Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Молодежные турниры
| Обновлено 17 октября 2017, 22:45
2937
0

U-16: Україна зіграла внічию з Італією у товариському матчі

Команда Володимира Єзерського відзначилася першою, але була змушена задовольнитися нічиєю

| Обновлено 17 октября 2017, 22:45
2937
0
U-16: Україна зіграла внічию з Італією у товариському матчі
ФФУ

Юнацька збірна команда України, сформована з гравців 2002 року народження, провела один з двох запланованих спарингів проти одноліток з Італії у рамках навчально-тренувального збору, який команда Володимира Єзерського розпочала минулої неділі. Українці забили першими, виглядали гострішими за суперників, однак були змушені задовольнитися нічиєю.

Востаннє наймолодша українська збірна грала офіційні матчі ще навесні, коли у ранзі 15-річних наші хлопці проводили дві контрольні зустрічі із командою Чехії (0:1 та 1:1). Тому психологічний стан «синьо-жовтих» був на найвищому рівні: підопічні Єзерського рвалися у бій, що продемонстрували події на початку гри. Вже на 4-й хвилині зустрічі господарі повели у рахунку. Розіграш кутового і помилка на виході італійського воротаря Самуеле Вітале призвели до голу, автором якого став капітан команди Костянтин Вивчаренко. Ще за мить українці могли подвоювати свою перевагу, щоправда, Віктор Близниченко, увійшовши до штрафного майданчика гостей, пробив повз дальній нижній кут.

«Скуадрі Адзуррі» вдалося вирівняти гру, і перший дзвіночок пролунав біля наших воріт вже на 11-й хвилині. Скорко переривав навісну подачу з лівого флангу, і м’яч зрикошетив у поперечину і вилетів у поле. А у середині першого тайму команда Патриції Паніко забила гол у відповідь. Пройшла розрізна передача італійського футболіста до володінь Микити Турбаєвського, і Карло Кавалло майстерним ударом перекинув голкіпера.

«Синьо-жовті» вийшли із роздягальні заведеними і навіть ледве не вразили ворота італійців на початку другої половини гри. Це Віктору Блізніченку не пощастило, коли «сфера» після його удару сколихнула стійку воріт. Ще через чотири хвилини один з найактивніших українських футболістів у цьому матчі знову був на вістрі атаки, але Самуеле Вітале зреагував на непростий удар нашого гравця. Заслуговує на увагу також епізод, коли страж воріт «Скуадри Адзурри» знову продемонстрував відмінну реакцію, нейтралізувавши спробу удару з кількох метрів у виконанні Владислава Карабіна.

Кінцівка матчу залишилася за італійцями, які виглядали на полі свіжішими за українських однолітків, однак матч так і завершився результативною нічиєю.

«Ми грали проти гідного суперника – команди Італії, яка має одну з найсильніших європейських футбольних шкіл. Вважаю, ми були ближчими до перемоги, але, на жаль, технічний брак наших гравців не дозволив втілити ігрову перевагу у забиті м’ячі. Саме у матчах із такими сильними суперниками можна побачити ті можливості та ігрові якості, які є у наших виконавців», - сказав після матчу наставник «синьо-жовтих» Володимир Єзерський.

Товариський матч

Україна U-16 – Італія U-16 – 1:1
Голи:
Вивчаренко (4) – Кавалло (27)

Україна: Турбаєвський – Емере (Егбуджуо, 54), Вивчаренко (к) (Даніловський, 69), Забарний (Шиш, 60), Скорко, Бражко (Дідик, 15), Судаков (Рубчинський, 48), Глушач (Волинець, 54), Вьюнник (Карабін, 60), Близниченко (Гончарук, 54), Кудь (Кобак, 60)
Італія: Вітале – Гуадегбе (Еспозіто, 48), Дімарко, Скіццато (Панада, 56), Спіна (к), Річчо, Кавалло (Мералья, 64, Трімболі (Честер, 64), Реда (Тонг’я, 48), Роккі (Далле Мура, 48), Рено (Ліпарі, 56)
Попередження: Вивчаренко (62) - Гуадегбе (26), Трімболі (40+1), Скіццато (48)

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Скауты Манчестер Сити будут просматривать вратаря сборной Украины
Футбол | 19 марта 2024, 00:40 0
Скауты Манчестер Сити будут просматривать вратаря сборной Украины

В поле зрения скаутов чемпиона Англии попал голкипер юношеской сборной Украины U-19 Давид Фесюк

Где смотреть онлайн матч отбора к Евро-2024 Босния и Герцеговина – Украина
Футбол | 19 марта 2024, 00:31 7
Где смотреть онлайн матч отбора к Евро-2024 Босния и Герцеговина – Украина

21 марта в 21:45 состоится полуфинал плей-офф квалификации Евро-2024

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.