Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 14 августа 2017, 19:49
3085
6

Комитет арбитров ФФУ: Хачериди и Срна заслуживали карточки

Комитет арбитров в рубрике POST SCRIPTUM проанализировал действия рефери в 5-м туре УПЛ

| Обновлено 14 августа 2017, 19:49
3085
6
Комитет арбитров ФФУ: Хачериди и Срна заслуживали карточки

5-ий тур.  Матч “Динамо” - “Зірка”

4 хв. Не вистачає попередження у вигляді ЖК за очевидне порушення, скоєне гравцем №7 команди гостей у щиколотку гравця № 10 команди господарів. У цьому випадку усного зауваження недостатньо, проте ЖК є обов’язковою.

12хв. Не вистачає ЖК гравцю № 34 команди господарів за порушення, що було скоєне у відношенні № 92 команди гостей у розбалансованій, недбалій та необачній манері. У цьому випадку усного зауваження недостатньо, проте ЖК є обов’язковою.

69 хв. Не вистачає ЖК гравцю № 70 команди господарів, який перешкоджає виконанню ШУ, не дотримуючись відстані 9,15 м та навмисно втручаючись у відновлення гри згідно Правил шляхом скоєнням порушення - неспортивної поведінки.

75 хв. Правильне призначення 11-метровго удару на користь команди господарів за очевидне порушення, що було скоєне у штрафній площі захисником № 45 команди гостей шляхом поштовху гравця № 25 команди господарів з поваленням його на газон, що перешкодило розвитку ігрового епізоду. В цьому випадку в ЖК жодної потреби немає.

86 хв. Було пред’явлено правильно ЖК гравцю № 8 команди господарів, який перешкоджав продовженню перспективної атаки шляхом демонстративної затримки за футболку безпосереднього суперника, гравця № 9 команди гостей.

5-ий тур.  Матч “Олександрія” - “Шахтар”

17 хв. Недоцільне застосування марної переваги у центрі поля. Чітке порушення гравця № 22 команди господарів у підкаті проти гравця № 33 команди гостей. В цьому випадку краще зафіксувати ШУ на користь команди гостей та зупинити гру.

27 хв. Відсутнє попередження гравцю № 33 команди гостей за симуляцію. При мінімальному контакті той вирішує пірнути в демонстративній манері на межі штрафної площі. Застосоване усне зауваження є недостатнім, проте ЖК, щоб покарати порушення, є обов’язковою.

29 хв. Було пред’явлено правильно ЖК гравцю № 6 команди гостей за зрив перспективної контратаки, що було перервано нападом на суперника, гравця № 22 команди господарів.

37 хв. Правильна оцінка з боку АА № 1 шляхом застосування техніки “flag down” (прапорець внизу) тому, що поза грою не було. М’яч повертається назад через хибні дії на другому поверсі з боку гравця № 31 команди гостей і тому нападники команди господарів знаходяться у положенні, що не підлягає покаранню.

40 хв. Правильне призначення ШУ на користь команди гостей, з якого “народжується” гол, що зрівнює рахунок. Гравець № 18 команди господарів здійснює затримку за футболку гравця № 44 команди гостей, розбалансовуючи його і зупиняючи тим самим його просування уперед.

44 хв. Правильне рішення тримати прапорець внизу з боку АА № 2, який є сконцентрованим та застосовує техніку “чекай та дивись” щодо положення гравця № 10 команди гостей під час перспективної атаки.

45’+1 хв. ЖК було пред’явлено правильно гравцю № 4 команди гостей за перешкоджання шляхом блокування просування гравця № 22 команди господарів при перспективній контратаці.

48 хв. АА № 1 підняв прапорець правильно через поза грою гравця команди гостей, який повертається зі свого початкового неправильного положення, щоб поборотися за м’яч.

54 хв. ЖК було пред’явлено правильно гравцю № 33 команди гостей за демонстративний протест проти технічного рішення АА № 1, що було спрямоване проти нього. Застосування недозволених образливих рухів.

