Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 28 ноября 2017, 12:03
11981
96

Шахтар не забороняв дітям надягати футболки «Мій тато — герой»

Донецька команда організує подібну акцію під час матчу Кубка України проти «Вереса»

| Обновлено 28 ноября 2017, 12:03
11981
96
Шахтар не забороняв дітям надягати футболки «Мій тато — герой»
ФК Шахтер Донецк

Футбольний клуб «Шахтар» (Донецьк) не міг забороняти дітям, які супроводжували футболістів при виході на поле, одягати футболки «Мій тато - герой», як команда-гість у грі чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги «Олімпік» - «Шахтар».

Як гостьова команда «Шахтар» не мав відношення до організації гри та заходам навколо гри, одним з яких є супровід футболістів дітьми при виході на поле перед матчем.

У свою чергу, «Шахтар» організовує подібну акцію під час домашнього матчу в рамках Кубка України проти рівненського «Вереса», який відбудеться 29 листопада у Харкові на ОСК «Металіст».

Раніше була інформація, що «Шахтар» заборонив дітям учасників АТО вийти на поле в футболках з написом «Мій тато — герой».

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 96
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
lysjatychi
Всіх футболістів Шахти в зону АТО!
LembergWestUkraine
Занадто терпеливий у нас НАРОД! Цих сєпарів пустили до української хати, а вони су...ки нам в лице плюють! НАРОД досить терпіти цим мразям, треба гідно відповідати цим зад...ротам ато вони взагалі рамси попутали, тварі конч...єні!
Владимир Копяк
Уже поздно, паровоз уехал... К тому же, трусливые... По их версии, это Олимпик запретил эту акцию. Могу предположить, что что и Олимпик был не против....
Андрей Гинов
Продажные журналюги, а почему удалили статью Где сами дети говорят что им запретили!? Где сами организаторы говорят что отказался именно шахтер!? Гнить в аду вам....
vipfishman
Федерація футболу учасників АТО є всеукраїнською ветеранською спілкою учасників бойових дій та волонтерів АТО спортивного і реабілітаційного спрямування. З 2015 року Федерація футболу учасників АТО заснувала та організовує єдиний в Україні щорічний регулярний Чемпіонат всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО на КУБОК ГЕРОЇВ АТО, що є в першу чергу наймаштабнішою програмою психологічної та фізкультурно-оздоровчої реабілітації.
На початку жовтня цього року Федерація футболу учасників АТО та Всеукраїнське Об’єднання учасників АТО “УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!” започаткували Всеукраїнську благодійну акцію на підтримку учасників бойових дій та членів їх сімей – «Мій тато — Герой!», яка є безстроковою. Ми звернулися до всіх футбольних клубів Прем’єр-ліги, щоб вони підтримали нашу ініціативу і висловили свою всебічну підтримку військовим і їхнім сім’ям. На знак солідарності з нашими героями та їхніми сім’ями, з 29 жовтня футболістів на поле виводять дітки з усієї України, батьки яких захищали чи захищають нашу державу на сході. І дітки наших побратимів, і футболісти цих команд виходять на поле у спеціальних футболках Федерації футболу учасників АТО з надписом «Мій тато — Герой!».Таким чином ми, як організатори хочемо привернути увагу до наших військових, їхньої визначальної ролі у захисті країни від російського агресора, мужності та героїзму, як прикладу для національно-патріотичного виховання дітей та молоді.Першими до цієї акції долучилися футбольні клуби Динамо (Київ) та львівські «Карпати», потім — рівненський «Верес», кропивницька «Зірка», полтавська «Ворскла», луганська “Зоря”, кам’янська “Сталь”, одеський “Чорноморець”, донецький “Олімпік”, ФК “Олександрія” та ФК “Маріуполь”. Всі одинадцять клубів з дванадцяти (окрім “Шахтаря”) Прем’єр-ліги підтримали нашу ініціативу і долучилися до цієї благородної справи, за що ми їм щиро вдячні, від імені бататотисячного колективу захисників України Федерації футболу учасників АТО та Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО “УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!” і в рівній мірі до кожного клубу, з повагою відносимося.Що стосується матчу 17-го туру між донецьким “Олімпіком” та донецьким “Шахтарем”, то повідомляємо наступне.
