Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Молодежные турниры
| Обновлено 10 октября 2017, 22:53
2759
4

Олександр ГОЛОВКО: «Критика в ЗМІ впливає на Коваленка»

Головний тренер збірної України U-21 – про нічию з Нідерландами

| Обновлено 10 октября 2017, 22:53
2759
4
Олександр ГОЛОВКО: «Критика в ЗМІ впливає на Коваленка»
ФФУ. Александр Головко

Головний тренер молодіжної збірної України Олександр Головко поділився враженнями після гри кваліфікації ЧЄ-2019 проти команди Нідерландів, що закінчилася з рахунком 1:1.

Підтримка 12-го гравця

Наставник «синьо-жовтих» відзначив підтримку глядачів, які прийшли вболівати за «молодіжку» на «Оболонь-Арену».

«Відчувалося, що люди хотіли подивитися майбутнє нашого футболу. На сьогоднішній момент, ті 11 гравців, що вийшли зі стартових хвилин, продемонстрували максимум», - розпочав Олександр Головко.

Нічия за грою

«Існують об’єктивні та суб’єктивні причини, які не дозволили нам сьогодні виграти. Обидві команди заслужили того, щоб набрати залікові бали».

Допомога з національної команди

«Сьогодні ми не виглядали цілісно. Ті чотири гравці, які приєдналися до нас з національної команди, були не в найкращому емоційному стані. Випускаючи їх з перших хвилин, ми ризикували, адже вони не пройшли з командою повноцінний збір».

«Менше запитань було щодо стану Олександра Зінченка. Андрій Лунін провів гідний матч. Були запитання щодо Віктора Коваленка: критика на його адресу у ЗМІ впливає на молодого хлопця. Артем Бєсєдін не має ігрової практики, утім він виклався на повну».

Оптимізм щодо наступних матчів

«Ми дивимося з впевненістю на майбутні матчі. У листопаді на нас чекає домашній поєдинок проти збірної Англії та зустріч командою Шотландії на виїзді. Очікуємо, що група футболістів, яка викликалася до національної збірної, пройде з нами повноцінний збір», - підсумував наставник українців.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
digital_summer
Если это так, ему нечего ловить в футболе. Сейчас сборной (а такому клубу как Шахтер) нужны люди с железобетонными нервами. Талантливых уже пруд пруди. Где все бойцы подевались?
zport
Критика СМИ вполне логична. Все адекватные люди понимают что Витя - переоцененный футболист. Его уровень Мариуполь или, максимум, Заря. Продонецкие эксперты пытаются делать из него звезду, но на деле он НОЛЬ
Romin20
Для двух ораторов выше.
Видимо забыли как начинал тот же Ярмола при Газзаеве. Когда его ставили, он много ошибался и не оправдывал ожиданий. Но прошло немного времени и он стал играть лучше и прогрессировать.
Учитывая, что Коваленко всего 20 лет, перспективы весьма хорошие. Только вместо поддержки и вменяемых объемов критики все пытаются его зачмырить, причем большая часть только из-за того, что он играет в Шахтере.
Давайте также чмырить Циганкова, Беседина и остальных молодых и вообще никто играть не будет
Руслан Шевченко
Ни там, ни тут.