Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
| Обновлено 12 сентября 2017, 15:55
19867
93

Мирон МАРКЕВИЧ: «Ігор Суркіс підставляє гравців»

Голова Комітету збірних ФФУ прокоментував вислови президента київського «Динамо»

| Обновлено 12 сентября 2017, 15:55
19867
93
Мирон МАРКЕВИЧ: «Ігор Суркіс підставляє гравців»
ФФУ. Мирон Маркевич

Голова Комітету національних збірних ФФУ прокоментував вимогу, яку нещодавно озвучило керівництво київського «Динамо» стосовно участі гравців клубу в матчах головної команди України.

- Мироне Богдановичу, як ви прокоментуєте заяву керівництва київського «Динамо» про те, що вони вимагають гарантій участі їхніх гравців у іграх національної збірної, а якщо цього не буде, то столичний клуб вживатиме заходів?
- Складається враження, що київське «Динамо» хоче поставити ультиматум усьому українському футболу. Зовсім недавно керівництво клубу вимагало окремих незрозумілих гарантій безпеки для проведення матчу в Маріуполі, де грають без проблем всі решта клубів Прем’єр-ліги. Тепер «Динамо» вимагає гарантій того, що їхні гравці повинні обов’язково отримувати місце на полі в матчах Національної збірної країни. Такого ніхто в світі не чув. Це, можливо, реально для Північної Кореї чи якихось тоталітарних режимів минулого. Ігор Суркіс хоче поставити себе і своїх гравців над усіма іншими. Це значить - принизити тих, хто на рівні з іншими викликається до національної команди, отримує запрошення зіграти за збірну своєї Батьківщини.

- Гадаєте, футболісти «Динамо» могли висловити президенту невдоволення довгим перельотом з Ісландії чи попросити не відпускати їх до лав збірної?
- На 100% Ігор Суркіс зараз підставляє гравців. Я летів разом з ними, я жив разом з командою, я розумію, як працює Андрій Шевченко і яка в нього чудова атмосфера всередині колективу. Президент «Динамо» каже, нехай Володимир Шепелєв і Віктор Циганков краще зіграють за «молодіжку»? Це нонсенс. Завдання молодіжної збірної - підготувати гравців для національної команди. Шепелєв і Циганков зараз нарешті потрапили до обойми цієї команди, показавши свій рівень. Вони тренуються разом з усіма, набувають досвіду, чекають і отримують свій шанс. Він хоче повернути для гравців цей процес назад?

