Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1062
0

Оболонь-Бровар переграв казахський клуб на зборах

«Пивовари» продовжують збір у Туреччині

Оболонь-Бровар переграв казахський клуб на зборах
ФК Оболонь-Бровар

Сьогодні, 22-го лютого, на футбольному газоні готелю Starlight Resort Hotel відбулася котрольний поєдинок між представниками Першої ліги України та Першої ліги Казахстану. “Оболонь-Бровар” зустрічався з ФК “Киран”.

Рахунок у матчі було відкрито вже на перших хвилинах. Результативною стала контратака у виконанні футболістів казахстанської команди. Нападник “Кирану” в центрі поля зумів відірватися від опіки Шаповалова, й нанести удар по володінням Тюріна. Наш голкіпер впорався з ударом, але на добиванні першим знову був гравець гостей. Дещо схожим образом гравцям “Кирану” вдалося забити й другий м’яч. Знову контратака, знову удар з яким впорався Тюрін, а на добиванні опинився гравець казахстаньского клубу. Після другого пропущенного м’яча “пивовари” дещо додали в активності, що в результаті вилилося у забитий м’яч. Улянченко відібрав м’яч в центрі поля, обігрався з суперником, та з-за меж карного майданчика наніс точний удар по воротам. 2-1 за підсумками першої половини зустрічі.

Такий результат аж ніяк не влаштовував футболістів ФК “Оболонь-Бровар”, які вже з перших хвилин прагнули забити другий свій м’яч. Вже чи не у першій атаці “пивоварам” все-ж таки вдалося зрівняти рахунок у зустрічі. Пінчук виконав закидання до карного майданчика, де знаходився Слободян. Олег, вже падаючи від поштовху захисника суперника, зумів віддати точну передачу на Корольчука, якому залишилося лише переправити м’яч у сітку воріт. Небезпечно відповили й гості. Втім, удар з-за меж карного майданчика у виконанні правого півзахисника “Кирану” був заблокований нашими захисниками, а удар його партнера в дотик пройшов в сантиметрах від каркасу воріт. Вийти вперед “пивовари” змогли реалізувавши контратаку. Корольчук виконав чудову розрізну передачу на Слободяна, який протягнувши м’яч по лівому флангу виконав передачу на Ковбасу, а Артем ударом з лівої ноги відправив м’яч у сітку воріт. Подвоїти свою перевагу  “біло-зеленим” вдалося за допомогою гравців суперника. Гуськов виконував флангову передачу, а центральний захисник ФК “Киран” переправив м’яч у сітку своїх воріт. Встановити остаточний рахунок зустрічі вдалося в середині другої 45-тихвилинки. Гуськов виконав флангову подачу, Корольчук пробив головою, а Козак головою підправив м’яч у сітку воріт, який здавалося й так мав опинитися у воротах. Отже, 5-2 – впевнена перемога “пивоварів” у черговому контрольному поєдинці на Турецькому зборі.

ФК “Оболонь-Бровар”: Тюрін (Ситников, 45), Пінчук (Єфремов, 60), Коваленко (Безуглий, 60), Шаповалов (Чобанов, 60), Сартіна (Шевченко, 45), Улянченко (Гурмак, 60), Корнєв (Турчанов, 60), Ковбаса (Гуськов, 60), Слободян (Єременко, 60), Островський (Козак, 60), Кузін (Корольчук, 45).

Голи: Улянченко, 25, Корольук, 48, Ковбаса, 60, (аг), 65, Козак, 72 –  4 – ?, 17 – ?

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.