной состав 14 матчей за 7 лет, два года поиграл за дублеров.
heroyam
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
WildStylez
Если есть задолженности по контракту, то их нужно выполнять! К тому же сумма не такая уж и большая! Но Карпаты стали в позу, Гудыма стал в позу, ФФУ стало в позу и никакого компромисса нет...И если ничего не поменяется , то пострадают все равно Карпаты. так как их запросто понизят в классе! А Гудыма всего лишь навсего не получит свои 74 тыс. дол.! Но Карпаты потеряют гораздо больше!
zac76
Кароч, все просто: должен - плати, а все это хитросделанное кидалово-обувалово со стороны смалийчука и иже с ними - от лукавого. Заплатить смешные деньги (для клуба УКПЛ смешные) это ж просто проще, чем морозиться и в судах тусить. Проще и честнее.