Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
| Обновлено 31 октября 2017, 12:33
1601
2

Марко ДЕВИЧ: «Ярмоленко показав би більше, грай він на своїй позиції»

Нападник прокоментував невихід збірної України до фінальної частини ЧС-2018

| Обновлено 31 октября 2017, 12:33
1601
2
Марко ДЕВИЧ: «Ярмоленко показав би більше, грай він на своїй позиції»
Getty Images. Марко Девич

34-річний форвард «Вадуца» Марко Девич, що провів 25 матчів за збірну України, прокоментував невихід команди Андрія Шевченка до фінальної частини ЧС-2018.

– Збірна України не пробилася на російський Мундіаль. Ви сильно розчарувалися?
– Чесно кажучи – так. Команда дуже сподобалася у харківському матчі проти Туреччини. Коноплянка і Ярмоленко тоді класно розібралися. Така ейфорія! Але потім – поразка в Ісландії. Я не дивився того матчу, але чув, що хлопці не показали своєї гри. Бачив вирішальний матч із Хорватією…

Що тут сказати. Я радий, що Марлос отримав українське громадянство – він допоможе національній збірній, адже є класним гравцем і позитивною людиною. Але проти Хорватії чогось бракувало. Хлопці старалися, хотіли, але з самісінького початку було важко без форварда. Коноплянка, Ярмоленко і Марлос – дуже хороші вінгери. Але ніхто з них не є форвардом. Можливо, якби був нападник, зіграли б по-іншому.

– Будемо відвертими: не вистачало Марко Девіча.
– Ні-ні, будь ласка. Не мені це обговорювати. (Після паузи) Ярмоленка посунули зі звичної позиції, але центрфорвард – не його амплуа. Для мене Андрій – найкращий гравець збірної України станом на теперішній момент. Він перебуває у прекрасній формі. Я дуже радий, що Ярмоленко перейшов у німецький чемпіонат, до того ж у топ-команду. Але, можливо, з перших хвилин потрібно було випускати Бєсєдіна, а вже потім грати, залежно від результату. Вважаю, що Ярмоленко міг показати більше, якщо б грав на своїй позиції.

– Чи поїдете у Росію на чемпіонат світу? Терактів не побоюєтесь? ІДІЛ вже розгорнула масштабну кампанію залякування учасників Мундіалю…
– Поки я жив у Росії, все було нормально. Знаю, що там заходи безпеки – дуже суворі. Не було жодних проблем. Зараз ситуація непередбачувана. Ще не знаю, чи поїду на чемпіонат світу. Але впевнений: у Росії докладуть всіх зусиль, щоб Мундіаль пройшов без терактів. Сподіваюся, світ обговорюватиме лише футбол.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
mernadal
Коноплянка, Ярмоленко і Марлос – дуже хороші вінгери. Але ніхто з них не є форвардом!
краще й не скажеш!
perspektivny5
Шева свои експерементом конечно убил с Хорватией.Убрать с фланга фееричного Ярмолинцы пике формы в самом важном матче