- Ігор Суркіс каже: «Чому грають ті, хто не має практики в інших клубах, а не динамівці»?
- Почекайте, Шевченко викликав на ці збори більшість динамівців. Артем Кравець і Артем Бєсєдін грали в обох матчах. І це якраз в «Динамо» вони не мають ігрової практики, тому що там віддають перевагу легіонерам на їхніх позиціях. І при цьому президент «Динамо» заявляє, що на рівні з усіма несе відповідальність за виступи і результати збірної! Як саме? Тим, що заявляє, навіть гарантує, що «за майстерністю та бійцівськими якостями, бажанню битися за країну, наші гравці сильніші тих, хто на вийшов на футбольне поле»?! Цим він протиставляє одних іншим і вбиває клин між гравцями, а можливо і тренерами, уболівальниками і в період вирішальних ігор нашої команди.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 93
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Stas0809
Чітко та по ділу!!!
Vadim Kuzmenko
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
scorpio16
О как у некоторых бомбануло !!)) Ещё скажите Маркевич , что то не по делу сказал ?! Мне как киевлянину и болельщику любимого клуба отвратительно видеть , как Сурок пытается личные амбиции с братом смешать имя клуба с говном ! Сначала нашлись уникумы которые подсказали " ооо давай ща сделаем бучу , пошатаем кресло под Павелко и потом старшего посадим " а теперь и " а чего это киевлян мало , не как раньше , неее не порядок , надо надавить на тренера " ! Представить себе не могу , что бы там президент Боруссии допустим указывал Леву какие игроки должны играть ... Есть вызов в сборную все должен отпустить и точка ! Сурок младший видать в маразм впадать начинает
okeyius
Маркевич никогда в разговоре такими длинными предложениями не говорит
DSL
Маркевич правду сказав. Влаштували цирк, то вони туди не хочуть їх, то їх те се не влаштовує!! Враження складається , що всі повинні плясати під дудку Суркісні. Не буде цього!! Зарахували ТО ДК, а тепер будуть думати перш ніж робити якісь дурниці. А з приводу збірної, то в роботу Маркевича постійно вмішувались і він це заявляв неодноразово, тому і пішов у відставку і правильно зробив.
Иван Верещагин
В любом случае состав сборной на игру определяет тренерский штаб, и никак не президент одного из клубов.. но они и отвечают за результат!...
udman11
Фаны Динамо реально считают что такие слова Суркиса это нормально? Маркевич правильно все сказал.
kvlad200760
Фани Динами ніколи не пробачать Металісту та Маркевичу що зайняли в чемпіонаті 4-те місце!!!Тому наразі і плещуть язиками.Як на мене Маркевич є одним з найсильніших вітчизняних тренерів,якщо не самим сильним.При ньому і Металіст грав у футбол,і збірна грала.Скорше за все,якби тренером збірної був би Маркевич,то ми не один раз виступили би на міжнародних футбольних змаганнях-і на світову першість попали би.І раскривати на Маркевича рота це таке блюзнірство та неповага до людини та його таланту,що навіть слів немає.
Yuriy Kostyk
Якщо Динамо просере три очки, тоді Суркіс ти козел!!!!
keegan
Нужно спасать клуб
александр ковтун
мироне.. а як же коваленко... че ты про коваленко не сказал.. что такого в свити не мае чтоб такой тип играл на таком уровне.. да еще и в место лучшего футболиста в украине гармаша!!!?????????????????
nm1607
Ага "сильнейших". Ахметівська підстилка (Шевченко) ставить тупого Коваленко і "задоволений його грою".... Після програшу Ісландіїї. Ставить "сильнейших". Рагулі донецькі сильнейші.
Юрий Логвинский
Нормальная ситуация и нормальное решение тренера когда он выставляет на игру сильнейших на сегодня и в состав клубной команды и в состав сборной. Но не нормально, когда в состав ставится игрок по вчерашнему состоянию, а не сильнейший на сегодня. Я не собираюсь заявлять, что игроки Коваленгко Малиновский сильнее или слабее Сидорчука и Гармаша. Но не вооруженным взглядом было видно, что они выглядели слабо в игре с Исландиеей, особенно на фоне предыдущей игры с Турцией. Что это усталость или что то другое, но однозначно, а докажите обратное, Сидорчук и Гармаш на день игры с Исландией были сильнее Малиновского и Коваленко
kipr06
лижите жопу и дальше жидам хазяевам захватившим Динамо. Но правда верх ,рано или поздно, всё равно возьмёт
oscarneon
Помните как Ракицкий за сборную не хотел играть или не мог? ВСЯ КРИТИКА была Ракицкому !! Пусть Динамо запрещает играть игрокам, но вся критика пойдет на игроков !! Потом передумают, Рак выводы сделал )
mano_kh1
Чем больше глупостей наделают брательники -- тем лучше..вся страна увидит их мерзопакостную морду. А там и до наручников на лапки дело дойдет..
Иван Иван
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
space1961
-А как мы знаем дети не виноваты в том ,что у них президент Ахметов,и за его злодеяния они и не слышали!!Разве можно так выражаться?)))))))))))))железная логика)))так мне помниться один чел-лудоед говаривал-!Дети,за отцов не в ответе" и гнобил и убивал!
----Да бывают дискуссии и грубые и с матами,и обзывают не хорошими словами,но так миллионную аудиторию не положено обзывать--то есть твой корешь вадо называя миллионную торсиду Динамо "денамодрочеры" -не положено делает?только ответ нужен ,а соплежуйство!
- -Это и есть разжигание вражды между населением.Если не прав,то не прав.У каждого есть свое мнение!!!---а говорить,что даубасс всех кормит это не есть разжигание вражды?вы получили то,что заслуживаете!
так я и не получил ответ за твои плюсы и теперь понятно--ТАК КТО ЖЕ СТАВИТ ТЕБЕ ПЛЮСЫ И твоему оппоненту минусы -заметь штутк так 30?
dinamoliga
оп.. снова на один коммент мне минусов понаставляли , ну вот нема у пушявых никаких обоснованных аргументов
patreot3
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил