Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига чемпионов
|
3908
0

Інспекція УЄФА перевірила готовність Києва до фіналів Ліги чемпіонів

Інспектори УЄФА відвідали столицю України

Інспекція УЄФА перевірила готовність Києва до фіналів Ліги чемпіонів
ФФУ
Столиця України продовжує готуватися до проведення фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА 2018 року. Протягом минулого тижня Київ відвідали представники УЄФА та клубів-учасників 1/8 фіналу, які мали на меті ознайомитися з основними локаціями проведення майбутнього заходу.
 
«Цей візит був присвячений клубам, які пройшли до вирішальних стадій Ліги чемпіонів. До Києва приїхали вісім команд, і ми вирішували з ними всі моменти, пов’язані з проживанням, транспортними питаннями, безпекою тощо. Намагалися дати вичерпні відповіді на всі запитання, що виникали з їхнього боку. Крім цього, відбулася інспекція стадіону, а саме – перевірка готовності всіх систем арени до фіналу: як проходять ремонтні роботи, який догляд за газоном, як відбувається підготовка місця до фінального матчу», – зазначив Андрій Бондаренко, директор Департаменту з підготовки та проведення фіналів Ліги чемпіонів УЄФА-2018.
 
Як уже повідомлялося раніше, у проведенні фіналів Ліги чемпіонів будуть задіяні НСК «Олімпійський», який прийматиме чоловічий фінал, стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського, де проходитиме жіночий, а також Палац спорту, в якому розміщуватимуться акредитаційний та волонтерський центри, пункт видачі квитків та офіс УЄФА.
 
«Відбувся інспекційний візит на стадіон «Динамо», який прийматиме фінал жіночої Ліги чемпіонів, – розкрила подробиці зустрічей із представниками УЄФА Лілія Ковгар, координатор організації фіналу жіночої Ліги чемпіонів УЄФА-2018. –  Протягом останніх трьох днів перевірялися різні локації стадіону: медіа-зони, зони паркінгу, акредитаційні центри, – аби розуміти, наскільки ми готові прийняти майбутній захід. Ще заплановано мінімум один офіційний візит представників УЄФА, а до того відбудуться кілька контрольних міні-зустрічей. Вони потрібні для того, щоб фіналізувати всі процеси підготовки до вирішальної гри жіночої Ліги чемпіонів».
 
Під час планового візиту представники відповідних підрозділів УЄФА перевірили, як триває підготовка майбутніх робочих зон, провели зустрічі, в ході яких обмінялися інформацією та визначили подальші вектори роботи. Представники клубів, які вийшли до 1/8 фіналу змагань, мали можливість ознайомитися з інфраструктурою міста, зокрема, готельною.
 
Мартін Каллен, виконавчий директор UEFA EVENTS SA, у цілому залишився задоволений побаченим: «На порядку денному було лише одне питання, яке включає в себе багато більш конкретних, – як Київ готується до найбільш масштабної спортивної події для країни у 2018 році. Нам необхідно було дізнатися, які проблеми залишаються і до кого слід звернутися, щоб допомогти їх вирішити. Зараз можна впевнено говорити, що процес підготовки проходить добре, хоча, звісно, залишаються певні моменти, над якими необхідно працювати».
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

СТАВКА ДНЯ. Главные матчи дня и популярные прогнозы на 28 марта
Футбол | 28 марта 2024, 16:30 0
СТАВКА ДНЯ. Главные матчи дня и популярные прогнозы на 28 марта

Важные события во всех видах спорта совместно от Sport.ua и GGBET

Итоговые таблицы отбора к Евро-2024 U-17. Потенциальные соперники Украины
Футбол | 28 марта 2024, 00:59 0
Итоговые таблицы отбора к Евро-2024 U-17. Потенциальные соперники Украины

Команда Юрия Мороза сыграет в финальном раунде ЧЕ U-17 среди 16 команд

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.