57 хв. ЖК було пред’явлено правильно гравцю № 11 команди гостей за неспортивну та образливу поведінку у відношенні офіційної особи матчу, АА № 1, за рішення, що було спрямоване проти нього. Нестерпна поведінка, що потребує покарання.

58 хв.  ЖК було пред’явлено правильно гравцю № 74 команди гостей, який скоює порушення у підкаті з ударом по ногах гравця № 9 команди гостей, і потім скоює інше порушення у ноги суперника, гравця № 22 команди господарів. Було правильно винести два попередження поспіль.

60 хв. З відео, яке є у розпорядженні, не вдається чітко побачити контакт між гравцем № 10 команди гостей та гравцем № 2 команди господарів. З динаміки, здається, що йдеться про випадковий контакт, а не навмисний, і вже точно не йдеться про агресію.

63 хв. Правильне застосування переваги для гостей та винесення згодом, після закінчення епізоду, ЖК гравцю № 44 команди господарів за порушення скоєне проти суперника при контратаці команди гостей.

5-ий тур.  Матч “Верес” - “Зоря”

30 хв. ЖК було пред’явлено правильно гравцю № 7 команди господарів за неналежне використання рук (ліктя) у відношенні гравця № 4 команди суперника.

51 хв. Правильна оцінка ненавмисної гри рукою захисника команди господарів у штрафній площі (руки простягнуті вздовж корпусу) та правильна ЖК гравцю № 2 команди гостей, який падає у штрафній, симулюючи у очевидний способі з метою введення арбітра в оману.

57 хв. Правильна оцінка ситуації у штрафній площі − продовжити гру . Гравець № 2 команди гостей не скоює жодного порушення на гравці № 77 команди господарів, який падає через динаміку гри за відсутності опори.

60 хв. Було призначено правильно ШУ на користь команди господарів за боротьбу на другому поверсі, у якій гравець № 95 команди гостей не за Правилами відсуває захисника команди господарів, перешкоджаючи йому зіграти з метою отримання вигоди у вигляді контролі м’яча.

71 хв. Правильна оцінка щодо продовження гри у штрафній площі команди гостей. Захиснику вдається випередити нападника команди господарів, який падає через ігрові дії, а не через порушення з боку захисту.

5-ий тур.  Матч “Сталь” - “Ворскла”

16 хв. Не вистачає попередження гравцю № 26 команди гостей за порушення скоєне у підкаті ззаду проти суперника з команди господарів. Усного зауваження недостатньо.

29 хв.  Ситуація із складним положенням поза грою є граничною, проте у момент передачі вперед з боку нападника з команди гостей, його партнер по команді знаходиться у положенні поза грою. Ситуацію слід було фіксувати підняттям прапорця.

34 хв. Було пред’явлено правильно ЖК гравцю № 11 команди гостей за небезпечну гру у відношенні до воротаря команди суперника, коли той здійснював вихід. Повинно було бути застосоване покарання задля захисту здоров’я суперника.

55 хв. Не вистачає ЖК для гравця № 77 команди гостей за тривалу затримку ззаду гравця № 17 команди господарів задля зриву початку контратаки.

79 хв. Правильне застосування переваги, проте при розвитку дій гравець № 17 команди господарів вивільняється не за Правилами, зваливши на газон гравця № 4 команди гостей і навмисно перешкоджаючи цим його просуванню. Призначення ШУ правильне, проте гравцю № 17 команди господарів повинно було бути винесене попередження.

90.00+4.30 хв. Правильна фіксація поза грою з боку  АА № 2 при подвійній передачі нападників у відношенні гравця № 17 команди господарів, який знаходився у положенні поза грою, яке заслуговувало на покарання.

5-ий тур.  Матч “Маріуполь” - “Карпати”

17 хв. АА № 1 помиляється із командою, яка повинна була виконувати вкиданням, переплутавши його призначення на користь гостей, а не господарів.

