Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
11732
46

ПАВЕЛКО: «Ніхто не забороняє клубам перенести матч у Київ»

Голова ФФУ прокоментував рішення чергового засідання Виконкому Федерації

ПАВЕЛКО: «Ніхто не забороняє клубам перенести матч у Київ»
ФФУ

Президент ФФУ Андрій Павелко прокоментував рішення чергового засідання Виконкому Федерації, детально зупинившись на можливості проведення матчів у Маріуполі.

За словами Андрія Павелка, це питання було внесено «з голосу», а члени Виконкому переважною більшістю голосів – 28 проти двох – підтримали рішення Комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань щодо проведення матчів сезону-2017/2018 у Маріуполі під егідою Прем’єр-ліги.

«Була дискусія, висловлювалися різні думки і пропозиції, - сказав президент ФФУ. - Одна із яких: поєдинок першого кола провести у Києві, другого – у Маріуполі. Але до цього рішення мають прийти обидві команди. Має бути дотриманий принцип рівності сторін. Якщо клуби домовляться, ФФУ и УПЛ завжди підуть їм на зустріч. І сьогодні ніхто не забороняє обом командам вирішити це питання, не виносячи його у публічну площину».

Як відзначив Андрій Павелко, проведення матчів у Маріуполі – зараз дуже важливий крок для країни. «Найголовніше на сьогодні, щоб в українському футболі був мир не лише на стадіонах, а й у кабінетах, у взаєминах між клубами, у їхніх стосунках з Федерацією, Прем’єр-лігою. Футбол має об’єднувати, а не сварити. Матчі у Маріуполі - відмінна нагода продемонструвати, що у нас єдина країна, що ми маємо сильні спецслужби та армію. Хочу сказати, що мета Федерації полягає в тому, щоб клуби не отримували штрафні санкції, покарання у вигляді технічних поразок, а всі свої суперечки вирішували виключно на футбольному полі. У дружній атмосфері, за присутності тисяч глядачів, і всі отримували радість від футболу».

«Проведення матчів у Маріуполі вже довело, що українські спецслужби та правоохоронці гідно справляються зі своїми обов’язками. Але вимагати від них якихось додаткових гарантій безпеки не варто. «У вигляді документу їх не може надати ніхто у всьому світі. Такого поняття взагалі не існує. Є спецслужби, правоохоронні органи, які забезпечують порядок по всій країні, з честю виконуючи свій професійний обов’язок. Виокремлювати якесь одне місто, розставляючи акценти на роботі силових структур, не варто. Сьогодні вранці було проведено нараду з представниками поліції та СБУ. Вони чітко дали зрозуміти: якщо рішення про проведення матчів у Маріуполі буде прийняте, вони будуть виконувати свою роботу і забезпечать у межах своєї компетенції всі заходи, які необхідні для проведення таких матчів. Як, власне, вони робили і до того, що підтверджують і ті матчі УПЛ, які вже пройшли в Маріуполі».

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Где смотреть онлайн матч отбора к Евро-2024 Босния и Герцеговина – Украина
Футбол | 19 марта 2024, 00:31 7
Где смотреть онлайн матч отбора к Евро-2024 Босния и Герцеговина – Украина

21 марта в 21:45 состоится полуфинал плей-офф квалификации Евро-2024

Вратарем Шахтера интересуются клубы АПЛ, Фесюн – замена для него
Футбол | 18 марта 2024, 16:13 9
Вратарем Шахтера интересуются клубы АПЛ, Фесюн – замена для него

