Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1840
2

Юрій ВІРТ: «Маємо дотягнути до зими і потім шукати підсилення»

«Олександрія» – «Верес» – 1:1. Післематчева прес-конференція головного тренера рівнян

Юрій ВІРТ: «Маємо дотягнути до зими і потім шукати підсилення»

Головний тренер «Вереса» Юрій Вірт:

- Їхали, знаючи з ким доведеться грати. «Олександрія» – команда із характером, яка має хороші бійцівські якості. До того ж, вони мають досвід виступів у Лізі Європи. Ми серйозно готувалися до цієї гри. Знали, як саме гратиме суперник. У підсумку «Олександрія» зіграла саме так, як ми і очікували.
 
Дякую футболістам за дисципліну на футбольному полі. Звичайно, важко боротися, коли так багато верхових передач від суперника. Дуже високі гравці є у складі «Олександрії», в яких непросто виграти верхову боротьбу. Можливо, не все у нас виходило. Але ми проявили бажання, самовіддачу, не програли цю боротьбу. Закономірний результат.
 
- Скажіть, як Вам вдалося буквально за місяць створити такий боєздатний колектив для виступів в УПЛ?
- Влітку ми будували нову команду. Команда Першої ліги, при усій моїй повазі до футболістів, які там грали, потребувала підсилення. Ми активно працювали на трансферному ринку. Підбирав футболістів під свій стиль гри. З кожною грою ми прогресуємо. Є характер, бажання. Звісно, є моменти, які хочеться покращити. Але все з часом. За 2-3 місяці команда не будується. В нас дуже коротка лава запасних. Зараз у команді лише 18 футболістів. Тому, маємо дотягнути до зими і потім шукати підсилення, аби далі виконувати поставлені задачі.
 
- Ваша команда проводить домашні матчі у Львові. Яка перспектива розбудови інфраструктури у Рівному і повернення команди туди?
- Це більше питання до нашого президента – Олексія Хахльова. Зараз ми базуємося у Винниках. Там нас все влаштовує. Маємо якісні поля і все необхідне для тренувань та відновлення. Звісно, хочеться повернутися до Рівного. Але зараз там проблеми з інфраструктурою. Президент пообіцяв, що за півтора-два роки ми повернемося до Рівного. Сподіваємося, він своє слово дотримає, як завжди це робить.
Источник ФК Верес
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
sanjek83
помню,Ю.Вирт,в одно время,довольно таки не плохо стоял за Шахтер....!
удачи в тренерской карьере,а Вересу громких побед!!!
Христина Соломко
Цікаві післяматчеві флеш інтервю-Вірт такой прям расейский а із Сергійчука інтелект просто фонтаном...