Вранці 25 листопада на погоджувальній нараді обох команд, де обоговорювалися всі організаційні питання перед матчем, був присутній керівник нашої Федерації футболу учасників АТО Руслан Руденко, який жодних зауважень щодо благодійної акції “Мій тато – Герой!” не отримував від комадни “Шахтар”. Спеціальними футболками гравці обох команд у кількості 22 шт. і діти у кількості 25 осіб були забезпечені завчасно. Проте вже за декілька годин до початку матчу нам повідомили, що команда “Шахтар” відмовляється сама підтримувати благодійну акцію і виступає проти того, щоб команда “Олімпік” та дітки учасників АТО виходили у футболках “Мій тато – Герой!” Дослівно звучало, так:“Якщо хтось вийде в таких футболках, то команда “Шахтар” не вийде на гру!”.Хочемо окремо подякувати команді “Олімпік”, яка долучилася та підтримала нашу ініціативу ще в попередньому 16-му турі у матчі з ФК “Чорноморець” в Одесі і готова була продовжувати і в цьому турі, а також підтвердила свою участь у наступних турах УПЛ.Що стосується, якихось запізнілих виправдовувань зі сторони клуба “Шахтар” та незрозуміле втручання щодо цього Федерації футболу України, яка жодного відношення до цієї благодійної акції “Мій тато – Герой!” НЕ МАЄ, в черговий раз викликає тільки негативні відчуття того, що “не так страшні московські воші, як українські гниди”, які продовжують пити кров з простого українця-патріота і принижувати гідність ГЕРОЇВ, які власними життями захищають територіальну цілісність України.
Що стосується, заяв клуба “Шахтар” та керівництва Федерації футболу України, що на кубковий матч 29 листопада вони готові вивести дітей учасників АТО, повідомляємо, що наш лист вих. № 1107/17 від 07 листопада 2017 року генеральному директору ФК “Шахтар” (Донецьк) Палкіну Сергію Анатолійовичу щодо участі у благодійній акції “Мій тато – Герой!”залишається без відповіді по сьогодні! Ніяких звернень і пропозицій до нашої Федерації футболу учасників АТО не надходило, що наштовхує на думку про чергову пусту піар-акцію “одноденку” від Федерації футболу України.
Федерація футболу учасників АТО, як засновник та організатор вже реалізованих на всеукраїнському рівні двох потужних та маштабних програм серед учасників АТО (Всеукраїнська футбольна ліга учасників АТО на КУБОК ГЕРОЇВ АТО та Всеукраїнська благодійна акція на підтримку учасників бойових дій – “Мій тато – Герой!”), офіційно звертається до Федерації футболу України, як до організації, якій держава делегувала право розвивати футбол в Україні, щоб замість проведення одноденних піар-акцій, все ж таки більше зверталося уваги і надавалася реальна допомога системним програмам і акціям, які вже мають підтримку у суспільстві!
Jovi Burst
Офіційна заява Федерації футболу учасників АТО щодо резонансної події пов’язаної з клубом “Шахтар”
http://www.football.ukrazom.org/archives/6706
Владимир Копяк
Лишний раз убедился, что команда Шахтер должна играть в Донецке и участвовать в чемпионате ДНР, так называемой. Это рассадник сепаратизма.
MIRCHA_KROTESKU
фк ахметов просто самый ссаный клуб, его давно пора гнать за поребрик вместе с этой гнидой ахметовым которой каждый украинец каждый месяц платит за коммунальные услуги!!! ФК ахметов ВОН ИЗ УКРАИНЫ!!!!!!!!!!!!!!!
l_pogulianka
Хм...закрутили-"Олімпік" твоя черга !
ihateyoubaby
ихтамнет. мышебратья
qarwes
поменя ли б уже название сайта на Separ.ua а то шыфруются штирлицы рыжего татарина "подудеть". давно уже продали этот ресурс, наверн в 2011 еще норм был
Andriy Kulyk
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Stimul89
Придумали оправдание шахтер тем самым переведя стрелки на олимпик.
Браво!
basiak00
З одного боку футбол не повинен бути пов'язаний з політикою. А з іншого гімн країни не змусиш співати і футболку одягати з лозунгами. Просто перед всією країною показали своє гидке нутро, і щоб уникнути в майбутньому подібних речей, нехай дають письмову відповідь про причини відмови від подібних акцій, нехай вся країна почитає.
MIRCHA_KROTESKU
СКОЛЬКО МЫ ЭТУ МРАЗИ БУДЕМ ТЕРПЕТЬ??????????????????????????????????????
MIRCHA_KROTESKU
АХМЕТОВ ВОН ИЗ УКРАИНЫ!!!!!!!!!!!!!!!!
Віктор
Спорт и политика. Политика и спорт...
tolik.61fut
Ну як Олімпік міг наставити роги Ахмету? Вони ж з одного корита їдять. А з/п всі хочуть одержувати, і побільшу. Тут все просто і ясно. Сепари і в Африці є сепари. А тепер вони хочуть акцію провести і показати які вони патріоти України. Падло бля...
rombon71
ещё вопросы есть,или о футболе?
luklik
Та нє, то самі діти не захотіли майки вдівати...данбасс паражняк не гонитві...
як вже задовбали ці сєпаратні уркі