Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 11 октября 2017, 11:55
593
0

Олександр ОСМАН: «Не вистачило останньої передачі»

Захисник «Карпат» прокоментував виступ у складі молодіжної збірної України

| Обновлено 11 октября 2017, 11:55
593
0
Олександр ОСМАН: «Не вистачило останньої передачі»
ФК Карпаты

Першим домашнім матчем молодіжної збірної України у відборі до Євро-2019 став поєдинок проти однолітків з Голландії. «Синьо-жовті» першими відкрили рахунок у матчі: Дюмфріс зіграв рукою у власному карному майданчику, а Коваленко чітко реалізував 11-метровий. Нідерландці відповіли забитим м’ячем у другому таймі. Клюйверт у два дотики переправив круглого у дальній кут воріт Луніна, встановивши остаточний рахунок у грі – 1:1.

До слова, зі стартових хвилин на поле вийшли відразу двоє карпатівців: Олександр Осман та Олексій Гуцуляк. Інформаційний центр ФК «Карпати» поспілкувався з Олександром, де він розповів про завдання молодіжної збірної та підсумував гру з нідерландцями.

«Матч вийшов справді дуже тяжким, був серйозний суперник. Цілий тиждень працювали, налаштовувались та вивчали збірну Нідерландів. Думали, що добре підготувались, але у першому таймі не вдалось повністю виконати поставлені завдання. Початок матчу вийшов не найкращим, фланги були їхніми найсильнішими сторонами. Одне очко в скарбничку, рухаємось далі».

«Думаю, не вистачило останньої передачі аби забити більше. Здорово виходили в контратаки, класно розвивали небезпеку флангами. Мабуть при завершенні не до кінця грали або ж справді не вистачило останнього пасу».

«Налаштовувались тільки на перемогу. Перед нами стоїть завдання вийти на Чемпіонат Європи та потрапити на Олімпіаду. Тому у кожному поєдинку ми граємо на перемогу. Забуваємо цей матч, адже попереду на нас чекає збірна Англії».

«Повертаюсь у розташування «Карпат» та разом з хлопцями буду готуватись до матчу проти кропивницької «Зірки». Звичайно, команді потрібна перемога. Зараз кожен матч дуже важливий для нас, тому необхідно у кожному з них брати очки по максимуму. Хлопці, так само як і я, будуть викладатись на полі, щоби здобувати позитивний результат», – розповів Олександр Осман.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стало известно, сколько Черноморец хотел получить за Салюка
Футбол | 28 марта 2024, 12:13 4
Стало известно, сколько Черноморец хотел получить за Салюка

Предложение «Хаммарбю» оказалось неинтересным одесскому клубу

The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 14:11 17
The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024

Лидерами «желто-синих» британцы считают Мудрика и Судакова

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.