Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 08 января 2018, 16:32
805
0

Леонід АКУЛІНІН: «Як відпрацюєш на зборах, так і проведеш сезон»

Футболіст «Карпат» поділився очікуваннями від підготовки до другої частини чемпіонату

| Обновлено 08 января 2018, 16:32
805
0
Леонід АКУЛІНІН: «Як відпрацюєш на зборах, так і проведеш сезон»
ФК Карпаты. Леонид Акулинин

Відпустка у футболістів «Карпат» наближається до завершення. Вже зовсім скоро карпатівці зберуться на заміській базі у Брюховичах і розпочнуть підготовку до заключної частини сезону. Про останні акорди відпочинку в інтерв’ю Інформаційному центру клубу розповів нападник «зелено-білих» Леонід Акулінін.

– Леоніде, як проходить твоя відпустка?
– Я добре відпочив і гарно провів час. Минуло два тижні відпочинку і я почав працювати, адже протягом довгого періоду часу був без футболу. Та й взагалі не можу довго відпочивати. Вихідні проходять активно. Збиралися з хлопцями і грали у футбол на невеликому синтетичному полі.

– Серед учасників матчу були карпатівці?
– Так, зокрема, Амбросій Чачуа. Також екс-гравець «Карпат» Євген Бохашвілі, а ще вихованець львівського футболу Михайло Шишка, який зараз в Литві грає. Також був львів’янин Тарас Качараба з кропивницької «Зірки». Словом, багато футбольних людей.

– У відпустці перебував на зв’язку з партнерами?
– Ми часто зідзвонювалися і спілкувалися. Зовсім скоро розпочинається збір, тому побачимося і готуватимемося до сезону. Я засумував і за футболом, і за одноклубниками. Нас очікує найважчий етап – збори. Потрібно налаштовуватися і серйозно готуватися до сезону.

– Літні збори ти з «Карпатами» не проходив, адже приєднався до «левів» посеред сезону.
– Ми закладатимемо фундамент в Туреччині, це дуже важливо. Як відпрацюєш на зборах, так і проведеш сезон, думаю, можна і так сказати. Налаштування у мене серйозне. Очікую хорошої роботи.

– У Львові ти провів кілька місяців і вже можеш робити певні висновки. Наскільки вдалим є для тебе карпатівський етап кар’єри?
– Я задоволений всім, що пов’язане з «Карпатами». Однак відчуваю, що можу дати більше цьому клубу. Працюватиму на своєму максимумі, щоб додавати у грі і допомагати команді. Хочу виходити на вищий рівень і доводити це в кожному матчі.

– Під час відпустки виїжджав за межі Львова з сім’єю?
– Так, ми буквально на тиждень вирушали в гори. Вже не вперше з дружиною відпочивали в Карпатах. Нам там дуже подобається. Різдво, справжнє сімейне свято, також провели вдома. Крім того, родичі до нас приїжджали.

– У тебе підростає син. Хотів би, щоб він пішов твоєю дорогою у футболі?
– Поки занадто рано вести мову про це. Йому тільки два з половиною роки. Марку потрібно насолоджуватися дитинством, адже це найкращий період, який тільки є у житті. Я взагалі вважаю, що не потрібно дитину примушувати до чогось. Все станеться так, як має бути. Він буде займатися тим, чим захоче.

– Але певний інтерес до футболу у Марка з’являється?
– Безперечно. По-перше, він любить футбольний м’яч, а ще йому подобається спостерігати за батьком по телевізору. Заставляти його не буду, син самостійно зробить правильний вибір.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.