Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 07 сентября 2017, 11:22
2611
1

Василь КОБІН: «Я на сто відсотків готовий до сезону»

Футболіст «Вереса» поділився очікуваннями від матчу з «Карпатами»

| Обновлено 07 сентября 2017, 11:22
2611
1
Василь КОБІН: «Я на сто відсотків готовий до сезону»
ФК Карпаты. Василий Кобин

У липні 2006-го «Карпати» зіграли свій перший матч після повернення в еліту українського футболу. Ігор Худоб’як, Микола Іщенко та Василь Кобін дебютували на найвищому рівні у зелено-білій футболці. Минуло десятиліття і ця трійця знову може зустрітися на «Україні», але цього разу у складі різних команд. Один із них, Василь Кобін, поділився спогадами і розповів про очікування від протистояння «Карпат» і «Вереса» найближчої неділі.

– В якому настрої «Верес» готується до матчу з «Карпатами»?
– У нас хороший настрій. Розуміємо, що це західне дербі і буде цікаво. Загалом тренувальний процес відбувається у звичному режимі.

– Крім статусу дербі, цей матч матиме персонально для вас особливе значення?
– Певною мірою так, відчуття не звичайні. У цій команді я починав свою кар’єру на найвищому рівні. Тому не скажу, що це рядова гра. Але загалом це поєдинок чергового туру і чогось надзвичайного не чекаю.

– Приїзд на стадіон «Україна» викликає у вас особливі відчуття?
– Дійсно, цей стадіон пам’ятний для мене. Там я зіграв багато матчів, тому у мене з «Україною» чимало спогадів. Якщо повернутися у минуле, то справді можна згадати багато хороших миттєвостей.

– Передусім згадується дебютний гол у ворота «Зорі»?
– Так, але найбільше два матчі проти ФК «Львів». Перше львівське дербі на рівні вищої ліги... Обидва поєдинки були цікавими і «Карпати» двічі вигравали.

– У 2008-му ви отримали визнання і стали кращим гравцем за підсумком року. «Зірку «Карпат», приз від вболівальників, зберігаєте?
– Так, я зберігаю її вдома. Цим більше займається моя дружина. У Львові хороші вболівальники, у мене з ними пов’язані лише позитивні спогади. Сподіваюся, вони мене пам’ятають. Я про них можу сказати лише добрі і теплі слова.

– Як вам гра «Карпат» у цьому сезоні?
– Я дивився кілька поєдинків за участю львівської команди. Відзначу останню гру проти «Олімпіка». Помітно, що у «Карпат» новий тренер. Мені здається, що у команди починає щось виходити і вони грають у той футбол, який хоче бачити наставник. Львів’яни додають, починає з’являтися малюнок гри. Нам легко не буде у неділю.

– У «Верес» ви прийшли вже по ходу сезону. Наскільки адаптувалися у команді і чи повністю готові грати у фізичному плані?
– Я абсолютно готовий до сезону. Можу сказати, навіть на сто відсотків. Я привів себе до ладу – виконав дуже багато бігової роботи, наполегливо тренувався. Допомагатиму команді і зроблю все, що у моїх силах.

– «Верес» влаштує нічия у Львові?
– І «Карпати», і ми гратимемо на перемогу. Гра покаже, все буде залежати від того, як складатиметься поєдинок. Тут треба брати до уваги багато факторів: хто перший заб’є, яку тактику обере тренер... Все вирішуватиметься на полі. Якщо програватимемо 0:3 і закінчимо 3:3, то цю нічию сприймемо, як успіх. Якщо ж виграватимемо 2:0, але втратимо перемогу, то однозначно будемо розчаровані. Можу точно сказати, що гра буде важкою і напруженою.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
rokkino
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил