Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 17 января 2018, 09:23
866
0

Оболонь-Бровар розпочав перший етап підготовки

Кияни розповіли про свої плани на сборах

| Обновлено 17 января 2018, 09:23
866
0
Оболонь-Бровар розпочав перший етап підготовки
ФК Оболонь-Бровар

16 січня 2018 року, футболісти, адміністрація та тренерський штаб вперше зібрався на “Оболонь-Арені” після двомісячної відпустки. Саме сьогодні розпочався перший етап підготовки, який носитиме втягувальний характер, і триватиме до 26-го січня. Протягом цього періоду команда готуватимется у тренажерному залі та полі зі штучним покриттям, а завершить перший етап зборів контрольний спаринг. Другий етап розпочнеться 29-го січня і триватиме до 3-го лютого. Носитиме він “загально-підготовчий” характер. А основний (третій) етап підготовки пройде у Туреччині в період з 12-го лютого до 5-е березня. Під час збору планується проведення 6-ти спарингів.

Олег Слободян, Володимир Ткач та Василь Продан наразі не приступили до тренувань через проблеми зі здоров’ям, а Андрій Корнєв тренується поки за індивідуальною програмою.

Не обійшлося і без кадрових змін. Вадим Бовтрук повернувся до чернігівської Десни (у зв’язку з завершенням арендної угоди), а контрактну угоду з Григорієм Сахнюком не було продовжено за згодою сторін.

Источник ФК Оболонь
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.