Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
645
0

Карпати привітали дітей зі святом Святого Миколая

Гравці та партнери львівського клубу рознесли подарунки дітям

Карпати привітали дітей зі святом Святого Миколая
ФК Карпаты
Напередодні свята Миколая, за доброю традицією, ФК «Карпати» разом із своїми спонсорами та партнерами, відвідують 5 навчальних закладів, де вітають дітей та дарують різноманітні приємні сюрпризи. Цьогоріч, помічниками святого Миколая, а заодно і представниками «зелено-білих» стали молоді футболісти, вихованці карпатівської школи Олег Мозіль та Орест Лебеденко. 
 
Першим пунктом призначення делегації стала школа ФК «Карпати»; гравці завітали якраз у той час, коли в юних «левів» проходило заняття із зарубіжної літератури. Урок довелося перервати і тимчасово перетворити його на співи з мандариновими ароматами. Діти затягнули «Ой, хто-хто Миколая любить», а потім розхапали величезний пакет із соковитими мандаринами.  
 
Саме учні першими побачили, як виглядають нові календарі на 2018 рік, що їх «зелено-білі» виготовили спільно із преміум-спонсором компанією Salamander. Нагадаємо, у новому календарі зібрані усі найважливіші історичні миттєвості в житті львівських «Карпат» за 55 років її життя, із дня заснування. Концепція календаря побудована на принципі модульних картин, які складаються із окремих шматочків історії, немов із пазлів. Від 60-их і до сьогодні.
 
Попрощавшись із школярами, карпатівці вирушили до навчально-реабілітаційного центру «Джерело», де займаються діти та молодь із важким недугом – дитячо-церебральним паралічем. Попри фізичні труднощі, представники «Джерела» є відданими вболівальниками «Карпат» та намагаються не пропускати жодного матчу своїх улюбленців. Молодь із «Джерела» якраз знаходилася на імпровізованому концерті Віктора Винника, лідера гурту «МЕРІ». Відомий виконавець не є фанатом футболу, зате клавішник його гурту Микола Гаврилів, як запевняє Віктор Винник може годинами говорити про «Карпати» - свою улюблену команду. Мабуть, календар від «Карпат» та Salamander, що його подарували Віктору Виннику, найближчим часом прикрашатиме стіну саме Миколи Гавриліва.  
 
Звісно, на усіх чекали смачні подарунки: компанія «Карлсберг Україна» презентувала дітям смачний квас, теплі шалики та розмальовки, а компанія VIVI здивувала малечу натуральними та корисними соками. Від кондитерської фабрики «Ярич» представники «Джерела» отримали ящики з печивом Petit Beurre та «Марія». Благодійну ініціативу «Карпат» підтримала і компанія «Молокія», яка подарувала дітям велику кількість натуральних йогуртів із найрізноманітнішими смаками власного виробництва. До слова, представник компанії «Молокія» у Львові Андрій Магадов із радістю приєднався до делегації «зелено-білих» та особисто вручав смачні подарунки для малечі.
 
Молодь із «Джерела» не залишилась в боргу перед футболістами та віддячила їм щирими усмішками, а також ялинковими іграшками і листівками, зробленими власноруч.
 
Після «Джерела» карпатівці вирушили до школи-інтернату №100 для дітей із вадами зору. Таких закладів в Україні одиниці, адже незрячим дітям необхідна спеціальна опіка. І все ж, футбол школярі люблять, а особливо їм подобаються візити футболістів «Карпат». Тож Оресту Лебеденку та Олегу Мозілю довелося залишитися – діти не відпускали гравців, поки не отримали бажаних фото та автографів.       
 
Нарешті, завершальним аккордом, стала поїздка до школи-інтернату Марії Покрови для дітей із вадами слуху. Як і торік, учні з нетерпінням чекали на приїзд гостей. Міцно тримаючи в руках печиво від «Ярич», напої від «Карлсберг Україна», соки від VIVI та йогурти від «Молокії», дітей ще очікувало знайомство із новими календарями. На кожному з них карпатівці залишили свої автографи, адже серед дітей виявились і палкі фанати «Карпат», які намагаються не пропускати жодного домашнього матчу.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Крис САТТОН: «Из Зинченко сделали козла отпущения»
Футбол | 19 апреля 2024, 08:45 5
Крис САТТОН: «Из Зинченко сделали козла отпущения»

Экс-форвард «Челси» выступил в защиту украинца

Тренер сборной Украины оценил игру Лунина и слухи про переход в Баварию
Футбол | 18 апреля 2024, 21:20 1
Тренер сборной Украины оценил игру Лунина и слухи про переход в Баварию

Рустам Худжамов высказался о последних успехах кипера сборной Украины

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.