Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
564
0

Сергій МЯКУШКО: «Всі викладались на максимум»

Гравець «Карпат» прокоментував матч проти «Шахтаря»

Сергій МЯКУШКО: «Всі викладались на максимум»
ФК Карпаты

Завершувати перше коло чемпіонату львів’янам довелось у протистоянні проти чинних чемпіонів України. «Гірники», незважаючи на виснажливий матч у Манчестері, вийшли на поєдинок проти «зелено-білих» бойовим складом. Сергій Мякушко поспілкувався з Інформаційним центром ФК «Карпати» та підсумував невдалий результат у Харкові.

«Шахтар» – хороша, сильна команда; сьогодні на полі вони це довели. «Гірники» показали класний рівень гри. Щодо самовіддачі нашої команди, то всі викладались на максимум. Хотіли здобути позитивний результат і знали, що будь-яку можливість забити необхідно використовувати. Дійсно, ті кілька гольових моментів можливо могли змінити не тільки рахунок, а й саму гру. Хлопці старались, кожний віддавав усе, що міг. Грали та боролись до кінця.

Так, ми грали другим номером, були до цього готові. «Шахтар» мав перевагу на полі, тому нам довелось перебудовуватись по ходу гри. Знали, що вони вміють добре контролювати м’яч, будуть швидко виходити в атаку. Так і сталось, «гірники» використали свої можливості та забили два голи», – підсумував карпатівець.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.