Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1005
0

Олексій ГУЦУЛЯК: «Гра з Динамо – особливий поєдинок»

Гравець «Карпат» поділився очікуваннями від гри проти «Динамо»

Олексій ГУЦУЛЯК: «Гра з Динамо – особливий поєдинок»
ФК Карпаты

«Карпати» продовжують підготовку до матчу з «Динамо» у хорошому настрої після виїзної перемоги над «Ворсклою». Олексій Гуцуляк, який в останньому поєдинку провів на полі всі 90 хвилин, в інтерв’ю Інформаційному центру ФК «Карпати» розповів про настрій напередодні гри з віце-чемпіоном, а також підсумував двобій у Полтаві.

– Олексію, кінець минулого тижня видався щасливим для «Карпат».
– У нас залишилися позитивні враження від минулого туру. У Полтаві ми провели хорошу гру. У першому таймі переграли суперника, ми мали більше можливостей для того, щоб забити. У полтавців стовідсоткових нагод для взяття воріт не було. Після перерви, можливо, трохи відійшли в оборону. «Ворскла» атакувала, ми перетерпіли, а згодом забили гол. Як на мене, це справедлива перемога.

– «Карпати» давно не перемагали...
– Всі ми справді потребували перемоги і заслужили її. Нам потрібен був певний поштовх. Думаю, Бог нам допоміг і виграш прийшов саме у такому матчі.

– Тривалий час «Карпати» знаходилися у нижній частині турнірної таблиці. Це негативно впливало на психологічний стан гравців?
– Звичайно, ми заглядаємо в турнірну таблицю. Тому передусім команді був необхідний позитивний результат. Ми вже стільки часу перебуваємо у не найкращому стані, без настрою. То поразка, то нічия... Ніяк не могли виграти – це впливає негативно. Варто було перемогти і настрій покращився. Тим більше, ми здолали серйозну команду. Це має піти нам на користь.

– За «Ворсклу» виступає твій товариш Микола Матвієнко, з яким ти грав у «Карпатах» і в молодіжній збірній. Спілкувався з ним після матчу?
– Буквально кількома словами перекинулися. Зате перед грою поговорили. Знаємося вже протягом тривалого періоду часу.

– Коли Сергій Мякушко забив гол, то одним з перших привітати партнера прибіг саме ти. Відразу кинулося в очі ваше незвичне святкування. Що це було?
– Та нічого особливого (усміхається). Перед грою у команди був coffee break. Сміялися якраз із Сергієм і я запропонував: «Давай, якщо сьогодні заб’єш, то зробимо вигляд, ніби каву заварюємо». Так і зробили.

– У неділю на «Карпати» чекає гра з «Динамо». Це особливий матч?
– Я б не сказав, що це особливий поєдинок. Безперечно, грати з хорошим суперником завжди приємно. Підійдемо до гри у своїх найкращих кондиціях. Якщо викладатимемося так, як в Полтаві, все має бути гаразд і зможемо розраховувати на позитивний результат.

– В останніх матчах у тебе доволі специфічна роль. Відтепер ти не граєш виключно на атаку, а відпрацьовуєш по всьому флангу.
– В мене така позиція. Фактично я самостійно розміщуюся на фланзі. Чистого форварда чи захисника на моїй бровці немає. Я знав, що роботи у мене буде достатньо – треба буде відпрацьовувати і в атаці, і в обороні. Думаю, що впорався із завданням.

– Свідченням цього є твої потрапляння у символічні збірні туру за версією преси. Слідкуєш за реакцією ЗМІ?
– Я б не сказав, що уважно стежу, зате підписаний на Інстаграм «Карпат» і прочитав новину про потрапляння кількох хлопців у символічні збірні.

– Інстаграм ти читаєш, тому, мабуть, також є активним користувачем оновленого офіційного сайту клубу...
– Можу сказати, що сайт дуже класний! Певні речі ще трохи незвичні, але це питання часу. Зміни є і вони якісні. Мені загалом все подобається.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.