Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 26 ноября 2017, 20:27
4795
17

Олександрія вдома здобула розгромну перемогу над Карпатами

Олександрійці у другому таймі забили три голи у ворота львів'ян

| Обновлено 26 ноября 2017, 20:27
4795
17
Олександрія вдома здобула розгромну перемогу над Карпатами
ФК Карпаты

Матч сусідів по турнірній таблиці завжди викликає додатковий інтерес. Порівняно з минулим туром відбулись певні кадрові зміни в стартових складах обох суперників. В «Олександрії» сталася лише одна ротація: Пономар, який раніше вже чотири рази забивав «Карпатам», замінив Бацулу. Новий головний тренер «Карпат» Олег Бойчишин повернув в центр оборони Перейру, який два місяця не грав за основну команду і замінив Лобая. Мірощниченко замінив Ді Франко, а дискваліфікованого Голодюка – досвідчений гвардієць «левів» Худоб’як.

Перший небезпечний момент матчу створили господарі поля, коли Старенькому у штрафному дали пробити, але м’яч прошмигнув поруч зі стійкою. А згодом Підківка вчасно кинувся у ноги Старенькому, заволодівши м’ячем. Карпатівці відповіли дальнім ударом в рамку воріт у виконанні Карраскаля, але Паньків був на місці.

Підопічні Володимира Шарана хоч і більше володіли м’ячем, проте до реальних гольових моментів справа не доходила, причому в багатьох епізодах через неточність завершальних передач та ударів, зокрема Цурікова. Також хапається за голову і Карраскаль, який з вигідної позиції пробив надто неточно. Під кінець тайму гості більше атакували, і після свого рейду до штрафного міг відзначитись Гладкий, але пробив у руки Паньківу.

Другий тайм активніше розпочали містяни і викликав пожвавлення на трибунах удар головою Поляруса, який, до речі, проводив свій 50-й матч у Прем’єр-лізі, але Підківка без проблем ліквідував загрозу. Також міг відзначитись і Мякушко, який своїм фірмовим ударом зі штрафного пробивав під поперечину - воротар перевів м’яч на кутовий.

Олександрійці збільшували тиск на оборону «Карпат» і після одного з рикошетів від захисника рятує ворота Підківка. Знову почав «пристрілюватись» до воріт Полярус, який і змінив нулі на табло стадіону. Підківка ногою відбив удар Старенького і Артем першим встиг на добивання. Не встигли гості оговтатися від такого розвитку подій, як знову допустили помилку в обороні. Не порозумілися Мірошніченко і Сениця, м’яч відскочив до Поляруса, який не став бити, а віддав гольову передачу Старенькому. Кращий голеадор «Олександрії» у цьому чемпіонаті свого шансу не втратив.

Згодом знову помилився молодий Сениця, який невдало відпасував м’яч до воротаря і Пономар холоднокровно реалізував вилазку до воріт суперника. Підопічні Олега Бойчишина під кінець матчу намагалися провести гол престижу і таку нагоду мав Акулнін, але головою пробив повз ворота.

У підсумку «Олександрія» перервала свою домашню нічийну серію, яка з 30 вересня тривала три матчі. При цьому містяни в історії зустрічей здобули вже другу перемогу над «Карпатами» з великим рахунком. Збереглася і сумна традиція для зелено-білих, які ще жодного разу у чемпіонатах не перемагали на полі «Олександрії» - по три поразки та нічиї.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ
 

«Александрия» (Александрия) - «Карпаты» (Львов) - 3:0 (0:0)

Артем Полярус, 60, Сергей Старенький, 66, Виталий Пономар, 79

«Александрия»: Юрий Панькив, Андрей Гитченко, Валерий Бондаренко, Сергей Старенький (Павел Пашаев, 71), Сергей Чеботаев, Алексей Довгий, Андрей Запорожан, Андрей Цуриков, Артем Полярус, Василий Грицук (Евгений Банада, 75), Виталий Пономар (Станислав Кулиш, 80)

«Карпаты»: Роман Пидкивка, Артем Федецкий, Владимир Сеныця, Денис Мирошниченко, Игорь Я. Худобяк, Сергей Мякушко, Фернандо Тиссоне, Алексей Гуцуляк, Карраскаль (Леонид Акулинин, 79), Федерико Перейра (Марьян Швед, 57), Александр Гладкий (Роман Дебелко, 67)

Артем Полярус, 62. Алексей Довгий, 76. - Фернандо Тиссоне, 29. Игорь Я. Худобяк, 75.

Арбитр: Сергей Бойко (Киевская обл.)

Удары (в створ): 11 (8) - 8 (5)
Угловые: 2 - 5
Оффсайды: 0 - 1

Зрителей: 1 007

АЛЕКСАНДРИЯ - КАРПАТЫ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 17
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Rostik Karpa
Браво димінський, браво друді, браво всім тренерам і гравцям карпат цього року.. …ви дійсно гордість Львова, так тримати…..заслужили відпочинок на Багамах, Мальдівах і тд….тільки не повертайтесь, лишайтесь там…для нас тільки краще буде
FoZZy
Радий перемозі Олександрії. Чому радий? Тому, що будь-якого суперника треба поважати. А почитавши фанатський сайт, де щотижня "перемагають" всіх суперників разом з тим поливаючи всіх різними словами, то Карпати не заслуговують перемог, поки їх фанати не почнуть поважати суперників. Я не кажу, що не потрібно вірити в перемогу, в перемогу вірити потрібно в кожному матчі, але так само і треба поважати суперників, а поваги у Львові до суперників немає.
acfred
Карпати и их супер менеджмент) результат на табло!
Юра Кривуцик
Ну блять шо ОПЯТЬ???
KIEWADIM
Мдаа был тренер, только вытащил команду из говна - выгнали. Результат сразу дает о себе знать. Я вот задумываюсь, а может Карпаты спецом топят?
karron
Карпати знов програли в футбол
googlt
Результат закономерен,В первую лигу)) И кого интересует,что Друди с кем то договорился о сотрудничестве,толку от этого нет. Нет тренера,нет менеджмента,нет характера, президент в бегах.Клуб скоро повторит Металл и Днепр.
Вадим Подсадний
Зачем сняли Зайцева?
diohikk
Правельно говорил Садовой (вболивайте за Верес )
сука за карпаты болею 20 лет а теперь не буду пошли вы нах... куда подальше
bondsantins
карпаты козлы вниз их в первую
bondsantins
карпаты в 1 лигу ураааааааааааааааааааааа
PashIM
Шаран - корифей! Просто немає слів!
pumpkin78
Позор для Львова. своєю стабільністю вже який сезон вони позорять місто. ВІВЦІ !!!!!!
Hoholin
Что творят баловни, что творят
Vadim Kuzmenko
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил