Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 11 февраля 2018, 14:09
3904
0

Олег КУЗНЕЦОВ: «Викликали до збірної п'ятьох гравців Шахтаря»

Головний тренер української команди U-17 розповів про підготовку до еліт-раунду Євро-2018

| Обновлено 11 февраля 2018, 14:09
3904
0
Олег КУЗНЕЦОВ: «Викликали до збірної п'ятьох гравців Шахтаря»
ФФУ

Головний тренер юнацької збірної України U-17 Олег Кузнецов розповів про плани підготовки команди до еліт-раунду Євро-2018.

Збірна України U-17 (футболісти 2001 року народження) веде підготовку до еліт-раунду чемпіонату Європи, в якому синьо-жовті посперечаються за вихід до шістнадцятки найкращих, що збереться у фінальній частині турніру у травні 2018 року в Англії, із командами Чехії, Сербії та чинним чемпіоном Європи у цій віковій категорії — збірною Іспанії. Матчі відбудуться 21-го, 24-го та 27 березня 2018 року в Чехії.

Попереду у підопічних Олега Кузнецова — остання репетиція перед офіційними поєдинками. 20-го та 22 лютого збірна проведе дві товариські зустрічі з ізраїльтянами.

— Олеже Володимировичу, чи багато інформації про своїх підопічних ви отримали після Кубку розвитку, з огляду на штучне покриття, на якому проходили змагання, і те, що гравці тільки вийшли з відпустки?
— Щодо штучного покриття, то не варто турбуватися, оскільки в ДЮФЛ і в травні, буває, грають на синтетиці. Інша річ, і я про це говорив із колегами на Кубку розвитку, що графік ігор для молодих футболістів занадто насичений.

— На найближчому етапі підготовки, який розпочнеться 17 лютого, ви чекаєте всіх найсильніших виконавців?
— Так. Ми викликали п'ятьох гравців «Шахтаря», яких не було на минулому зборі. Це буде реальним посиленням для команди. Кожен із них може потрапити до основи. А взагалі зараз в обоймі буде 20 чоловік, на яких, швидше за все, ми й будемо розраховувати в Чехії.

— У фіналі Кубку розвитку збірна України обіграла Ізраїль...
— Це сильна команда, спаринги з якою будуть дуже корисними. Ізраїльтяни виграли кваліфікацію у своїй групі. Та й в еліт-раунді вони теж можуть розраховувати на високе місце. Але ці матчі для нас будуть непростими ще й тому, що ми виступали на синтетиці, а зараз зіграємо на нормальному газоні. У нас — мінусова температура, а в Ізраїлі — +20°С...

— Як вивчаєте Сербію, Іспанію та Чехію — суперників по еліт-раунду?
— У нас уже є записи чотирьох ігор збірної Іспанії, з якою ми зустрінемося в першому турі, інших суперників по групі також пробуємо аналізувати. Але в нас ще буде час із 13-го (початок збору) до 21 березня (матч з Іспанією).

— Як буде проходити сама підготовка?
— 14 березня відлітаємо до Чехії, там є хороша база, на якій ми і будемо тренуватися. А за день до старту еліт-раунду переїдемо до готелю, в якому будуть мешкати всі учасники змагань.

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.