Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 19 сентября 2017, 16:12
523
0

Лучі — лайнсменам: «Не бійтеся брати на себе відповідальність»

В Києві пройшов семінар для арбітрів та асистентів арбітра Прем’єр-ліги

| Обновлено 19 сентября 2017, 16:12
523
0
Лучі — лайнсменам: «Не бійтеся брати на себе відповідальність»
ФФУ

18 вересня у Будинку футболу пройшов семінар для арбітрів та асистентів арбітра Прем’єр-ліги. Профільний комітет національної асоціації запросив офіційних осіб матчу Прем’єр-ліги на щомісячну робочу зустріч, яка є частиною підготовки до майбутніх матчів чемпіонату сезону 2017/2018 років.

Протягом семінару представники елітного вітчизняного арбітражу мали можливість проаналізувати рішення, прийняті під час матчів 5-9 турів чемпіонату України поточного сезону. Задля цього Комітет арбітрів ФФУ приготував для слухачів низку відеокліпів з останніх поєдинків із цікавими для арбітражу ігровими епізодами.

Окрему увагу голова Комітету Лучано Лучі акцентував на необхідності підвищення якості командної роботи арбітрів та асистентів арбітра. «Ризикуйте і робіть підказки арбітрам у випадках, якщо у вас краща позиція для трактування тих чи інших епізодів. Не бійтеся брати на себе відповідальність», - звернувся до лайнсменів очільник Комітету арбітрів.

Наступного дня офіційні особи матчу склали тест ФІФА з фізичної підготовки на території столичного спортивного комплексу «Атлет».

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.