Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 11 декабря 2017, 18:34
16474
50

Комітет арбитрів ФФУ: Другий гірчичник Фреду було винесено неправильно

Комітет арбітрів проаналізував дії рефері у суперечливих моментах матчів 19-го туру УПЛ

| Обновлено 11 декабря 2017, 18:34
16474
50
Комітет арбитрів ФФУ: Другий гірчичник Фреду було винесено неправильно
ФК Шахтер Донецк
19-ий тур, 10.12.2017, матч «Олександрія» - «Динамо»
 
11 хв. Складна для оцінки ситуація, що сталась у штрафній площі господарів. Після виконання ШУ футболіст № 11 гостей падає на газон у штрафній площі. З відео трансляції неможливо встановити ступінь гіпотетичної та можливої затримки через те, що всі гравці створювали перешкоди один для одного. Арбітр правильно продовжив гру.
 
42 хв. Під час виконання кутового удару, гравець № 5 господарів затримує ззаду за футболку гравця № 44 гостей, заважаючи йому вистрибнути та зіграти в м’яч. Арбітр, кут огляду якого можливо був перекритий, не бачить у правильний спосіб епізод і не виносить покарання за порушення. Йому слід було призначити 11У на користь гостей, оскільки йшлося про порушення, що заслуговує на покарання (таку типологію помилок можливо було б усунути завдяки застосуванню технології VAR (ВАА) (відео повторів)).
 
50 хв. Правильне вилучення із технічної площі тренера команди гостей за поведінку, яка не відповідає положенням методичних рекомендацій УЄФА щодо поведінки, передбаченої для осіб, що перебувають у технічній площі (рішення прийняте за взаємодії із 4-им арбітром).
 
78 хв. Через отримання двох попереджень ЧК гравцю № 41 гостей була винесена правильно. На 67 хв − правильна оцінка порушення проти воротаря господарів скоєне гравцем № 41 гостей, який не зупиняється, продовжує рухатись, атакуючи голкіпера господарів піднятою ногою і завдаючи йому удару. ЖК гравцю № 41 гостей була винесена правильно. Другу ЖК було винесено на 78 хв гравцю № 41 гостей з метою покарання очевидною симуляції. Гравець № 2 господарів не скоює жодного порушення, торкаючись м’яча, в той час, як гравець № 41 гостей «пірнає» у штрафній площі, намагаючись ввести арбітра в оману та отримати 11У, підстав для призначення якого не було.
 
80 хв. Правильне вилучення із технічної площі офіційного представника команди господарів за поведінку, яка не відповідає положенням методичних рекомендацій УЄФА щодо поведінки, передбаченої для осіб, що перебувають у технічній площі (рішення прийняте за взаємодії із 4-им арбітром).
 
19-ий тур, 10.12.2017, матч «Зоря» – «Шахтар»
 
51 хв. ЖК гравцю № 10 гостей було винесена правильно. Для того, щоб звільнитись від опіки суперника, футболіста № 96, він завдає йому удару ліктем в обличчя. Йдеться про неналежне застосування рук та неспортивну поведінку, за що, згідно методичних рекомендацій УЄФА, передбачено обов’язкове винесення попередження.
 
79 хв. Гравцю № 34 гостей було правильно винесена ЧК за отримання двох попереджень. Перше попередження на 18 хв за порушення скоєне у необачній манері (“careless”) проти суперника (пряма нога спрямована на суперника, футболіста № 27 господарів), що тягне за собою винесення ЖК (рішення прийняте за взаємодії із 4-им арбітром). Друга ЖК була винесена на 79 хв за очевидну симуляцію порушення з метою ведення в оману арбітра та задля 11У, підстав для призначення якого не було. Гравець № 2 господарів не скоює жодного порушення, а гравець № 34 гостей вирішує впасти на газон у штрафній площі. Ці обидві ситуації тягнуть за собою обов’язкове винесення ЖК, а отже і ЧК є правильною.
 
86 хв. ЧК за два попередження гравцю № 8 гостей була винесена неправильно: перше попередження на 53 хв, коли футболіст № 8 гостей скоює порушення на гравці № 7 господарів, було винесено правильно. Арбітр призначає ШУ, а гравець № 8 гостей у неповажній та демонстративній манері вибиває м’яч, протестуючи тим самим проти рішення арбітра. Друга ЖК на 86 хв, коли під час звичайного ігрового єдиноборства футболіст № 8 гостей необережно торкається гравця № 44 господарів, є несвоєчасною. Дисциплінарна санкція є поспішною та такою, що не відповідає ступеню порушення.
 
90 хв. 11У на користь господарів було призначено правильно. Гравець № 7 господарів завдає удару по м’ячу, який влучає у руку футболіста № 2 гостей, який знаходиться на траєкторії його польоту. При цьому його руки є виставленими за тулуб у неприродній спосіб, при цьому удар не був потужним. Гравець № 44 гостей демонстративно протестує, застосовуючи образливі слова, жести та рухи, і йому спочатку виносять ЖК. Він продовжує протестувати, провокуючи власне вилучення. Технічні та дисциплінарні санкції є бездоганними та такими, що були правильно застосовані у відповідності до Правил Гри.
 