18 хв. АА № 1 не фіксує неправильне положення гравця № 77 команди господарів, який повертається з положення поза грою. В момент виконання його партнером по команді передачі, гравець № 77 команди господарів знаходився у положенні поза грою. Тому дії, що призводять до взяття воріт, перетворюючи рахунок на 2:0, були розпочаті у невідповідності до Правил.

21 хв. Хибна оцінка у штрафній площі щодо ЖК, що була пред’явлена за симуляцію: гравцю № 86 команди господарів вдається випередити захисника − він був першим на м’ячі, в той час, як гравець № 87 команди гостей намагається боротися за володіння м’ячем, проте спізнюється завдає удару у ікру гравця № 86 команди господарів. Гравець № 86 одразу падає у демонстративний спосіб, проте контакт слід було фіксувати та карати за нього, користуючись при цьому взаємодію із АА №1.

34 хв. Хибна оцінка з боку АА № 1 щодо поза грою. На момент передачі гравець № 29 команди господарів знаходиться на лінії із захисниками команди гостей тому, положення не підлягає покаранню. Неправильне застосування техніки “Чекай та дивись”.

55 хв. Під час швидкої контратаки команди господарів гравець № 86 падає при контакті із захисником. Відео не дозволяє визначити чи була там затримка, чи гравець впав через динаміку бігу. Ситуація не є “біле та чорне”, тому за це не слід карати, і з боку арбітра продовжити гру було правильним рішенням.

77 хв. Потужний удар по воротам з боку гравця № 16 команди гостей, м’яч потрапляє у руку, що випростана вздовж тіла, гравця № 13 команди господарів, який відвертається. Ситуація, згідно критеріїв оцінки Гри рукою, не підлягає покаранню. Цей випадок не підпадає під критерії, що наводяться для покарання, тому рішення арбітра продовжити гру є правильним.

5-ий тур.  Матч “Олімпік” - “Чорноморець”

29 хв. АА № 1 правильно оцінює положення із поза грою, застосовуючи техніку “чекай та дивись”. Гравець знаходиться у правильному положенні в момент останньої передачі, яка конкретизувала перспективну атаку.

48 хв. Правильна оцінка щодо поза грою під час епізоду, який призводить до взяття воріт команди гостей. Гравець команди гостей, знаходячись у правильному положенні, отримує м’яч та виконує вирішальну передачу для взяття воріт.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
DIM-C
"60 хв. З відео, яке є у розпорядженні, не вдається чітко побачити контакт між гравцем № 10 команди гостей та гравцем № 2 команди господарів. З динаміки, здається, що йдеться про випадковий контакт, а не навмисний, і вже точно не йдеться про агресію."
___________
Это про отмашку Бернарда? Им "здається випадковий контакт"? Серьёзно ? Цирк!!! Так про каждый эпизод можно сказать "видно плохо, тут 20 метров расстояние от камеры до игрока, поэтому мне кажется что я ничего не видел" ! ЛОЛ
svat111111
Нащо той комітет арбітрів якщо їх ніхто не слухає? Жодної дискваліфікації пост фактом, жодного арбітра не покарано за помилки.
nicksaf
Аграновский был совсем рядом и видел отмашку бернарда. На профутболе это чётко было показано и оценено. Если их удалять, то ШД играть будет некому, вот их и покрывают. Со Сталью срну и тайсона, а теперь бернарда. Артём Франков тоже об этом писал.
Владимир Копяк
Какие наказания? Через несколько туров некому судить будет...
AlexDSan
Відносно Хача... Грубого порушення правил там не було, тому арбітри (рівно як і в епізоді на 4 хв.) скоріше за все керувалися рекомендацією не давати картки в перші хвилин 15, якщо не має грубого фолу. А кроти, схоже, на 55 хвилині мали залишитись у меньшості. Але наше суддівство (так саме як комітет арбітрів) таке "справедливе та незаангажоване", що аж страх бере....