Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 28 февраля 2018, 14:38
6953
4

Ігор ХУДОБЯК: «На багатьох людях в Карпатах ставили хрест»

Колишній футболіст львівської команди вважає, що мав раніше піти з клубу

| Обновлено 28 февраля 2018, 14:38
6953
4
Ігор ХУДОБЯК: «На багатьох людях в Карпатах ставили хрест»
ФК Карпаты. Игорь Худобяк (справа)

Колишній півзахисник та капітан «Карпат» Ігор Худобяк розповів про обставини, які змусили його покинути львівський клуб.

«Мінімальні сумніви у доцільності всіх змін у мене почалися, коли з команди на зборах в Польщі буквально забрали Євгена Боровика і Олексія Дитятьєва. Я не зрозумів,  як можна було забрати, наприклад, Боровика, після такої хорошої весни.

Все ж найгірше розпочалося після програшу Вересу та вильоту з Кубку. У вересні так все сталося, що на багатьох людях в Карпатах ставили хрест. Напевне, треба було раніше піти з команди та серйозніше ставитися до стосунків з клубом. У мене в контракті не було якихось перестраховок, я б не думав, що до мене так могли поставитися.

Друді тоді у всі справи влазив — дуже хотів тренувати. Було б набагато легше, якби не втручався. У матчі з Олімпіком в Києві (0:0) справа дійшла до того, що вони з Наварро ледь не побилися в роздягальні. Як ви думаєте, це могло впливати на нашу гру? Я думаю, що в Наварро могло щось вийти, якби йому ніхто не заважав», — зазначив Худобяк.

Ігор Худобяк грав за Карпати в 2005-2018 роках з річною перервою на оренду в російський «Ростов». Худобяк є рекордсменом клубу за кількістю зіграних матчів, записавши в актив 309 поєдинків (37 голів).

Источник Sportarena
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Кошмарный сон лис. Лестер может начать новый сезон в АПЛ с вычета очков
Футбол | 29 марта 2024, 12:22 0
Кошмарный сон лис. Лестер может начать новый сезон в АПЛ с вычета очков

Клуб обвинила сперва английская Премьер-лига, а затем и английская Футбольная лига…

Сенсационный вылет Алькараса. Определены полуфиналисты Мастерса в Майами
Теннис | 29 марта 2024, 02:59 2
Сенсационный вылет Алькараса. Определены полуфиналисты Мастерса в Майами

Карлос неожиданно проиграл Григору Димитрову, Александр Зверев выбил Фабиана Марожана

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
pumpkin78
шкода. клуб з великим потенціалом , хорошою історією та хорошими вболівальниками. є непогана інфраструктура і знаходиться в самому красивому місті України. і лиш бездарний менеджмент сводить це все нанівець.(в ж..пу)
Алекс Голдин
он молчал потому что не хотел создавать проблемы внутри клуба-капитан все-таки..... но видно там все сильно прогнило....
Rostik Karpa
Худобяк в цьому сезоні майже завжди виходив в основі і мав всі можливості себе проявити, просто чувак схопив "зірку" коли за збірну грав і в Карпатах у Лізі Європи і до тепер не хоче признавати, що він повне дно а його найкращі роки пройшли 4-5 років тому....
Patriot  UA
міг бути легендою клуба, а перетворився на свою дружину bla bla bla - брудну кухню або зразу ПІДНІМАЙ і йди ГЕТЬ, а не починай це робити пішовши із команди