Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига чемпионов
|
2104
2

На фіналі Ліги чемпіонів в Києві можуть зробити безкоштовний проїзд

Погоджено Концепцію транспортного обслуговування вболівальників у столиці

На фіналі Ліги чемпіонів в Києві можуть зробити безкоштовний проїзд
У приміщенні Київської міської державної адміністрації відбулося засідання міського організаційного комітету з підготовки та проведення у Києві фіналів Ліги чемпіонів УЄФА.
 
У роботі комітету взяли участь мер Києва Віталій Кличко, заступник міського голови Олексій Резніков, перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко, депутат Верховної Ради Дмитро Білоцерківець, директор Департаменту з підготовки та проведення фіналів Ліги чемпіонів УЄФА-2018 ФФУ Андрій Бондаренко та керівники відповідальних підрозділів КМДА.
 
Учасники зібрання заслухали інформацію щодо загального стану підготовки до проведення у Києві фінальних матчів ЛЧ УЄФА, розробки та затвердження Концепції мобільності міста та інформацію щодо підготовки комплексного плану забезпечення громадського порядку та громадської безпеки під час згаданих спортивних заходів.
 
«Фінал Ліги чемпіонів УЄФА наше місто прийматиме вперше. І ми повинні все зробити на найвищому рівні і бездоганно. Для цього наша команда має відпрацювати професійно і злагоджено. Ми повинні презентувати Київ найкращим чином. Щоб усі гості, які до нас приїдуть, захотіли повернутися в наше місто знову, розповідали про нього у своїх країнах», — зазначив під час засідання мер Києва Віталій Кличко.
 
На необхідності злагодженої роботи всіх відповідальних за підготовку фіналів Ліги чемпіонів УЄФА також наголосив перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко. «Вдячний команді міського голови та Київській міській державній адміністрації за продуктивну співпрацю в рамках підготовки до надзвичайно важливої для всієї України спортивної події. Федерація футболу України докладе максимум зусиль, щоб нам вдалося провести один із кращих фіналів Ліги чемпіонів УЄФА за всю історію цього престижного турніру», — підкреслив Костюченко. Перший віце-президент ФФУ проінформував комітет про підсумки вже виконаної спільної роботи та окреслив перелік першочергових завдань, які необхідно вирішити в найближчі тижні.
 
За підсумками засідання оргкомітету було погоджено та прийнято за основу Концепцію транспортного обслуговування вболівальників на період проведення фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА, підтримана пропозиція УЄФА щодо оплати транспортної роботи комунальним підприємствам для забезпечення безоплатного проїзду вболівальників та акредитованих осіб напередодні та у дні проведення матчів.  
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vyacheslav Krusser
Интересно этого п...а кто то забанит?
Arius
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил