Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1754
4

Олег БОЙЧИШИН: «Пропустили голи через втрату концентрації»

«Карпати» – «Зоря» – 0:2. Посляматчева прес-конференція головного тренера львів’ян

Олег БОЙЧИШИН: «Пропустили голи через втрату концентрації»
Головний тренер «Карпат» Олег Бойчишин:
 
- Хотілося зіграти краще, адже це перша домашня гра. Ніхто не розраховував на такий прикрий результат. Маємо прийняти це і зрозуміти, в чому були помилки. Я їх бачу у втраті концентрації під час окремих епізодів.
 
У першому таймі були моменти в обох команд. А по перерві, як я говорив, через втрату концентрації, ми пропустили голи, а свої нагоди не використали. У результаті маємо поразку. Однак, можу запевнити, в кожному матчі ми гратимемо на перемогу. Байдуже – хто буде наш суперник.
 
Психологічний тиск? Ми для себе повинні визначитися: «вівці» ми чи «вовки». Якщо ми «вовки», то психологічно нічого на нас не має тиснути. З таким настроєм буде грати вся команда.
Источник ФК Заря Луганск
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Владимир Пидвирный
Вас всі грають, хто хоче.
Владимир Пидвирный
Ви вже давно не вівці, ви кури, квочки. Кукаріку.
Владимир Пидвирный
Ти хто. Який ти тренер.
Владимир Пидвирный
Шкода що ці бідні-бідні Карпати вже 7 років без гри. І в майбутньому ніякого прориву. Чи це прокляття, ти це ППД, ти це майбутнє колись славної команди. Гру подивився перші 15 хвилин. Майже місяць в Турції, після зборів зрозумів - накінець ПЕРША ЛІГА. А тобі Федецький не соромно за боєвий дух команди. Тільки соплі розпускаєте. Не МУЩИНИ ви з Західної України. Йдіть ви з своїми курпатами на... Ноги не буде істинних львівян на цьому позорищі. Скільки було сьогодні болільників. Я говорив після славного пятого туру що буде болільників від сили 500-700. А далі це ВСЕ, кінець.