Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1550
2

Олег БОЙЧИШИН: «Карпати цікавлять гравці на кілька позицій»

Головний тренер «зелено-білих» розповів про підготовку команди до другої частини сезону

Олег БОЙЧИШИН: «Карпати цікавлять гравці на кілька позицій»
ФК Карпаты. Олег Бойчишин

Активна робота «Карпат» на турецьких зборах розпочалася. Команда увійшла в ритм дворазових тренувань із розумінням того, що працювати доведеться важко та багато. І все ж «зелено-білі» до своїх обов’язків підходять поєднуючи відповідальність та добрий настрій. Детальніше про старт зборів розповів головний тренер «Карпат» Олег Бойчишин

– Завдяки нашому керівництву, організатори зборів створили для нас прекрасні умови. Все що треба для роботи, у команди є: якісні поля, різноманітне харчування, комфортні номери, тренажерний зал, басейни та можливість проведення водних процедур. Ніяких проблем у нас нема, сподіваюся, і не буде.

– Як минув перший день роботи?
– Насамперед, ми дали відчути команді натуральний газон, адже у Львові займалися лише на синтетиці. А ввечері провели різноманітні тестування, щоб визначити рівень фізичних можливостей гравців.

– Результати вас здивували? Ви знали, що Підківка – найшвидший в команді?
– Знав. Це його дуже давня «фішка», завжди так було. І все ж, мені б хотілося, щоб у нас було більше гравців з такими показниками. Загалом же, ми отримали інформацію для роздумів, а також розуміння того, як нам планувати роботу в майбутньому. Сам збір ми поділили на два етапи.

– Які саме?
– Перший триває зараз і складатиметься із 10-денної роботи над швидкісною витривалістю; гравці отримають серйозні навантаження. Другий етап – це плавний перехід до роботи над швидкістю. Загалом же, турецький збір буде присвячений налагодженню взаємодій між гравцями як в атаці, так і в обороні. Ми працюватимемо і над контролем м’яча, і над його відбором. 

– Сьогодні зранку на тренуванні команда розділилася на дві групи. Нападники працювали із Даріо Друді, а оборонці із вами. Серед них був і перший новачок команди – Ніка Сандохадзе. Якими є ваші перші враження про нього?
– Відразу помітно, що настрій у нього дуже серйозний. Так, ще поки не ті кондиції, адже він не починав з нами підготовку в Брюховичах. Але настрій на важку роботу очевидний. Якщо він працюватиме так і надалі, то результати не змусить себе чекати. Зараз йому не просто, але Ніка терпить і мовчки працює.

– Кого ви ще чекаєте, які позиції вас цікавлять?
– Я вже говорив, що нас цікавлять гравці на кілька позицій. Звичайно, чекаємо на виконавців групи атаки, а також опорника та флангового захисника. Також мене дуже цікавить, як команда покаже себе у спарингах, адже гра – найкращий показник нашої роботи.

– Різні тренери по-різному підходять до товариських матчів. Для одних результат байдужий, для інших важливий. Ви як міркуєте?
– Я прихильник того, щоб у грі показати результати наших тренувань. Якщо ми вийдемо на рівень, який хочемо бачити у плані якості, то результат буде однозначно. І все ж, мені абсолютно не байдуже, який буде результат. На полі має бути команда, має бути дух. Це однозначно.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
iravvik1983
напокупали на 2 команды еще в прошлое трансферное окно а теперь цикавляться это же !!пиздетцццц какой то господа я вот тоже цикавлюсь нахрена покупали то???????????