Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2125
1

Федерико ПЕРЕЙРА: «Не шкодую про свій перехід в Карпати»

Аргентинський футболіст попрощався зі львівським клубом

Федерико ПЕРЕЙРА: «Не шкодую про свій перехід в Карпати»
ФК Карпаты. Федерико Перейра

Напередодні вильоту на тренувальні збори львівські «Карпати» домовилися із чилійським клубом «Уачіпато» щодо трансферу аргентинського захисника Федеріко Перейри. У своєму прощальному інтерв’ю аргентинець подякував за підтримку і підсумував свій зелено-білий етап кар’єри.

– Федеріко, з якими думками ти покидаєш Львів?
– Я дуже вдячний за той час, що я тут провів. У вашій країні я отримав можливість для росту і прогресу. Разом з тим, хотів би подякувати Олегу Смалійчуку і Даріо Друді за ту довіру, яку отримував від них протягом цього часу. Також щиро вдячний партнерам по команді, з якими я ділив роздягальню. Це був хороший час. Бажаю «Карпатам» успіхів у другій частині чемпіонату. Слідкуватиму за командою і вболіватиму за неї.

– Як гадаєш, що саме не вдалося тобі у Львові?
– Я приїхав сюди з великими сподіваннями. На початку сезону я отримав травму, тому старт чемпіонату для мене був зовсім не таким, як я очікував. Завжди з повагою ставився до клубу, був професіоналом у роботі з першого і до останнього дня, коли я залишаю «Карпати». Я старався робити все, що від мене залежить, незважаючи на те, грав я чи ні.

– Якби можна було змінити минуле, ти все одно зважився б на переїзд до Львова?
– Я б нічого не змінював. В червні, коли я прийняв таке рішення – воно було найкращим. І таким воно є і до сьогоднішнього дня. Я ні про що не шкодую.

– Яким є твій найбільш яскравий спогад про перебування у «Карпатах»?
– Мабуть, це той день, коли мене офіційно представляли, як гравця львівського клубу. У мене залишилося багато приємних спогадів про той епізод. Я дуже хотів грати у цих кольорах. І був впевнений у рішенні, яке я прийняв, коли підписував контракт з «Карпатами».

– Можливість твого повернення в Україну це той випадок, коли не варто вживати слово «ніколи»?
– Однозначно колись хотів би повернутися в «Карпати» чи Україну. Я почуваю себе тут дуже комфортно, розумію мову. Для мене важливо проявляти свою повагу і старатися говорити українською. Я дуже люблю цей клуб, це місто і цю країну. Ставлюся з великою повагою до української культури. Якщо мені колись запропонують повернутися сюди, то я із великим задоволенням зроблю це. Принагідно хочу подякувати вболівальникам «Карпат» і всім тим, хто причетний до цього клубу за підтримку.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
perspektivny5
Отличный мужик.В зирке был лидером