Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 08 января 2018, 16:38
1230
1

Ворскла вийшла з відпустки

Одноклубники вперше зустрілися у новому році

| Обновлено 08 января 2018, 16:38
1230
1
Ворскла вийшла з відпустки
ФК Ворскла
Для кожного з них, попри море емоції отриманих у відпустці, здається, що ніби вчора бажали один одному добре відпочити й позасмагати. А тут вже й знову до роботи! Причому, наскільки важко, чи навпаки, налаштувати себе на хвилю повної самовіддачі, відомо лише їм, професіоналам. Якщо ж бо за час релаксу знайшли в собі сили виконувати все, що було передбачено індивідуальними планами, то, на переконання тренера з фізпідготовки Володимира Деуль, і перші тренування, що носять втягуючий характер, не становитимуть жодних проблем.
 
Перша пробіжка довкола поля домашньої арени – майже ритуал. Обмаль розмов, всі сконцентровані, хоча усмішок для фото та телекамер не жалкують.
 
Після кросової роботи хлопці попрямували до фітнес-клубу, де, розподілені на дві групи, займалися з різними фітнес-інструкторами.
 
До 11-го січня, коли делегація «Ворскли» візьме курс на Анталію, футболістів чекає поглиблений медичний огляд, що чергуватиметься з ранковими та вечірніми тренуваннями.
 
«Нас чекає непростий період, тренувальні збори, маємо сумлінно попрацювати. У відпустці встигли набратися сил, тому ніяких перепон для реалізації тренерських планів бути не може. Я особисто зі своєю дружиною та з родиною Ткачуків відпочивали в теплих краях, засмагли, отримали заряд енергії. Хоча сьогодні й Різдво, з чим я вітаю всіх полтавців, наших уболівальників, та моя сім’я з розумінням ставиться до такої роботи. У новому році маємо на меті продовжити радувати своєю грою, а фундаментом для майбутніх перемог якраз і буде наша кропітка праця під час зборів», - підкреслив усміхнений капітан «біло-зелених» Володимир Чеснаков.
Источник ФК Ворскла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
olgorl
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил