Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 25 сентября 2017, 10:46
6457
12

ФОТО ДНЯ: Бойкот ультрас Карпат в матче против Черноморца

Львовские фанаты адресовали несколько баннеров игрокам и руководству клуба

| Обновлено 25 сентября 2017, 10:46
6457
12
ФОТО ДНЯ: Бойкот ультрас Карпат в матче против Черноморца
Twitter.com

Конфликт ультрас «Карпат» с игроками клуба продолжается. Матч львовян против «Черноморца» фан-сектор «Карпат» просто бойкотировал, отказавшись от поддержки команды.

Также по ходу матча ультрас вывесили несколько баннеров, адресованных игрокам и руководству клуба.

На одном из плакатов есть надпись «Риба гниє з голови, а «Карпати» з носа». Прозвищем «нос» во Львове называют спортивного директора клуба Юрия Дячука-Ставицкого.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 12
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Lawyer
Всі, хто сумує за часами УПЛ з крутими Дніпром/Металістом/Шахтарем/Динамо, спробуйте подивитися на речі з іншої точки зору. Тогочасний чемпіонат був дійсно крутим, був в так би мовити в 2 кошику єврорейтингу. УПЛ поступалася топ-5 чемпіонатам, і була +/- на одному рівні з чемпіонатами Португалії, Голландії, РФ. При цьому по зарплаті футболістів УПЛ не дуже поступалася Серії А, наприклад. Але чи були для цього економічно/суспільно об`єктивні підстави? Думаю, що не було. Як може країна з прожитковим мінімумом в 100$, країна з проблемною найнеобхіднішою інфраструктурою мати одні з найкрутіших стадіонів і легіонерів з мільйонними контрактами? Об`єктивних підстав не було. Був тільки олігархічний інтерес. Поки будуть олігархічні інтереси переважати над інтересами громадянина/суспільства/держави, до того часу будемо там, де є Україна зараз.
Lawyer
Якби не бидловивитівки типу маханини кулаками до Федецького, то така форма протесту була би гарним доказом, що Карпати мають вірних, до межі терплячих, адекватних фанатів, які переживають про клуб і хочуть змін, щоб нарешті відновити якісний футбол у виконанні карпатівців. Але по-факту є так: "фан-спільнота" хоче покричати, кулаками помахати, а власне футбол - то таке, другорядне. Карпатівські "ультрас" і керівництво/власник є вартими одні одних. Український клубний футбол - то є недорозуміння. Вболівальник на матчі не йде, трансляції не є якісними/популярними/прибутковими, немає реального попиту на футбольну атрибутику/форму команд, немає цікавих проектів загалом. Тобто не має того, з чого живе майже кожен клуб Європи. Але сюди продовжують їхати сумнівні легіонери, яким через офшори укр.олігархи платять немалі суми. Краще хай буде чемпіонат рівня Норвегії/Ісландії, бо сучасний стан речей в футболі України є як економічно, так і спортивно/футбольно незадовільним.
Oleh Dub
Пів або й більше команди потрібно розганяти..
Дмитрий Киевский
жаль Ультрас Карпат. Болельщики там любят футбол и они заслуживают хорошую футбольную команду! Карпатам нужен богатый владелец, который будет готов вкладывать большие бабки в команду! иначе все будет плохо во Львове с футболом!
ofshorik
Щэ забыли, кто нэ скаче той заробитчанин!
Patriot  UA
Молодці! Усе ВІРНО! та влучно, у десятку.
bartezinho
ох и клоуны... может выбрать среди них инициативную группу и дать один матч сыграть...
Олег Гусев
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Олег Гусев
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил