Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 09 сентября 2017, 12:03
2145
0

Сергій МЯКУШКО: «Радий стати частинкою Карпат»

Новачок «зелено-білих» – про перші враження від нової команди

| Обновлено 09 сентября 2017, 12:03
2145
0
Сергій МЯКУШКО: «Радий стати частинкою Карпат»
ФК Карпаты. Сергей Мякушко

Новачок «Карпат» Сергій Мякушко поділився враженнями від переходу до львівської команди.

– Враження тільки приємні. «Карпати» – хороший, сильний клуб, де виступають досвідчені та майстерні футболісти. Варто відзначити класну інфраструктуру команди, нову та сучасну тренувальну базу. Мені імпонують амбіції клубу, це хороша перспектива для розвитку та самовдосконалення. 

– Той фактор, що «Карпати» зараз тренує іспанський спеціаліст якимось чином вплинув на твоє рішення?
– Для мене це позитивний момент, адже в Іспанії хороший, сильний футбол. Отже, Серхіо Наварро принесе в Україну, в «Карпати», якусь частинку іспанського футболу. Досвід роботи з іспанськими спеціалістами я отримав ще виступаючи за київське «Динамо».

– Твоя футбольна кар’єра не виходила за межі України. Можливо, були думки продовжувати виступи в іноземному чемпіонаті?
– Думки є завжди, але зараз я в «Карпатах», тому всі сподівання теж пов’язані з цим клубом. Хочу допомогти команді досягти поставлених цілей, зокрема, виходу в єврокубки. Задоволений, що я підписав угоду із львівськими «Карпатами». Радий стати частинкою цього клубу.

– У тебе за спиною виступи у київському «Динамо», «Говерлі» та полтавській «Ворсклі». Як оціниш ці етапи кар’єри?
– Отримав нові знання, новий досвід. Можна сказати, що «Динамо» виховало мене як професійного футболіста. Безмежно вдячний цьому клубу, подобалось працювати з киянами, адже там досвідчені тренери, виступають класні футболісти. Звичайно, були як помилки, так і позитивні моменти. Я зробив для себе висновки та рухаюсь далі. 

– На якій позицій на футбольному полі ти почуваєш себе найбільш впевнено та комфортно?
– Мабуть, більше подобається діяти на флангах та підключатись до атак. Скажу, що маю досвід виступів, коли грав у центрі поля. Мав змогу поспілкуватися з тренерами, з Серхіо Наварро, тому розумію структуру та філософію гри «Карпат».

– Під час літнього трансферного вікна «Карпати» були досить активними, до клубу прийшло чимало нових, хороших футболістів. Рівень конкуренції в команді тебе не лякає?
– Зовсім ні. Кажуть, що конкуренція – це рушійна сила прогресу, тож я повністю погоджуюсь з такою думкою. Сповнений сил та бажання довести тренеру, що я готовий виходити на поле з перших хвилин. Зрештою, буде грати сильніший.

– Маєш досвід виступів за молодіжні збірні України різних вікових категорій. Кого знав до того, як приїхав у розташування «Карпат»?
– Був знайомий з Редваном Мемешевим, Денисом Мірошніченком; з Леонідом Акулініним познайомились на Кубку Співдружності. Деяких хлопців вже знаю, а з іншими познайомимось (усміхається).

– У фізичному плані ти готовий дебютувати вже у найближчому матчі проти «Вереса»?
– Скажу, що я знаходжусь в хорошій фізичній формі. Я постійно тренуюсь та працюю, останнім часом не мав жодних проблем зі здоров’ям. Якщо тренер довірить мені місце у складі, то буду повністю готовий.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.