Примітки:
ЗОГМ − Зрив Очевидної Гольової Можливості
СІП − Серйозне Ігрове Порушення
ЧК − Червона Картка
ЖК − Жовта Картка
ВУ − Вільний Удар
ШУ − Штрафний Удар
11У − 11-метровий удар
АА − Асистент Арбітра.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 50
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Petya Neverov
Я в шоке!!! Если по видео нельзя установить, то нельзя и выносит вердикт о правильности решения арбитра!!! Что за ид..ты в комитете арбитров.
Sunrise
А у меня такое мнение по Фреду: опорник обрезается и срывает перспективную контратаку - чистая желтая. А комитет мы уже слышали, когда Лунина чуть не прибили во вратарской, а гол оказался "чистый". Но судью отмазали, а бучи почему-то не было. А потому что Заря не один из двух грандов которых "убивают".
Tinki
значит эта рука бутко была правильная,а та что раньше,не правильная
бугага фуфуфу как всегда
vitaha33
8 гостей необережно торкається гравця № 44 господарів,
Тобто, коли фред наступив на голіностоп це називають торкається? Безглуздішого формулювання я ще не чув
scorpio16
смотрю Бундеслигу и какая же классная штука видеоповторы ( и по времени занимают ерунду , в целом по времени там матч может на 5-10 минут больше затянуться , что не смертельно ) и смотрю на наш чемпионат и понимаю, что у нас наверное видеоповторы либо вообще не будет либо они будут , но когда уже все топовые чемпионаты примут эту технологию и она проработает ещё не один сезон, вот тогда может быть наши соизволят и введут их
oscarneon
Высосали с всего матча 1 момент ! 1 Карл!! И то, Фред атаковал не защищённую от щитков область. Он наступил на галик, это серьёзное нарушение. Это ЖК!
serge1234
Ахааа. Реально? Садить по голонестопу можно? Там чистая желтая.
serge1234
Вот видео того момента. https://www.youtube.com/watch?v=0ZAEEpmd-y8&t=412s
6:19.
Прямой в коленостоп сзади. Все все видят. Это чистая желтая. Даже ближе к т.н. "розовой" карточке.
александр ковтун
тамфред отрывал ахил.. в европе за такое сразу дают... да и еслиб это был игрок зари то комитет бы сразу две красные рекомендовал.. а так конечно шахтеру неположенно.. давать...
yasher
Впервые за многие годы кротоферму судили строго по футбольным правилам. И им это не понравилось.
KIEWADIM
вспомнилось видео с камеди про Рафика.... голеностоп игрока Зари сам напал на Бутс Фреда, когда Фред поднял ногу , что бы сделать зарядку...
Михайло Юнчик
Кого ви слухаєте , Луччі після гола Вереса в ворота Зорі , сказав що все було правильно . За що йому платять гроші .
DKTheBest
Я так понимаю, что после матча кроты выбежали на поле тоже случайно и никаких санкций не будет за это. Кроме того Фрэд ударил судью по кисти. Этот минимум три матча дисквалификации.
Roman Stromylo
Ох і трактування епізоду: "Друга ЖК на 86 хв, коли під час звичайного ігрового єдиноборства футболіст № 8 гостей НЕОБЕРЕЖНО ТОРКАЄТЬСЯ гравця № 44 господарів, є НЕСВОЄЧАСНОЮ".
Said_Said
Тобто, на думку комітету, можна спочатку раз спробувати вдарити гравця по ногах, а кількома секундами пізніше наступити гравцю на гомілкостоп. І це не буде грубою грою, за яку карають жовтою карткою?
Браво, "комітетчики". Тепер треба лише послатися на те, що це друге попередження призвело до вилучення гравця й викликало великий душевний сплеск гравців його команди (стан афекту). І, як наслідок, відмінити покарання "гравця №44", бо його порушення були скоєні у стані афекту, а також відмінити результат цього матчу.
І зарахувати технічну поразку
Арбітру Бойку!
AlexDSan
19-ий тур, 10.12.2017, матч «Олександрія» - «Динамо»
11 хв. Складна для ВІДМАЗКИ ситуація, що сталась у штрафній площі господарів.
ukrop59
И все? Никаких наказание ни игрокам кротов , ни их тренеру, ни гавнюку палкинсу?
Віктор
Вторую желтую карточку Фреду дали по делу: за удар по ногам, плюс срыв атаки соперника.... Вообще за такое сразу дается красная!
Taykitanin
"Друга ЖК на 86 хв, коли під час звичайного ігрового єдиноборства футболіст № 8 гостей необережно торкається гравця № 44 господарів, є несвоєчасною."____
дякую, що пояснили, а то я думав що Фред і не намагався грати в мяч, а вдарив по нозі суперника(тобто ціленаправлено грав по ногам з метою порушення правил(завдання травми)), про інше навіть і писати не хочеться, ні по пеналям Динамо,ні по іншим вилученням,такий шум треб було б піднімати, коли маріпуполю зараховують голи з офсайду, коли судять Чорноморець і т.п.
Vitalik Shevchenko
Ну якщо Беседін пірнав і не було контакту( це я говорю після 100-го відеоПовтору) тоді розганяти потрібно такі комітети. Чому мажор.овський в центрі поля трактує правила по одному, а в штрафній по іншому, також залишиться для мене загадкою.
Гру Шахтар-Зоря не бачив, тому коментар буде зайвим. Але звичайно хочеться їм сказати: СПАСИБІ МУЖИКИ