Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 16 ноября 2022, 02:23
11506
20

Кортеж президента Карпат Петра Димінського попав у ДТП під Львовом

Внаслідок дорожньої пригоди загинула 26-річна жінка

| Обновлено 16 ноября 2022, 02:23
11506
20
Кортеж президента Карпат Петра Димінського попав у ДТП під Львовом
zaxid.net

Автомобіль відомого львівського бізнесмена і почесного президента «Карпат» Петра Димінського став учасником ДТП, у якій загинула молода жінка.

ДТП трапилася на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня, Яворівського району близько 15:10. За попередніми висновками, автомобіль Opel, за кермом якого була 26-річна мешканка села Ямельня, повертав чи виїжджав з села на трасу, коли в неї врізався Mercedes S 65 AMG. Молода жінка загинула на місці ДТП.

У поліції підтвердили загибель жінки. «Виклик у Яворівський відділ поліції надійшов о 15:15. Слідчі та поліція зараз з’ясовують усі обставини на місці, це все, що наразі відомо», – розповіла представниця прес-служби поліції Львівської області Іванна Кутнів.

На місці ДТП виявився власник ФК «Карпати» і телеканалу ZIK Петро Димінський. Відомо, що він часто особисто керує Mercedes S 65 AMG з державними номерами АС0277ВР, який став учасником ДТП. Цей автомобіль завжди супроводжує позашляховик охорони, який їздить слідом.

Як повідомили очевидці ДТП, Петро Димінський закрився у позашляховику охорони, натомість охоронець бізнесмена стверджує, що саме він був за кермом Mercedes S 65 AMG.

Позашляховик охорони (ВС0222СК), який завжди супроводжує Mercedes Петра Димінського

Встановити особисту причетність Димінського до ДТП можна було б переглянувши записи відеокамер, розташованих на виїзді зі Львова, а також опитавши безпосередніх свідків ДТП.

Варто зауважити, що кортеж Петра Димінського щодня їздить цією дорогою з центру Львова, де поруч з Львівською облрадою розташований офіс бізнесмена, до його резиденції на території Яворівського полігону.

О 18:00 львівська поліція поширила офіційне повідомлення про це ДТП, з якого випливає, що за кермом Mercedes S 65 AMG був 43-річний львів’янин. Очевидно, мова йде про охоронця Димінського, який заявив, що саме він перебував за кермом у момент зіткнення. Петрові Димінському 62 роки.

Источник Zaxid.net
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 20
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
okeyius
да никто не сядет, бабло порешает все вопросы
Рома
если охранник сядет, его семью обеспечят на всю жизнь. такая цена свободы Дыминского. но как говорится знал на что шел.
Patriot  UA
престижне авто у ОХОРОНЦЯ. так і живемо....
wasj67
Димінський - лайно і за підставу з охоронцем, повинен бути ПОКАРАНИЙ по максимуму. Щоб більше нікому і в голову неприходили такі думки, робити такі підстави ... ... ...
Omega78
Гондон обгонял по встречке, игнорируя сплошную линию разметки. Девушка просто поворачивала налево с главной дороги. Уебан конченый!
Jeck
Брат загиблої в ДТП за участі автомобіля відомого львівського бізнесмена Петра Димінського стверджує, що саме Димінський був за кермом Мерседеса в момент аварії.
На своїй сторінці в Facebook брат загиблої Наталі Тріли Степан Мацевко написав, що близько 15.00 години у п'ятницю його сестра виїхала на своєму авто зі Львова в напрямку села Ямельня Яворівського району, де проживала. В дозволеному місці вона повернула ліворуч в сторону села.
"В цей час Мерседес моделі S-65 AMG (н/з АС0277ВР), яким керував Димінський, в супроводі позашляховика марки Lexus (н/з ВС0222СК), грубо порушивши ПДР, на великій швидкості в населеному пункті здійснив обгін у недозволеному місці. Внаслідок цього сталася страшна ДТП, в якій загинула моя сестра", - пише Мацевко.
"Після ДТП Петро Димінський, як останнє лайно, не надавши першої медичної допомоги, пересів в позашляховик Lexus (н/з ВС0222СК) і змився у невідомому напрямку. Після чого до авто Димінського підійшов його охоронець і стверджував, що це він був за кермом Мерседеса", - йдеться в пості.
Мацевко зазначив, що зіткнення було дуже сильним, Мерседес злетів у кювет і врізався в дерево, однак на водієві, який стверджує, що був за кермом, нема жодної подряпини чи синця.
Також, за словами брата загиблої, є свідки, які бачили, як Димінський пересідав у позашляховик.
andrea78
Удар був в ліву боковину опеля. Отже опель на перехресті повертав ліворуч, коли мерс його вдарив. Висновок: мерс порушив пдр роблячи обгін на перехресті.
Lawyer
Тут вище пишуть, що опель виїждав на головну, але швидше за все, опель повертав з головної. Правду зараз важко знайти, бо всюди різна інформація. Але правда одна - українські дороги - сумна і страшна територія.
olexyn
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
toljan555
небесна канцелярія всеодно покарає співчуття близьким
vitaha33
Як не прикро, але дівчина сама виїхала на головну, не пропустивши мерс, а димінський врізався вбік, це видно по фото, тобто він мав перевагу, але те що перевищення в нього було суттєве - однозначно.
UA000007
Шо ви пишете експерти хринові, Вона повертала з головної на зїзд, як можна брати на обгін в населеному пункті, ви хоть хтось один були в цій частині львівщини.
turist86
Відомий український олігарх і власник футбольного клубу "Карпати" Петро Димінський все ж міг бути винуватцем смертельної ДТП поблизу Львова, коли його Mercedes, порушивши правила дорожнього руху, на шаленій швидкості протаранив Opel.
Про це пише журналістка Вікторія Балицька на своїй сторінці у Facebook, повідомляє 24 канал.
"Ми з Марічкою Кужик знімали там на телефони відео, і поруч слідчий спілкувався зі свідком—жінкою. Ми добре чули розмову. Ця молода жінка перед тим обурювалася, що це не той водій, що був за кермом. Слідчий просив її дати свідчення, розказати, хто насправді керував "Мерсом". Ми з Марічкою обидві чули, як та почала віднєкуватися. Що мовляв не знає як Димінський виглядає, що не бачила толком і таке інше", – зауважила вона.
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
pinboll
Не хотелось бы делать параллели с безопастностью в данной ситуации и в Мариуполе. Но выводы напрашиваются сами. О каких гарантиях может идти речь, если на ровном месте встречается такое горе.
Прискорбно. Молодая женщина. Соболезнование родным и близким
vitaha33
Опель в хлам. Співчуття родичам (((
Перевищення швидкості, хоча дівчина, нажаль, винна сама ((