Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 10 января 2018, 17:09
1057
0

Ворскла продовжила контракт з Коломойцем

Нова угода форварда з клубом дійсна до кінця 2019 року

| Обновлено 10 января 2018, 17:09
1057
0
Ворскла продовжила контракт з Коломойцем
ФК Ворскла. Юрий Коломоец (справа)

У головному офісі «Ворскли» 27-річний нападник Юрій Коломоєць разом зі своїм менеджером, попередньо детально вивчивши запропоновані клубом нові умови контракту, вирішили пролонгувати стосунки з «біло-зеленими» до кінця 2019-го року.

«Не приховую, що умови мого контракту справді стали кращими, за що я вдячний керівництву клубу. Я невимовно щасливий продовжити свої виступи за команду, що є візитною карткою Полтавщини у спорті. У нас справді чудовий колектив, всі хлопці завжди горою один за одного в житті та на полі. За рахунок цього й досягаємо тих результатів, які хоче бачити вимогливий уболівальник. Докладу максимум зусиль, аби з відновленням чемпіонату бути корисним «Ворсклі», - підкреслив нападник полтавської футбольної дружини в короткому коментарі офіційному клубному сайту одразу після підписання нової трудової угоди.

В частині сезону 2017/2018, що минула, Коломоєць взяв участь у 22 поєдинках своєї команди, відзначившись сімома забитими голами та зробивши чотири асисти, після яких партнери по команді забивали м’ячі у ворота опонентів «Ворскли».

Минулий рік став знаковим для Юрія Коломойця. Нападник здійснив свою мрію дитинства, дебютувавши за збірну України 10 листопада у переможній грі проти Словаччини (2:1) на «Арені Львів».   

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.