Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
5856
2

Воронін та Эдмар зіграють за збірну ветеранів у Латинській Америці

Українська команда проведе товариські матчі в Бразилії та Аргентині

Воронін та Эдмар зіграють за збірну ветеранів у Латинській Америці
ФФУ

Кожного тижня національна збірна України серед ветеранів вирушає в нові міста чи країни світу. 2018 рік тільки розпочався, вітчизняні футбольні клуби вийшли з відпусток та проводять підготовку до продовження сезону, а наші легендарні гравці минулих років вже встигли взяти участь у турнірі в Грузії, а тепер готуються до відкриття нового континенту - з 20 по 31 січня збірна в рамках турне на підтримку України у світі виступатиме у Південній Америці, провівши матчі в Бразилії та Аргентині.

23-го січня у місті Куритиба Україна проведе перший матч проти збірної штату Парана, за два дні, 25-го січня, у Сантосі відбудеться гра з командою ветеранів знаменитого «Сантоса». Не менш насичена програма запланована і на час перебування в Аргентині, на завершальній стадії переговори з відомими командами столиці країни Буенос-Айресу.

Головний тренер Анатолій Дем’яненко зібрав весь цвіт вітчизняного футболу з різних країн, аби гідно представити Україну: Олег Собуцький, Мирон Маркевич, Сергій Нагорняк, Едуард Цихмейструк, Владислав Ващук, Віталій Рева, Володимир Єзерський, В’ячеслав Шевчук, Сергій Назаренко, Андрій Донець, Богдан Шершун, Віталій Самойлов, В’ячеслав Свідерський, Андрій Воробей, з Німеччини приєднається Андрій Воронін, з Голландії Євген Левченко, з США Едмар.

У Куритибі та Сантосі ігри пройдуть на сучасних стадіонах, а подивитися вболівальникам буде на кого - у складі збірної Парани 20 футболістів із найвідоміших клубів штату («Атлетіко Паранаенсі», «Куритиба» та «Парана»), серед них чемпіони Бразилії 2001 року у складі «Атлетико Паранаенсе» Кокіто, Ігор Соарес, Флавіу, Роджеріу Соуза, Алессандро де Консейсао. Маркао у складі цього клубу виходив до фіналу Кубку Лібертадорес. Добре відомий вболівальникам і Адріано Габіру, саме він у 2006 році у фіналі клубного чемпіонату світу забив за «Інтернаціональ» переможний м’яч у ворота «Барселони», принісши історичну перемогу своєму клубу 1:0. А воротар Маркос ставав чемпіоном світу у складі збірної Бразилії в 2002 році, володарем Кубку Америки 1999, неодноразово визнавався найкращим воротарем країни. Будуть і інші гучні імена, організатори матчів планують подарувати вболівальникам та гравцям справжнє шоу, як це вміють робити на південноамериканському континенті.

Головною метою турне легенд нашого футболу на інший кінець світу є зустріч з діаспорою та популяризація України у світі.

Источник Footboom
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Вирт рассказал, кого считает основным вратарем сборной Украины
Футбол | 18 марта 2024, 19:42 2
Вирт рассказал, кого считает основным вратарем сборной Украины

Бывший голкипер «Шахтера» отдает предпочтение Андрею Лунину

Нганну рассказал, что его разочаровало в бою с Джошуа
Бокс | 18 марта 2024, 11:18 0
Нганну рассказал, что его разочаровало в бою с Джошуа

Франсис уверен, что мог бы провести бой намного лучше

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Вячеслав Куценко
Молодцы, уважуха. Вот только не понятно где же самый великий футболист всех времён Леоненко?