Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига чемпионов
|
1914
1

До фіналу Ліги чемпіонів в Києві будуть залучені 550 волонтерів

Зараз є значно більше заявок від тих, хто хоче допомогти в організації фінального поединку

До фіналу Ліги чемпіонів в Києві будуть залучені 550 волонтерів
ФФУ
28 січня президент Федерації футболу України Андрій Павелко відвідав волонтерський штаб фіналів Ліги чемпіонів УЄФА-2018. Керівник ФФУ поспілкувався з рекрутерами, які зараз проводять співбесіди з аплікантами, та самими кандидатами, які виявили бажання долучитися й допомогти в організації та проведенні фінальних поєдинків найпрестижнішого клубного турніру.
 
«Це надзвичайно важлива ділянка роботи, адже волонтери допомагатимуть організаторам у багатьох питаннях, починаючи із зустрічі гостей і закінчуючи IT-підтримкою. Нам дуже важливо, щоб усі учасники та вболівальники цього футбольного свята отримали виключно позитивні враження від перебування в Україні, і приємно усвідомлювати, що сотні наших небайдужих та добре освічених громадян готові докласти для цього максимум зусиль. Це особливо вмотивовані люди, оскільки основним пріоритетом для них є сама участь у процесі організації фіналів Ліги чемпіонів, які пройдуть в Україні», — зазначив Андрій Павелко.
 
Серед рекрутерів та кандидатів, які беруть участь у відборі волонтерів, є чимало тих, хто допомагав в організації Євро-2012. Зокрема, це керівник волонтерської програми фіналів Ліги чемпіонів Оксана Лесик. Загалом, за її словами, європейський футбольний форум-2012 дав потужний імпульс до розвитку спортивного волонтерського руху в нашій країні. Планується, що до фіналу Ліги чемпіонів УЄФА будуть залучені 550 волонтерів, але вже зараз є значно більше заявок від тих, хто хоче допомогти в організації цього івенту.
 
«Ті, хто бажає стати волонтером фіналів Ліги чемпіонів, які пройдуть в Україні, — абсолютно різні люди: студенти, молодь, яка будує свою кар’єру в різних сферах, керівники підрозділів різних компаній тощо. Крім того, у нас багато заявок від іноземців — орієнтовно 30 %. За віком апліканти теж дуже різні — від тих, кому лише невдовзі виповниться 18, до тих, кому вже за 70. Приємно, що загалом у нас є дуже багато заявок від тих, хто прагне стати волонтером», — розповіла Оксана Лесик.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

В матче отбора к Евро-2024 Украина – Исландия сыграл крупный коэффициент
Футбол | 29 марта 2024, 05:29 0
В матче отбора к Евро-2024 Украина – Исландия сыграл крупный коэффициент

Подопечные Сергея Реброва обыграли исландцев со счетом 2:1 и вышли на чемпионат Европы

Хьюстон Динамо предложил $3 млн за форварда Шахтера – журналист
Футбол | 28 марта 2024, 09:16 10
Хьюстон Динамо предложил $3 млн за форварда Шахтера – журналист

Кевином Келси всерьез интересуются за океаном

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
tarasbulba007
Я бы не спешил. Неизвестно,что там будет после Лозанны...Вдруг признают,что и в Киеве играть не безопасно...