Клуб заранее готовит замену Дмитрию Ризныку, основному стражу ворот

Комментарии 46
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Lerlic
Концепция изменилась и Павелко включил "заднюю"... жареным запахло или по-тихому договорились?
vasyan86
Вырывать с учетом сложившейся ситуации подобную цитату в заголовок непрофессионально. Всего лишь.
vitaha33
Як не парадоксально, але лозанна оздоровить наш футбол, бо наступне керіаництво ффу (павелко не довго залишилось) буде боятись щось робити не по закону.
airwolf77
тут с шутом Ахмеда судьба ясна....не дай Боже что случиться,виноват он,...суд в Лозанне,виноват он,...а рыжее вообще не при делах,прогудел Бамбас,да живёт в Лондоне
bonv
І чому СБУ не рекомендує? Дай відповідь павелко!
VAD
Клоун дает заднюю
bonv
Служба безопасности направила письмо в Федерацию футбола Украины с предостережением относительно безопасности в Мариуполе для проведения матча ФК «Мариуполь» — «Динамо». Об этом «Украинской правде» сообщила пресс-секретарь СБУ Елена Гитлянская.
«Служба безопасности Украины с учетом сложной оперативной обстановки в районе проведения антитеррористической операции, большого количества предупрежденных террористических проявлений и угроз сообщила «Федерации футбола Украины» об имеющихся рисках и опасностях в случае проведения футбольных матчей в Мариуполе», — отметила она.
Также в СБУ подчеркнули, что если ФФУ решит провести матч в Мариуполе, то служба примет все меры для обеспечения безопасности проведения футбольной игры. Кроме того, Гитлянская отметила, что, по оценкам СБУ, в Мариуполе высокий, красный, уровень террористической угрозы.
OLEXANDER-RAES
Технічна ДК-СУД в лозані-підсрачник ффу, позор-Технарь маріуполю+ штраф, за те, що не пішов на компроміс з дк, яке пропонував дк раніше...
OLEXANDER-RAES
Коррче так як я і думав.ДК в суд ьуде йти з документами і пропозиціями...Тут бачу таке, що ффу хоче заняти нейтралітет..., т.к. Маріополь відхили нейтральне поле, йому навпряму грозить технарь європейський+штраф тисяч так 100євриків за напиженість і вмикання не розумних і тих, хто по закону не грає, а на ффу прийде бумага з лозани, з тим, щоб виконали умови дк і це буде удар нижче пояса для тупого павелка і дасть прапор в руки суркісу.Павелко, ти маєш мало розуму...
p_s_l
Так и не понял, что хотел сказать Павелко: сначала: пусть клубы сами решают, потом про патриотизм... по тихому отрабатывает задний ход?
Одним предложением: "казнить нельзя помиловать".
Cortazar
Тогда кто-что мешает клубам, казалось бы, решить простой вопрос? Гопарь-ринатик не хочет идти навстречу? Он привык всю жизнь воевать по-гопски, а как пришло время себя проявить, сдрыснул?! Лозаннский суд тебе в помощь! Аминь!
"Вы произошли не от обезьяны, как все остальные граждане, вы произошли от коровы: туго соображаете" (с)
Cтapый Xaнтep
Коротше кажучи, так я і думав. Совок несусвітний, розгребуть їхню хату кури! Безпека людей їм до лампади. Головне - взяти Київ на річницю революції не дивлячись на втрати, запустити космічну залізяку до першого травня з ризиком вибуху ракети на старті, здати місток через річку-вонючку до восьмого березня і нехай хоч завалиться дев'ятого, зіграти матч в прифронтовому місті до Дня Незалежності, шоб показати світу типу свою крутизну ...І вашим, і нашим... Вийде - от які герої ФФУ під мудрим керівництвом Павелка! Не вийде-моя хата з краю, нехай Суркіс наслідки розгрібає, а від ФФУ з Павелком максимум типу щирі співчуття.
vitaha33
Павелко поняв, що йому недовго лишилось, лозана дасть йому дуже сильний підсрачник. Ось і мечеться, гроші азмєта треба якось відпоацювати, але і посади шкода
diogendog
из его речи становится понятно, что команды в виде компромисса могут поменяться полями.
иначе суд.
Footballboy
Еще одни клоуны возомнили себя великими футбольными функционерами. Спросили бы у Ярика, он бывалый в этих делах.
kostyan1980
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Vlad Rasevski
Футбол ----Україна-Аргентіна 2-1!Ю.Корея-Ю.Африка 2-2! Українці в 1/4 мабуть вийшли на Росію! Молодці наші хлопці баскетболісти та волейболісти та дівчата волейболістки! Ігри студентів наші поки що шості в загальному заліку медалів 6+6+5=17! Браво!
berlinec
Жопы подгорают у чиновников-пидоров.Понимают,что зря подняли эту вонь.Нужно было сразу перенести в первом круге в Киев,а ко второму возможно все утрясется.Теперь делают лунную походку,а Мариуполь оставят в дураках.
kvlad200760
Тут все просто -Сурок старший против Павелко,а война как повод показать несостоятельность Павелко.Т.е на сегодня в федерации идет борьба между киевскими и днепровскими за кормушку.Сам футбол побоку,главное повод для подковерной борьбы.Сурок старший злопамятный.Если он не имеет поста в федерации,он пролетает мимо УЕФА,а это сладкое место.Потому и объявил войну Павелко,когда того переизбрали практически единогласно.В общем в который раз убеждаюсь что в действиях Сурков любовь к футболу это только слова!!!А спикера СБУ просто банально купили.Кто такой спикер когда есть председатель или его замы?
va_lev
ДК в Мариуполь не поедет. Никогда.