Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 16 августа 2017, 12:52
1175
0

Володимир ШАРАН: «Карпати завжди залишаються моєю командою»

Керманич «Олександрії» – про майбутній матч Прем’єр-ліги із львів'янами

| Обновлено 16 августа 2017, 12:52
1175
0
Володимир ШАРАН: «Карпати завжди залишаються моєю командою»
ФК Александрия. Владимир Шаран

Головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран розповів про очікування від наступного матчу його команди у Прем’єр-лізі проти львівських «Карпат».

– У цьому сезоні ви мали нагоду переглядати матчі «Карпат»?
– Відверто кажучи, повністю не дивився. Так, уривками переглядав. Я не буду розповідати про свої враження – це не моя справа оцінювати. Є головний тренер у львів’ян, є керівництво. Як наставник майбутнього суперника, я оцінив їхню гру і ще додатково проаналізую. Але, звичайно, озвучувати публічно свої думки не можу. Це буде не правильно.

– Ви неодноразово приїжджали до Львова протягом останніх років у статусі тренера «Олександрії». Ваші емоції, які викликані приїздом у це місто, кожного разу різняться?
– Перші матчі безперечно були більш напружені. Спочатку ми перемогли 4:1, потім була нічия 2:2. З кожним матчем почуваюся спокійніше. Коли «Олександрія» вдома перемогла 3:2, було непросто, адже поєдинок складався напружено. Час іде... «Карпати» завжди для мене залишаються моєю командою. Там я розпочинав, як футболіст і працював, як тренер. Тоді я просто був неготовим тренувати. Я з цим змирився. Якби прийшов у «Карпати» пізніше, то все було б по-іншому. Я у цьому впевнений. Це стосується і гри, і результату, і дисципліни.

– В «Олександрії» дуже напружений календар: «Астра», «Чорноморець», «Шахтар», БАТЕ, лише тоді «Карпати». І все це за неповних три тижні. Минулого сезону, коли ваша команда поступилася «Карпатам», ви сказали про недооцінку...
– Безумовно, я правильно тоді сказав. Побачив, що після перемоги над «Волинню» з рахунком 6:0 хлопці голову трішки підняли. Зараз цього не бачу і більше уваги на це звертаю. По-перше, ми у чемпіонаті ще нічого не досягли. Те, що обіграли «Астру» у Лізі Європи – це добре. Але нам потрібна стабільність і не має бути провалів.

– Такі провали були у цьому сезоні?
– Наприклад, до 70-ї хвилини матчу з «Чорноморцем». Хоча грали непогано, але помилки в захисті мали місце. Особливо це стосується тих футболістів, які у попередньому матчі не виходили. Тому я ретельно на все це звертаю увагу. Впевнений, що тепер ніякої недооцінки «Карпат» не буде. До того ж відбудеться ротація складу. Поки важко про це говорити, але думаю, що ротація буде. Недооцінки також не варто чекати ще й тому, що ми на бал менше маємо у турнірній таблиці, ніж «Карпати».

– У психологічному плані зрозуміло. Щодо фізичного аспекту – футболісти зможуть розподілити сили на матчі єврокубків і чемпіонату?
– Я про це зараз не скажу. Лише після двобою з БАТЕ зробимо відповідні висновки. Тоді матимемо перед собою повноцінну картину.

Поєдинок «Карпати» - «Олександрія» відбудеться в неділю, 20 серпня. Початок  матчу о 17:00.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.