Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
490
0

Ворскла: екватор у підготовці до гри з Маріуполем

Полтавська команда провела тренування на своїй базі

Ворскла: екватор у підготовці до гри з Маріуполем
ФК Ворскла

Злива, що буквально накрила довкілля навчально-тренувальної бази ворсклян у селищі Марки, могла суттєво вплинути на робочий процес та, на щастя, цього не сталося. Усього 5-7 хвилин тривало природнє зрошення тренувальних полів, а потім чорна хмара пішла блукати десь далі лісом.

На полі головний тренер Василь Сачко коротко вітається з хлопцями, оголошуючи план дій на півтори години, і через втягуючу розминку заняття потроху набирає темп. Швидкі середні та короткі передачі, м’яч метається від бутси до бутси, а невдовзі вже розпочинається традиційна для середини тижня двостороння гра, у якій тренери власне визначають тих, хто може увійти до списку стартової одинадцятки на найближчу гру. Біля поля ще з синцями на обличчі, та, як завжди, в хорошому гуморі Богдан Шуст. Воротар уже півтора тижні відновлюється від виличного перелому, якого зазнав в самому старті гри з київським «Динамо». За два з половиною тижні кіпер уже може ставати до роботи за індивідуальним графіком. Не брали участі в розбірках «синіх» та «помаранчевих» півзахисник Володимир Одарюк та форвард Артур Загорулько. Нам натякнули, мовляв, нічого серйозного. До гри з «Маріуполем», що відбудеться наприкінці тижня, мають бути в строю.

Варто сказати, що за тренувальним процесом спеціально приїхали поспостерігати тренери молодіжного складу та «Ворскли» U-19 . Нічого надзвичайного – усі колективи працюють за максимально подібним планом підготовки. Після офіційного завершення тренувального заняття левова частина хлопців, здебільшого молодь, лишаються на полі відпрацьовувати «стандарти». Варто сказати, що це не примусова робота, а власна ініціатива футболістів, яким така підготовка обов’язково стане в нагоді у найближчому майбутньому.

Источник ФК Ворскла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин объяснил, почему остался по центру во время удара Бернарду Силвы
Футбол | 18 апреля 2024, 05:51 3
Лунин объяснил, почему остался по центру во время удара Бернарду Силвы

Андрей дважды отразил пенальти и помог Реалу пройти Манчестер Сити в Лиге чемпионов

Анчелотти оценил матч с Ман Сити, в котором Лунин дважды отразил пенальти
Футбол | 18 апреля 2024, 07:15 1
Анчелотти оценил матч с Ман Сити, в котором Лунин дважды отразил пенальти

Карло прокомментировал победу «Реала» в ответном матче 1/4 финала Лиги чемпионов

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.