Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1411
0

Франціско ДІ ФРАНКО: «Емоції забрав результат»

Гравець «Карпат» прокоментував поєдинок проти «Олімпіка» (0:0)

Франціско ДІ ФРАНКО: «Емоції забрав результат»
ФК Карпаты. Франциско Ди Франко

Реалізація – один з тих моментів, над якими доведеться добряче попрацювати «зелено-білим» найближчого тижня. Матчі проти «Олександрії» та «Олімпіка» показали дошкульні місця львів’ян, які не дозволяють від гри до гри досягти переможного результату. Натомість, котрий матч поспіль активністю відзначається Франціско Ді Франко. З «олімпійцями» аргентинець не тільки часто-густо ставав рушійною силою атак «левів», а й не соромився сам поцілити по воротах суперника.

«Емоції забрав результат. Ми приїхали перемагати, але, на жаль, не змогли досягти поставленої мети. Загалом, команда зіграла непогано. Ми переважали на полі та мали кілька класних моментів відкривати рахунок у матчі. Повторюсь, засмучений, адже команда повертається до Львова тільки з одним очком», – розповів Франціско.

«З кожним матчем я вільніше почуваю себе на футбольному полі. Не побоявся пробити, адже ми мусимо користатися кожним створеним моментом. Нам потрібно якомога більше пробивати по воротах, тоді отримаємо більше можливостей, щоб перемогти. Нам бракує останнього пасу, аби забити гол. Потрібно думати тільки про позитив. Ми у «Карпатах» для того, щоби працювати та удосконалюватись. Сподіваємось, гра скоро прийде та команда здобуватиме тільки хороші результати».

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.