Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 05 декабря 2017, 23:06
1740
1

Директор Карпат: Ми не відмовлялися грати в Києві

Тарас Гордієнко прокоментував ситуацію з недограним матчем проти «Олімпіку»

| Обновлено 05 декабря 2017, 23:06
1740
1
Директор Карпат: Ми не відмовлялися грати в Києві
Технічний директор ФК «Карпати» Тарас Гордієнко пояснює позицію львівського клубу, щодо ситуації із недограним матчем проти донецького «Олімпіка».
 
«У вівторок, близько 17:00, ФК «Карпати» надіслали до ФК «Олімпік» та Прем'єр-ліги офіційного листа із чіткою та зрозумілою пропозицією: дограти незавершений матч 18-го туру, зупинений через форс-мажорні обставини, у четвер, 7 грудня, о 13:00 на стадіоні «Україна», у Львові. Крім того, як крок, який би мав підкреслити наше ставлення до проблеми, ми запропонували «Олімпіку» свою допомогу і покриття фінансових затрат на доїзд з Києва до Львова та повернення до столиці. Зокрема, ми готові надати нашому супернику в користування клубний автобус».
 
«Наш лист став відповіддю на звернення ФК «Олімпік», який пропонує «Карпатам» зіграти поєдинок у Києві. Однак, відповідно до Регламенту (Стаття 10, пункт 1 та пункт 3), цього зробити ми не можемо. Цитую пункт 1: «Основний стадіон, на якому проводяться домашні матчі головної команди клубу, повинен розташовуватися на території населеного пункту за місцем державної реєстрації клубу».
 
«Тепер цитую пункт 3 тієї ж Статті: «Матчі проводяться на стадіонах, заявлених клубом під час атестації на відповідний змагальний сезон...». Ані будь-який із київських стадіонів, ані навіть «Арена Львів», про яку зараз багато згадують у коментарях, ФК «Карпати» для проведення матчів у сезоні 2017/18 рр. не заявлялися. Особливий виняток з правила пункту 1 Статті 10 Регламент забезпечує, власне, «Олімпіку», але не «Карпатам».
 
«Тож «Карпати» не відмовляються грати в Києві, «Карпати» відмовляються порушувати Регламент».
 
«Насамкінець, хотів би попросити усіх спокою та звернутися із проханням адекватного висвітлення та коментування цієї ситуації. Ми впевнені, що компромісний варіант, що влаштує обидві сторони і буде відповідати нормам Регламенту, можливий. Також я певен, що разом ми його знайдемо і визначимо сильнішого на футбольному полі» – підсумував технічний директор ФК «Карпати».
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Понимаю стремление руководства Карпат, все делать согласно Регламента соревнований, вопреки хотелки президента Олимпика... Только Карпаты забыли, что у нас в стране вопросы по закону почти не решаются...